Jump to content

gabidana

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

About gabidana

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    gabi.iftimescu@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    CIELO GLE AC
  • An
    1997
  1. Salut ! Si eu am patit acelasi lucru si, tot dupa ce am schimbat complet distributia in urma cu 2 sapt. La mine se si tura putin atunci cand aparea acel martor. Cand m-am intors la mecanic sa-i arat, mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca este de la senzorul (sau ce este) care este prins cu o piulita langa filtrul de aer, ca nu face contact bine. Mi-a umblat la el si, intr-adevar, o perioada nu a mai facut. Acum 2 zile a revenit martorul aprins (plus masina turata la 1500 la relanti), am umblat eu la acel senzor, l-am mai apasat si a disparut. Ieri a aparut din nou insa, nu am mai umblat si s-a stins singur. Inca nu am mai apucat sa ajung la mecanic sa vad ce zice. Verifica daca nu tot de la acel contact imperfect al acelui senzor se intampla si la tine. Daca mai aflu ceva, va spun. Salutare tuturor !
  2. @AnduDTM Salut, Pana acum am avut 2 Sava Eskimo S3 de care am fost f.multumit, insa trebuie sa mai iau doua (asa este legea ), asa ca, ce oferte ai si pentru mine pentru 2 anvelope iarna, de Cielo, dimensiuni 175/70/13 ? Multumesc anticipat !
  3. Am primit covorasele, sunt super. In sfarsit am niste covorase de calitate. Multumesc.
  4. Salut, Ne dai si noua, te rugam, datele acelui service si nene de care ai fost multumit, pentru ca si altii ar avea de indreptat si vopsit cate ceva la masina . Sau vrei sa-l pastrezi numai pentru tine ? Multumim.
  5. Salut Mircea ! Ti-am trimis si eu o comanda de covorase Cielo pe PM. Te rog sa-mi confirmi ca ai primit mesajul. Multumesc !
  6. Salutare tuturor ! Si eu am apelat la serviciile lui Andrei si, cu mana pe inima, pot sa spun ca serviciile oferite de el sunt prompte si de calitate. Cu siguranta voi apela de acum inainte tot la el (de fapt chiar trebuie sa ma duc din nou saptamana viitoare pentru schimb placute si becuri ) si il voi recomanda cu incredere si altor cunoscuti. Intr-adevar, asa ar trebui sa fie toti mecanicii ! Din pacate, el este singurul de pana acum care a stiut cum sa se comporte, sa-si respecte programarea si sa lucreze ca la carte. Multumesc Andrei si sanatate multa celui mic !
  7. gabidana

    Bancuri

    Some of the Best 'Out of Office' automatic email replies : 1. I am currently out of the office at a job interview and will reply to you if I fail to get the position. Please be prepared for my mood. 2. You are receiving this automatic notification because I am out of the office.If I was in, chances are you wouldn’t have received anything at all. 3. Sorry to have missed you,But I’m at the doctor’s having my brain and heart removed so I can be promoted to our management team. 4. I will be unable to delete all the emails you send me until I return from vacation. Please be patient, and your mail will be deleted in the order it was received. 5. Thank you for your email.Your credit card has been charged $5.99 for the first 10 words and $1.99 for each additional word in your message. 6. The email server is unable to verify your server connection.Your message has not been delivered. Please restart your computer and try sending again. 7. Thank you for your message, which has been added to a queuing system.You are currently in 352nd place, and can expect to receive a reply in approximately 19 weeks. 8. Hi, I’m thinking about what you’ve just sent me.Please wait by your PC for my response. 9. I’ve run away to join a different circus.
  8. Am cumparat de la el si Babeasca si Feteasca. Vinul este intr-adevar foarte bun, iar colegul nostru de forum/vanzatorul este serios, de incredere. Puteti sa apelati la el cu toata increderea. Liviu, multumesc mult !
  9. gabidana

    Bancuri

    Cada de apa Un jurnalist întreaba directorul unei case de nebuni: - Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav? - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Îi cerem pacientului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zâmbind, spune: - Orice om normal ar lua cana. - Nu, un om normal ar scoate dopul de la cada ... Comparatie Diferenta dintre o femeie si o gaina ? Gaina sta linistita pe oua. Blondele O blonda suna disperata la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul... si volanul, si pedalele, si schimbatorul de viteze, totul. Peste o ora revine mult mai calma cu alt telefon: - Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate. Test de dragoste neconditionata Incui nevasta si cainele in portbagajul masinii. Dupa 2 ore deschizi portbagajul si vezi cine se bucura ca te vede...
  10. Buna ziua ! Va rog, dati-mi cea mai buna oferta la RCA ptr. : -Cielo din 1997,capacitate 1498 cmc, -proprietar 44 ani, -localitate: Bucuresti Multumesc !
  11. Telefonul este 0722207997. Am vb acum cu dl.Martin care mi-a spus ca, deoarece s-a reprofilat pe alarme imobile, nu mai ajunge la Radacini decat max. o data pe saptamana, si tot trebuie sa-l suni ca sa afli in ce zi si sa faci programare.Pretul a zis ca este aprox.150 RON (+/-)si operatiunea dureaza cateva ore. M-ar interesa si pe mine asa ceva insa nu stiu daca ar aduce vreun avantaj, gandindu-ma ca si luneta are sistem de incalzire/dezaburire si cand ploua tot nu poti sa vezi prea bine prin ea(apa nu se usuca/evapora).Partea proasta la Cielo este ca oglinda nu este protejata de o margine mai iesita, ca o streasina, asa cum este la alte masini.
  12. Salut Mircea ! As vrea sa cumpar un set de covorase pentru Cielo. De fapt m-ar interesa niste covorase-mocheta, ca sa nu se mai innegreasca incaltamintea soferului de la cauciuc (ca pana acum), dar nu stiu daca ai asa ceva. Care ar fi pretul ? (sunt din Bucuresti) Multumesc anticipat pentru raspuns !
  13. Salut ! Spune-mi,te rog, daca ai si la ce pret urmatoarele : - panou comanda aer conditionart si incalzire Cielo '97 - capacul claxon de la volan Cielo'97 - chestia de la sofer in care se baga centura de siguranta (ce cu un fir de la clopotel) Multumesc anticipat pentru raspuns !
  14. Dupa 4 ani, m-a lasat Bosch-ul(inca de iarna trecuta facea figuri, insa a mai dus aproape un an). L-am inlocuit cu o baterie Tudor (60A,540 mAh) cumparat de la o firma din Cluj, pret 270 RON. Sper sa tina si asta cel putin 4-5 ani.
  15. Discuri ventilate Cielo + placute Hi-Tec Cielo : 239 RON de la magazinul de pe Crizantemelor (cu reducerea acordata membrilor foumului ).
 

×
×
  • Create New...