Jump to content

dnysterian

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About dnysterian

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/26/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Constanta
  • Din
    Constanta
  • Auto
    cielo 1998
  1. ce anume sa verific la ambreaj, mai are si ala un borcan cu ulei ? si in cazul in care urca prin cablu de kilometraj ce trebiue sa schimb, pinionul de la cutie sau cablu ?
  2. Salutare ! A constatat dupa un drum constanta-drajna si retur ca mi-a curs ulei pe piciorul drept in timpul mersului, am sters covorasul, piciorul sa vad daca mai curge si in oras la vitaza mai mica, nu a mai curs asta pana am iesit iar din oras si am inceput sa-i dau iar talpa. Are cineva idee de la ce poate fi ? Am verificat la motor toate rezervoarele de la frana, servodirectie dar nu au nivelul scazut, sunt ca inainte, si in plus ce draq sa caute ulei pe sub volan
  3. eu nu am scapat de vibratii pana nu am schimbat capul de bara care avea joc, si tot vezi ca se poate sa ai pistonasele de ghidaj ale placutelor de frana putin cam intepenite(ar putea sa mai fie o cauza)
  4. Multumesc mult pt. informatie, ca asta era si ideea, un pret informativ sa stiu la ce ma astept. Dar cu firele care au ramas atarnate pe acolo ce o fi cu ele, de la ce anume ?
  5. are cineva idee ce pret are oglinda stanga pt. cielo, ca in timp ce masina mea se odihnea in parcare un dobitoc s-a gandit ca cielo arata mai bine fara oglinda si a rupt-o. Am constatat ca oglida are si niste fire prin ea, alea pt. ce sunt ? Stie cineva , nu are nici oglinzi incalzite si reglajul se face din interior dar parea a fi un reglaj mecanic nu electric.
  6. multumesc frumos pt schema , asa e mult mai sinplu ! Raman dator
  7. stie cineva care sunt magazinele cu piese pt cielo , din constanta . Magazine care se respecta fara piese facute in garajul vecinului . Pana acum doua saptamani nu eram interesat ca nu aveam masina dar de cand mi-am luat s-a schimbat situatia
  8. ok , dar pe unde as putea sa gasesc o schema electrica (sa nu orbecahi pe acolo) ? eu am luat masina acum vreo doua sapt. si nu am o carte tehmica (as putea sa o gasec in cartea tehnica , ca pot face rost ? )
  9. scuze ca am omis detaliile , bec pt faruri . Cele pe care le am acum par a nu da randament
  10. multzumesc pt sugestie ( cred ca ai dreptate findca se mai aude din cand in cand un releu care se chinuie sa cupleza in momentul in care comutatorul se afla pe pozitia INT )
  11. cand cuplez pe prima pozitie INT merg la un anumit timp " destul de maricel " , daca incerc sa reglez timpul intre intervale nu merge , dau de potentiometrul acela fara nici un rezultat . In rest merg normal pe toate pozitiile. Care ar putea fi cauza , potentiometrul ( pe care il banuiesc si eu ) sau releul ( dar nu cred , ca altfel nu mergeau deloc pe prima pozitie INT). Are cineva vreo idee ? fftopic:
 

×
×
  • Create New...