Jump to content

zergu

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About zergu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  1. Exista posibilitatea sa pui scaunul din dreapta in locul scaunului soferului? Daca da, ma poate ajuta cineva cu sfaturi!
  2. Am venit cu masina de la service (acum merge foarte bine). Problemele ei aparent nu au nici o treaba cu motorina, pe care am pus-o. Mecanicul mi-a spus ca am avut noroc ca nu a explodat. Pe scurt mi-a scos 7 l de ulei din motor, filtrul de aer era îmbibat de ulei, bujiile erau si ele ude si pe teava de esapament aruncam ulei. Mi-a spus ca primul piston are momente cand nu functioneaza ( nu prea am inteles cauza) si in acele momente intra ulei in motor. Mi-a zis ca nu stie cat o sa mai pot merge cu masina. Saptamana viitoare m-a chemat sa-mi faca un test de compresie. Intr-un cuvant sunt foarte trist....daca ati mai auzit astfel de istorii spuneti-mi ce sa fac. Nu as vrea sa ma despart de Tico.
  3. Duc masina maine in service. Revin cu detalii. Am adaugat pe lista de reparatii tot ce mi-ati spus. Multumesc!
  4. Am facut greseala sa pun in Tico un amestec de benzina cu ceva motorina. La inceput a fost rau de tot, pentru ca murea motorul la fiecare 3 m, dar cu cat ii puneam benzina peste parca mergea mai bine. Intre timp am intrebat si un mecanic care mi-a zis sa stau linistit ca nu-i nimic. Mi-a zis "Noi aveam la service un Tico care mergea cu jumatate benzina si jumatate motorina". Acum la vreo 2 luni dupa nefericita decizie masinuta merge foarte prost, abia ajunge la 60km/h si nu prea stiu ce sa-i fac. Mai nou vineri in treapta intai de viteza, dupa ce abia plecasem de pe loc, motorul s-a infranat si a iesit in spatele meu un fum de parca era incendiu. Acest lucru mi s-a intamplat la 2 semafoare consecutive. Ce ma sfatuiti sa fac? Imi vreau masinuta mea la performantele cu care m-a obisnuit!
 

×
×
  • Create New...