Jump to content

tavi28flo

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About tavi28flo

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo GL automat
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    B-27-POD
  1. Salut baieti , a mai aparut o mica problema , am mai avut-o in trecut, s-a remediat se pare doar temporar , la un service unde am si intrebat ce a fost dar nu am primit rasuns. La un moment dat dupa aproximativ 1 ora de mers, extra urban, in localitate dupa cateva opriri la trecerile de pietoni, daca faci greseala sa o scoti din viteza (cutie automata)risti sa nu mai poti pleca de pe loc. Masina pornita cand o bagi in sarcina (drive) se opreste motorul. O pornesti si operatiunea se repeta. Acum intrebare : sa fie cumva un senzor cu probleme sau calculatorul?
  2. Mulțumesc ffff mult mirceajo, se pare ca am rezolvat problema. Mașina schimba treapta undeva pe la 2800- 2900 rpm, reglaj din cabul recomandat de Mirceajo. Multumesc încă o data pt sugestie și amabilitatea de a se uita la mașină.
  3. Azi ajung la mașină. Revin cu rezultatul. Mulțumesc pt ajutor.
  4. Bună ziua, greu de găsit în ziua de azi pe cineva care se mai pricepe la Cielo, în special cele automate. Dacă cineva a întimpinat o problema ca a mea sau a auzit pe cineva ca a rezolvat aceasta problema, as fi mulțumit și cu ceva sfaturi, de unde sa încep. PROBLEMA MEA ESTE: Cielo 1996 cutie automata 3 trepte, schimbat ulei în cutie și filtru + garnitura, după acest moment viteza superioara se schimba foarte târziu : 1 spre 2 pe la 3500 ture iar 2 spre 3 la 4000 ture. Sper ca mecanicul sa fi schimbat cu adevărat uleiul. Menționez ca pe joja este mai mult ulei decât max. Dar asa a fost tot timpul de când am auto. Aștept cu mare interes păreri și povețe. Multumesc anticipat
  5. Va salut pe toti cei care mai cititi si mai si raspunde-ti la problemele aparute la unii dintere noi care nu stim sa le rezolvam. Problema mea este ca nu mai stiu cum se monteaza mecanismul de urcare/coborare al scaunului de la sofer. L-am demontat pentru o reparatie cu ceva timp in urma si am uitat ordinea pieselor (seibi,piulita culisanta,etc) daca cineva ma poate ajuta cu o fotografie din manual, ii multumesc inca de pe acum.
  6. Va salut cu respect pe toti cei care dau sfaturi si isi spun parerea despre masinile Daewoo. Eu am un cielo din 96' si am o mare problema cu comanda de deschidere/inchidere ale geamuriior , comanda aflata pe usa soferului.Comanda originala(96')find un pic cam veche cu butoanele cam subrede nu mai functiona la nici o comanda, atat de deschidere cat si de inchidere,cat si de aprindere a butoanelor din blocul de lumini, asa ca am luat decizia de a inlocuii comanda,si surpriza ,nici cea noua nu functioneaza.Daca cineva imi poate da un sfat de unde sa incep cu verificarea ii multumesc inca de acum.
 

×
×
  • Create New...