Jump to content

Immortal

Membru
  • Content Count

    1421
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About Immortal

  • Rank
    VeVeVeul
  • Birthday 08/05/1983

Contact Methods

  • AIM
    ady83immortal
  • Website URL
    http://immortal.ws
  • ICQ
    455197966
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ady83immortal

Profile Information

  • Location
    Constanta, RO
  • Interests
    /dev/null
  • Din
    Constanta, RO.
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 5dr 1.4 16V
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    it's gonna...strip

Recent Profile Visitors

4336 profile views
  1. nu stiu nici macar care/unde e switchul, deci iti dai seama cu taiatul de fire cum stau...
  2. da, banuiesc ca asta ar fi. Si, normal, switchul ala nu e pe stock, iar masina mea are iar bateria descarcata.
  3. nu am alarma iar capota a fost inchisa si reinchisa corect si de nenumarate ori :/
  4. avariile (2 becuri fata, 2 becuri spate, 2 becuri in usi). Sigur-sigur se aprinde cele din fata si cele din usi. LE: Aud din service ca ar fi de schimbat "switchul de la capota"?!
  5. Salutare, De cateva zile dau iar de-o problema care, aparent, s-a rezolvat de la sine: imi pornesc singure avariile (cel putin luminile din usi, nu stiu sigur daca si celelalte 4)...si nu se opresc pana nu ori deschid usa, ori raman fara baterie. In ultima saptamana insa, a fost cea de-a doua. La service probabil vor merge pe principiul "la noi nu face, nu stim" - o voi duce in zilele urmatoare insa. Ce-ar fi de facut? Ma gandesc ca vreo siguranta...? Multumesc anticipat.
  6. Mama ei de masina...iarasi, aceiasi roata, IAR tre' sa chem platforma!
  7. Unde-i T-ul ala? Am ridicat capota, m-am chinuit un pic sa dau jos 'acoperitoarea' de pe interiorul capotei (prin spatele careia trec furtunasele) insa nu m-am prins cum se desprind clipsurile alea :/
  8. Salutare, De cateva zile nu-mi mai merg stropitoarele fata; am mai intampinat problema dar atunci s-a 'rezolvat' singurica dupa nici 24 de ore. Stropitoarea spate (am HB) functioneaza, aud cum pompeaza apa si ajunge pe luneta, insa pentru stropitoarele fata pompa nu pare a functiona. Ce-ar fi de facut - vizita service? Multumesc anticipat.
  9. Haha, mie aparent imi bloca roata doar la mersul cu fatza. Just one week ago
  10. Multzam @safari @Andrew: 100lei cu platforma de la tractariconstanta (punct ro) - sa nu se considere reclama, ca-i doar 'impartasire'. Foarte serviabili si punctuali
  11. Am cam...comis-o, si cred c-am pierdut ambele chei de rezerva, astfel ca am mai ramas numai cu cheia principala (cu chip) - cam greu de-mpartit la doi, mai ales cand cei doi sunt cat se poate de pasibili de o noua...pierdere. De unde-mi incep 'drumetia' si cum o pot rezolva?
  12. Vând placa video Club 3D Radeon 4850 pe PCI Express x16 2.0, frecventa procesor 625 MHz, frecventa memorie 1980 MHz - detalii producator aici. Placa a fost achizitionata in data 18.05.2010 de la PCGarage contra sumei de 400,92Lei, mai are garantie pana in 18.05.2012 si este in stare exceptionala. Pret 230lei, livrare personala in CT (+teste, bine-nteles) ori curier (plata ramburs) in provincie.
  13. Daca eram baiat dijtept si ascultam de MCojo si-mi dadeam ieri comanda de saboti, acu' era mai bogat cu 100Ron. Pana una alta, dupa un drum cu platforma pana la service Expocar, baietii m-au rezolvat rapid, amabil si.. destul de piperat (300Ron saboti GM + manopera). Pana-n prezent, merge brici...sa vedem dupa vreo spalare cum se comporta.
  14. Am patit-o si eu, da' parca si mai si... Duminica am spalat masina, am parcat-o cu frana de mana trasa (ca-n fiecare noapte din viata kalosicului), pt ca marti sa observ ca "nu pot iesi cu spatele" - ca si cum frana de mana ar fi continuat sa tina roata stanga-spate blocata. M'am chinuit 10min, am deblocat-o (cu 'troznitura' aferenta), am mers...bine mersi (ma rog, minus 'teama ca o patesc'), toata ziua. Am parcat-o iar, frana de mana...ca-n fiecare noapte. Miercuri, dau sa plec...nu pot. Adica nu pot! Chinuita, fortzata, taraita, stanga-spate nu-si da drumu nicicum! "O las pe maine, poate am iar norocu' de ieri, si o duc in service". Joi...nimic. Din nou la fel - exceptand faptul ca acum, dupa vreo 20min de tarsaieli (miroasea a cauciuc in tot cartieru ), cand dadeam cu spatele - mergea, cand dadeam cu fatza - nimic, se bloca iar. Astazi, ultima incercare - m-a lasat sa ies din cartier (m-a pacalit), dupa care incepea sa se blocheze subit (fara zgomot, fara nimic) in mers. Singura rezolvare? Marche-arriere 5metri. Pana am ajuns inapoi in fata blocului am bagat de vreo 50-60ori marche-arriere si mi-am luat vreo 200 de claxoane (avariile nu mai impresioneaza pe nimeni, cred, de cand le folosesc toti smecherii). Ce fac si ce Dumnezeu o fi avand? Asta una la mana...doi la mana, exceptand cazu' in care cineva are vreo recomandare, cred ca va trebui sa inrosesc google-ul pentru 'numar de telefon platforma Constanta'
 

×
×
  • Create New...