Jump to content

florinr2

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About florinr2

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    lacetti
  • An
    2007
  1. Intr-adevar, nivelul de lichid este destul de scazut (este peste minim cu vre-o 10 mm). O sa completez nivelul dupa indicatiile din carte si astept sa imi fluiere senzorul direct de pe placute si atunci o sa le schimb.
  2. Salut! In ultima saptamana, dupa ce imi pornesc masina, a inceput sa imi ramana aprins becul de la frana de mana, chiar daca las jos frana. Din vagile mele cunostinte stiu ca asta este un indicator ca placutele de frana trebuie schimbate. Deocamdata nu prea am bani sa le schimb, si vreau sa va intreb: Este urgenta schimbarea placutelor, sau mai rezista 2-3k km? Masina (lacetti) are ~27.000 km si vreau sa stiu daca mai pot astepta pana la revizie (30k km) sau trebuie sa le schimb urgent ? Franele tin bine, nu fluiera, doar becul de la frana de mana imi ramane pe bord, dar se stinge si el dupa cativa km de la plecare, si se aprinde din nou la o frana brusca(dupa care se stinge imediat). Multumesc, Florin
  3. Inca un mic "upgrade" ... i-am montat contur cromat la geamuri. Mereu am fost complexat de Pasaturile cu contur cromat .
  4. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=26178 aici aveti o poza cu localizarea mufei. Chiar de la userul "rm.popa" am luat cablurile.
  5. Nu am poze. CDplayerul ,am mai spus, este cel stoc. Iar pozele cu cablurile necesare le gasesti in linkurile care le-am dat mai sus.
  6. Da , am avut in meniu aux inainte de montarea mufei. Locasul pt. mufa este in coltul din dreapta-sus cum te uiti in fundul CD-ului. Nu scrie care e. Dar daca zici ca ti-ai montat statie, nu cumva ai ocupat intrarea?
  7. Da, are un mic joc sus-jos datorita aerului care patrunde la viteza mare prin grila fata sub capota. Nu stiu de cand a inceput pentru ca este destul de dificil de observat (la asa viteza nu stai cu ochii in botul masinii). Dar cred ca e de mult jocul pentru ca nu am observat nici o diferenta la inchiderea capotei fata de cand am luat-o. Acum ma mai gandeam si la o alta varianta... stratul limita de aer la viteza mare care se desprinde de varful capotei poate genera o iluzie optica ? Astept sa mai merg cu alte masini sa vad ce se intampla inainte de a lua masuri. Oricum nu cred ca mai apuca drumuri in afara Buc. prea curand! edit: credeam ca nu am vazut bine ... postul tau la 5:48 dim ... ce bun aveam la ora aia
  8. Am pe ea CD-ul Blaupunkt standard. In postul al 2-lea din acest subiect : http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=18632 este descris pas cu pas cum se monteaza o astfel de mufa. Cablurile de care ai nevoie se gasesc aici: http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare-au...=mini+Iso+2+RCA si http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare-au...yword=2rca+jack Montajul e destul de dificil ( mi-a luat ceva mai bine de 1 ora). O data montat, mp3-playerul va fi vizibil pe setarea AUX a CDplayerului. Solutia asta poate fi adaptata pe orice CDplayer care are iesire AUX. Numai bine, Florin
  9. Salut! Daca tot am intrat pe forum am zis sa-mi prezint si eu masinuta, un Lacetti 4 usi, 1,6 , 109 cai si ~25000 km facuti din 2007 si pana acum. Ce ma uimeste cel mai mult e consumul. Pe un circuit facut sapt. asta de 1500 km din care 60% facuti la munte (inclusiv transfagarasanul) am avut un consum de 7,3 %. La drum intins (mixt) nu sare de 6,5 % daca o tin in 130-140 km/h sau 7% in 150 km/h . Recent i-am montat o mufa pt. Ipod (sau orice alt mp3 sau telefon) si folii. Dar am observat de ceva vreme si o problema: la >110km/h imi flutura capota. A mai observat cineva asta? Deocamdata e cam singura poza care o am de cand mi-am pus foliile. Florin
  10. Salut! chiar cu scopul de a afla diverse astfel de smecherii despre lacetii am intrat si eu pe forum. Pana acum am avut un opel care avea functie de diagnoza ( ti apasata pedala de frana si acceleratie si pui contactul pe ultima pozitie si-ti da codurile de eroare). Pt. lacetii am incercat tot felul de combinatii care le mai stiam de la alte masini, dar nu am descoperit nimic!
 

×
×
  • Create New...