Jump to content

br03pfa

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About br03pfa

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Braila
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira 2 SX
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    BR03PFA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Salutare dragi forumisti, Postez acest anunt, pentru ca doresc sa cumpar o macara stanga fata pentru Daewoo Nubira 2, in stare buna, fara rugina. Motorul de la mine este functional, cu antrenare coroana dintata.
  2. Salut! Ma intereseza macara stanga fata, daca nu este ruginita si la un pret rezonabil. Motorasul de la mine , functioneaza si are cap antrenare , coroana dintata.
  3. Salutare dragi forumisti, Va anunt ca m-am hotarat sa vand autoturismul Daewoo Nubira 2, detinut de mine din 2007, fiind al doilea proprietar. Este modelul SX, cu urmatoarele dotari din fabrica: aer conditionat manual, airbag sofer si pasager, abs, faruri de ceata, tapiserie plusata, geamuri electrice fata si spate, oglinzi electrice si incalzite. Eu am adus cateva imbunatatiri, cum ar fi: instalatie GPL Tomaseto Achile cu rezervor toroidal, carlog remorcare Bosal, folie autorizata RAR pe luneta si geamurile laterale. Radio Cd USB Alpine, boxe Blaupunkt spate si fata Jante aliaj de 15 cu anvelope vara si rezerva tabla 15 Jante aliaj de 14 cu anvelope iarna si rezerva tabla 14 Huse premium Umbrella pentru scaune Presuri cauciuc noi Masina nu are rugina, nu s-a umblat in motor, nici la cutia de viteze. Singura problema ar fi la caseta de directie, care prezinta ceva pierderi , dar nu de speriat. ITP 2022. Se vinde cu acte. Pret: 1600 euro
  4. Salut. Am cumparat o spira volan SH, pentru ca nu se mai gasesc noi. Am inlocuit-o pe cea defecta si acum este ok: martor airbag stins si claxon functional.
  5. Salut! Daewoo Nubira 2, am martorul de airbag aprins în bord și lipsa claxon. Au aparut în același timp. Nu s-a umblat la spira volan, nici la contacte ori fire în legătură cu airbag-urile. Pe tester nu apare un cod de eroare, doar circuit deschis. Are cineva idee dacă se poate rezolva, fără sa merg la service?
  6. Va salut. Am reconditionat etrierul cu probleme, prin inlocuire cilindru si garnituri. Acum totul este ok. Au disparut vibratiile din volan.
  7. Am găsit etrierul pe dreapta fata, cu probleme. Sa vad dacă după înlocuire mai apar trepidațiile.
  8. Va salut! La Nubira 2 mi-au aparut de ceva vreme, trepidatii in volan, dupa ce merg prin oras, apriximativ 15 minute. La pornirea de pe loc, nu sunt probleme, cat este motorul rece. Dupa ce apar trepidatiile, chiar daca opresc si repornesc, trepidatiile nu dispar. Precizez ca am cauciurile echilibrate. Astept parerile voastre, daca ati avut si voi aceasta experienta neplacuta cu Nubira 2. Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...