Jump to content

cristian_g8

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About cristian_g8

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Pascani
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo / DOHC
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    IS 12 BMM
  1. salutaree colegi. am un cielo din 2002 motor cu 16v. in ultima vreme turatia motorului scade brusc si parca imi merge in 2 pistoane, dar daca deschid consumatorii (faruri, aeroterma) se indreapta cat de cat turatia si daca o accelerez merge bine. Am schimbat la ea fisele, bujiile, senzor turatie, alternatorul incarca ok, bobina e ok, am verificat compresia si e ok. am fost cu ea la sermecom iasi (fost service daewoo) si nu a putut sa-i faca diagnoza pt ca la modelul meu euro2 nu are mufa pt ECU(ecm). La un electrician a facut "o diagnoza babeasca", o punte intre 2 pini de la mufa ECU si martorul CHECK din bord a inceput sa clipeasca si a numarat de cate ori a clipit(asta fiind un cod pentru o eroare). a iesit vreo 4 erori cu numerele 19, 25, 63. Imi zice electricianu dupa ce se uita intr-un program de diagnoza la codurile de erori ca la opel astra f codul 63 ar fi de la calculatorul masinii, pt ca a avut si el aceeasi problema la masina lui. Aveti vreo idee despre ce ar putea fi? In Iasi gasesc de unde pot lua un calculator si sa-l pun pe masina sa verific daca asta e buba?
  2. Am rezolvat problema. O bobina noua si masina merge nebuneste )
  3. Am fost astazi la service. bobina, fisele, bujiile si senzorul de turatie sunt ok. zic cei din service k nu primeste semnalul de a da scanteie de la calculator si trebuie sa verifice firele care vin in bobina de inductie. acum sa vad luni dak o sa gaseasca problema.
  4. Am fost astazi la service. bobina, fisele si bujiile sunt ok. zic cei din service k nu primeste semnalul de a da scanteie de la calculator si trebuie sa verifice firele care vin in bobina de inductie. acum sa vad luni dak o sa gaseasca problema.
  5. Salutaree tuturor. Am un Cielo fab. 2002 cu motor 1.5 16V. De o saptamana stau cu el pe dreapta. Taurasul meu s-a facut magarus, merge doar in doua pistoane. Dupa o verificare a fiselor si schimbatul bujiilor am inceput sa umblu si la bobina de inductie(nu are delcou) . Am scos fisele pe rand din fiecare iesire de la bobina si doar iesirile 2 - 3 dau scanteie, iesirile 1 si 4 nu. In doua dimineti la rand saptamana asta a pornit normal dar dupa ce s-a incalzit motorul a inceput din nou sa mearga in 2 pistoane. Am facut rost de 2 bobine de inductie si le-am inlocuit, dar exact aceeasi problema si acu nici macar nu mai porneste normal dimineata doar in doua pistoane si doar cu bobina mea . Va rog sa ma ajutati cu unele sfaturi ca sunt in ceata. O fi vreun senzor? O fi vreun fir? Injectoarele nu sunt k au fost curatate si verificate pe banc de probe la Sermecom (delphi) Iasi(Am postat si la topicul cu Bobina de inductie).
  6. Salutaree tuturor. Am un Cielo fab. 2002 cu motor 1.5 16V. De o saptamana stau cu el pe dreapta. Taurasul meu s-a facut magarus, merge doar in doua pistoane. Dupa o verificare a fiselor si schimbatul bujiilor am inceput sa umblu si la bobina de inductie(nu are delcou) . Am scos fisele pe rand din fiecare iesire de la bobina si doar iesirile 2 - 3 dau scanteie, iesirile 1 si 4 nu. In doua dimineti la rand saptamana asta a pornit normal dar dupa ce s-a incalzit motorul a inceput din nou sa mearga in 2 pistoane. Am facut rost de 2 bobine de inductie si le-am inlocuit, dar exact aceeasi problema si acu nici macar nu mai porneste normal dimineata doar in doua pistoane si doar cu bobina mea . Va rog sa ma ajutati cu unele sfaturi ca sunt in ceata. O fi vreun senzor? O fi vreun fir? Injectoarele nu sunt k au fost curatate si verificate pe banc de probe la Sermecom (delphi) Iasi(Am postat si la topicul cu probleme electrice acest mesaj).
  7. sal're.. am un cielo an 2002 1.5 16V. cred ca m-a lasat bobina de inductie. am verificat firele care vin in bobina si nu au probleme. am verificat iesirile de la bobina spre fise si doua din ele nu dau scanteie, respectiv 1-4. imi poate garanta cineva dak e din cauza bobinei. m-ar interesa si o bobina la mana a doua. eu tot am cautat si nu am noroc.
 

×
×
  • Create New...