Jump to content

venatir

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by venatir

  1. Salutare, Daca mai este cineva pe forum cu aceasta problema si s-a rezolvat, spuneti-va va rog opiniile(ce au remediat, etc) pentru ca am ajuns la disperare. Numai bine!
  2. Fenomenul ce se intampla si la mine este foarte bine descris in prima postare a acestui topic. Neregularitatile sunt indiferent de ce este pornit sau nu aerul conditionat. Am sa incerc si acel reset de care zici. Mersi frumos de sfaturi. Numai bine!
  3. Alinutz am mers si la turatia ai si chiar mai mult ... insa nimic (eu nu cred ca e prb de calamina pe injecotare). Am incercat sa-i zic omului de la receptie service despre aceasta problema cu softul si a facut o mutra de 'las' ca stim noi, nu trebuie sa ne spui tu ce are'. Doar stii cum se intampla cu (pseudo)specialistii astia ... Multam pentru sfaturi !
  4. In week-end am facut un drum in afara Bucurestiului si ceea ce pot sa spun dupa este ca fenomenul nu a disparut. Cand motorul este rece totul este OK ... cum am facut cativa Km si se incalzeste motorul apare acel mers neuniform in plaja de turatii 2000 - 3000 rpm. O mai las putin si voi merge iarasi cu ea in service ... pana vor schimba toate sondele ... inclusiv pe cea omega, poate asa o sa-si revina. Toate bune !
  5. Salutare, Azi am fost in service cu ea. Ce mi-au spus : au schimbat sonda lambda. Astept sa vad cum se va comporta in continuare, cat am mers de la service pana la job nu am reusit sa-mi dau seama de ce s-a remediat sau nu. Motivul invocat pt defectiunea sondei a fost bezina. . ... sincer incep sa regret ca m-am bagat la astfel de masini ... Sa auzim numai de bine !
  6. Multumesc frumos Alinutz. E clara treaba acum ... tre sa merg la service. Ramane sa vedem pe formul ce zic baietii de service-urile din Bucuresti, ce se recomanda... Numai bine!
  7. Mai are cineva problema asta cu Lacetti ? Eu am avut o perioada cand a disparut insa de cateva saptamani a reaparut. Nu stiu ce sa mai zic ... dar sunt un pic dezamagit de acest "disconfort". Cred ca pana la urma o sa merg cu ea in service (desi as fi vrut sa nu apelez la service). Mentionez ca masina este din decembrie 2005 si am 6500km ... cu 90% din ei facuti in extra-urban. Cu multumiri,
  8. Asa este ... am mai intrebat si la capitolul "Piese de schimb" ... poate doar doar o raspunde careva, mai ales ca se mai grupeaza mesajele si uneori ajung in zone mai putin vizibile. Toate bune.
  9. Salutare, Ma intereseaza si pe mine cum sunt preturile la piesele de schimb la Lacetii comparativ cu alte masini straine (Skoda, Renault). Sunt cumva si ele supuse taxelor vamale asa cum este si masina ??? Numai bine si mersi pentru raspunsuri.
  10. Mersi frumos de raspunsuri ...desi cam putinele fata de ce ma asteptam eu. . As mai vrea sa va intreb ceva. Cum sunt preturile la piesele de schimb. Sunt si ele supuse acelorasi taxe vamale ?? Toate bune !
  11. Salutare oameni buni, As vrea sa va rog si eu ceva. Ce imi puteti spune despre Lacetti 5 usi cu motorizarea 1.6 ? Credeti ca se merita o astfel de masinuta (din prisma fiabilitatii, costuri de intretinere, etc.). Eventuale probleme aparute la ele (stiu ca sunt relativ noi pe piata). Astept raspununsurile voastre !
 

×
×
  • Create New...