Jump to content

ralucah

Membră
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ralucah

  1. So, saptamana trecuta am fost la radacini sa predau numerele rosii si am deschis din nou subiectul meu preferat..cotiera. Se pare ca pana la urma in viziunea lor cotiera poate sa insemne orice...si capac si gauri..si suport de sticla...atata vreme cat nicaieri nu scrie clar ce mama naibii inseamna cotiera pe fiecare varianta. Pe foaia de optiuni este in continuare bifata cotiera fatza la Star ...dar dealerul imi explica in continuare ca la Star asa arata cotiera - un suport de sticla si doua de pahare. Eu o las balta, deja imi este greata de ei.
  2. So, discutia "inteligenta " e fost ceva de genul...uite cotiera nu e cotiera, dupa care stai sa vezi ca ai cotiera adik gaurile alea trei sunt model de cotiera, ca asa au TOATE 1.4 standard, ca daca eu gasesc pe unul care are cotiera in standard imi da dreptate...si cotiera. ..ca vezi doamne am inteles eu gresit si poate nici nu vaz prea bine ce scrie pe foaia aia cu dotari...unde e bulina neagra la cotiera ) .
  3. La "Radacini Motors" pe Bd Timisoara. Eu una zau ca nu mai pricep nimic...se vede treaba ca au schimbat deja mult dotarile standard, pentru ca eu am Star si are AC in standard. Da nu are cotiera
  4. razvan eu vorbesc de cotiera centrala fata aia care scrie pe toate gardurile ca e in dotarile standard ..si pe care eu nu o am asa cum nu am nici suport de ochelari desi era si ala trecut. iar dealerul ridica din umeri si incearca sa ma convinga ca asa e motorizarea de 1.4 cu o cotiera care se prezinta sub forma a trei gauri...doua de pahare si una de sticla. mai sa fie...partea proasta e ca eu chiar imi doream cotiera si zau ca nu as vrea sa dau 6 mil + manopera (ca intre tim am aflat ca manopera e extra) pe ceva ce ar fi fost dreptul meu sa am. iar eu acum caut pe cineva care are un Lacetti 1.4 star varianta standard - sa vaz cu ochiu meu ca nu are nici el cotiera si ca nu m-am sonat.
  5. uite o idee buna. Incerc sa fac maine o poza si sa postez. la tine sigur vine cu cotiera ar fi culmea!! Si al meu avea cotiera obligatoriu...TEORETIC..ca practic iaca...are trei gauri. Maine oricum ma infiintez iar pe capul lor... azi am sunat si le-am zis ca pe site la chevrolet.ro este trecuta cotiera centrala fata la standard...si au raspuns ca vezi doamne datele de pe site nu sunt actualizate!!
  6. Aer conditionat are..slava domnului ca altfel chiar ca ajungeam la balamuc!!!!!!! Pai asa stiam si eu ca are cotiera dar dealeru sustine foarte senin ca gaurile alea trei dintre scaune (ca gauri sunt orice ar zice) sunt cotiera!!! ca ala e model de cotiera!! Jesus acu a ramas ca daca gasesc pe cineva care are un lacetti 1.4 achizitionat de aici si care are cotiera in standard sa ma duc cu el la dealer si imi da cotiera (altfel tre sa dau 6 mil daca vreau sa o monteze ca optional) . Oricum raspuns oficial scris nu am primit nici pana acum. verbal mi s-a spus ca , cotiera aia normala pe care o stie tot omul) vine de fapt pe standard la motorizarea de 1.6. si ca 1.4 ar fi chestia aia pe care am primit-o eu!
  7. Buna ziua, daca postez gresit aici scuze ..este primul meu post pe acest site. Pe scurt..am mare nevoie de un sfat - lamurire - eventual ajutor. Pe 21 decembrie am intrat si eu in posesia masinutei mele 9dupa multe magarii indurate de la dealer) , lacetti sedan star motor 1.4...si nu mica mi-a fost surpriza sa constat ca la acest model nu am nici suport de ochelari nici cotiera. In loc de cotiera (pe care btw chiar o doream foarte tare) intre scaunele din fata este doar un suport pentru sticla si doua pahare, mai exact trei gauri Dealerul pretinde ca la varianta de 1.4 cotiera nu este in dotarile standard...apoi ca de fapt este dar vezi doamne doamne gaura aia dintre scaune ar fi cotiera!!! in fine mi s-a promis un raspuns oficial scris, si pana atunci o tin pe a lor ca aia e cotiera. ca nu o lungesc prea tare, daca exista cineva care are ca si mine un laceti sedan star motor 1.4 il rog frumos sa imi zica si mie daca are cotiera sau nu 9si suport de ochelari).
 

×
×
  • Create New...