Jump to content
 

Paulmihalache

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Paulmihalache

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 10/13/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.expert-asig.ro
 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Opel
 • Model
  Corsa
 • An
  2010
 1. Solicita acum o oferta casco, iar noi iti vom gasi cu siguranta cea mai buna varianta pentru tine si masina ta. Trimite-ne o copie a talonului pe mail la office@expert-asig.ro iar noi vom face o comparatie intre cele mai bune oferte ale asiguratorilor din tara si va trimitem cel putin 6 variante de pret. - variante cu sau fara fransiza la avarii partiale - variante cu sau fara fransiza la avarie totala sau furt - cu sau fara vandalism inclus - plata in rate (de la 2 la 12) sau integrala - modalitatea de plata cash, ordin de plata sau depunere la ghiseul bancii - la incheierea politei, ne deplasam noi sa facem pozele si sa va aducem polita. informatii suplimentare la 021 315 26 30 sau aici pe forum.
 2. Cele mai bune oferte de asigurari (Casco/ Rca/ Locuinte/ Medicale/ etc) Oferta comarata de la mai multi asiguratori (Allianz/ Generali/ Groupama/ Ardaf/ Bcr/ Omniasig/ Astra/ Uniqa/ Asito Kapital/ Credit Europe/ Asirom/ Euroins, Carpatica etc) - scutiti timpul de deplasare la mai multi asiguratori - beneficiati de toate reducerile si promotiile existente la acestia, uneori chiar mai mult de atat - modificam ofertele asiguratorilor in functie de preferintele dumneavoastra - livram politele gratuit - efectuam inspectia de risc (in cazul politelor casco) la domiciliu, la serviciu sau oriunde altundeva doriti - va oferim asistenta in solutionarea dosarelor de dauna, la cateva dintre societatile de asigurare chiar deschidem dosarul de dauna - tinem evidenta scadentelor politelor si va informam in timp util cu privire la conditiille de reinnoire Pentru oferte de casco ne puteti trimite o copie dupa talon + Cnp sau Cui pe mail la office@expert-asig.ro sau fax la 021 315 26 30 Sau sa ne scrieti aici sau pe pm urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu (nr identificare) Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii) Data ob. permisului (pt PF)
 3. Oferte de Casco in orice varianta - la preturi imbatabile! - cu sau fara fransize la furt si dauna totala - cu sau fara fransize la avarie partiala - variante de plata intre 1 si 12 rate. Pentru oferte avem nevoie sa ne trimiteti o copie dupa talon pe mail la office@expert-asig.ro sau pe fax la 021 315 26 30 sau ai pe forum completati urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea) Data obtinerii permisului auto (pt PF) Oferte de Casco in orice varianta - la preturi imbatabile! - cu sau fara fransize la furt si dauna totala - cu sau fara fransize la avarie partiala - variante de plata intre 1 si 12 rate. Pentru oferte avem nevoie sa ne trimiteti o copie dupa talon pe mail la office@expert-asig.ro sau pe fax la 021 315 26 30 sau ai pe forum completati urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea) Data obtinerii permisului auto (pt PF)
 4. Cele mai bune oferte casco si rca pentru masina ta in doar cativa pasi: - ne trimiteti aici/ mail/ fax datele despre autovehicul si proprietar - noi comparam tarifele de la toti asiguratorii din romania si va trimitem oferta in cel mai scurt timp - alegeti varianta dorita - noi va aducem polita la adresa si ora indicata de dumneavoastra. Pt oferte de RCA am nevoie de: CNP/CUI proprietar Adresa (doar localitatea) Cilindree Serie sasiu Nr imatriculare (daca polita nu se face pentru inmatriculare) Pt oferte de CASCO am nevoie de: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Valoare de nou (daca nu este mai veche de 2 ani si exista factura) Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI dresa (doar localitatea de imatriculare a masinii) Data ob. permisului (pt PF) Preturi excelente; intrebati, comparati, apoi alegeti!
 5. Cele mai bune oferte de asigurari (Casco/ Rca/ Locuinte/ Medicale/ etc), de la ce asigurator doriti (Allianz/ Generali/ Groupama/ Ardaf/ Bcr/ Omniasig/ Astra/ Uniqa/ Asito Kapital/ Credit Europe/ Asirom/ Euroins, Carpatica etc) Oferte de casco fara fransiza la cele mai bune preturi. *pt posesori de Daewoo - oferte de casco fara fransiza de la societati cu decontare directa cu City Center, Radacini si altii. Pentru oferte de casco ne puteti trimite o copie dupa talon + Cnp sau Cui pe mail la office@expert-asig.ro sau fax la 021 315 26 30 Sau sa ne scrieti aici sau pe pm urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu (nr identificare) Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii) Data ob. permisului (pt PF) Toate cele bune! Verifica-ne!
 6. Oferte de CASCO sau RCA Dati-ne cateva date despre masina si proprietar, iar noi o sa va trimitem in cel mai scurt timp posibil, o oferta de la minim 8 societati de asigurari. Pt oferte de RCA am nevoie de: CNP/CUI proprietar Adresa (doar localitatea) Cilindree Serie sasiu Nr imatriculare (daca polita nu se face pentru inmatriculare) Pt oferte de CASCO am nevoie de: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Valoare de nou (daca nu este mai veche de 2 ani si exista factura) Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii) Data ob. permisului (pt PF) Preturi excelente; intrebati, comparati, apoi alegeti!
 7. Oferte de Casco in orice varianta - la preturi imbatabile! - cu sau fara fransize la furt si dauna totala - cu sau fara fransize la avarie partiala - variante de plata intre 1 si 12 rate. Pentru oferte avem nevoie sa ne trimiteti o copie dupa talon pe mail la office@expert-asig.ro sau pe fax la 021 315 26 30 sau ai pe forum completati urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea) Data obtinerii permisului auto (pt PF)
 8. Cele mai bune oferte de CASCO (conditii vs pret) le gasiti acum aici! - comparam ofertele asiguratorilor, ajutandu-va sa alegeti varianta potrivita - va punem la dispozitei cele mai bune preturi din piata (datorita reducerilor pe care le putem acorda) - venim noi la dumneavoastra pentru a va aduce polita, pentru inspectia de risc (poze) si incasarea primelor de asigurare - va amintim la fiecare scadenta/rata si venim noi sa o incasam, astfel incat nu exista riscul ca polita sa expire fara voia voastra - ne ocupam de reemiterea politei in cele mai bune conditii - reduceri pentru cei ce nu au inregistrat daune si gasirea de noi solutii pentru ceilalti - asistenta in solutionarea dosarelor de dauna - pentru cateva socieatati, chiar deschiderea dosarului de dauna. Pentru oferte ne puteti trimite o copie dupa talon si buletin pe mail la office@expert-asig.ro sau fax 021 315 26 30 Sau sa ne scrieti aici sau pe pm urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu (nr identificare) Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii) Data ob. permisului (pt PF)
 9. Cele mai mici preturi de rca le gasiti acum aici! Pentru a gasi intr-adevar cel mai mic pret pentru o polita rca avem nevoie de urmatoarele date: CNP/CUI proprietar Adresa (doar localitatea) Cilindree Serie sasiu Nr imatriculare (daca polita nu se face pentru inmatriculare) Se pot obtine reduceri suplimentare fata de cel mai mic pret gasit, daca se solicita incheierea/livrarea a minim 2 polite de catre aceeasi persoana (proprietarii pot fi diferiti). *livrarea politelor este gratuita pentru Bucuresti. **livrarea politelor in alte localitati este gratuita doar daca polita costa mai mult de 20lei. Pentru cele sub aceasta suma, livrarea costa 10lei, iar plata se face la curier.
 10. Multumesc pentru mesaj. @andreib Oferte de Casco in orice varianta - la preturi excelente! - cu sau fara fransize la furt si dauna totala - cu sau fara fransize la avarie partiala - variante de plata intre 1 si 12 rate. - cu sau fara clauze suplimentare (furtul/ pierderea cheilor, patrundere in locuri inundabile, vandalism, masina la schimb) Pentru oferte avem nevoie de urmatoarele date: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea) Data obtinerii permisului auto (pt PF)
 11. Va astept in continuare cu oferte foarte bune pentru orice tip de asigurare (CASCO/ RCA/ LOCUINTE/ MEDICALE/ etc), de la ce asigurator doriti (ALLIANZ/ GENERALI/ GROUPAMA/ ARDAF/ BCR/ OMNIASIG/ ASTRA/ UNIQA/ ASITO KAPITAL/ CREDIT EUROPE/ ASIROM/ EUROINS, etc) Pentru oferte imi puteti trimite datele pe mail, pm, fax sau telefon, iar eu revin cu oferta in cel mai scurt timp posibil! Oferte de casco fara fransiza la cele mai bune preturi. *pt posesori de autoturisme Daewoo sau Chevrolet - oferte de casco fara fransiza de la societati cu decontare directa cu RADACINI, GOLD&PLATIN SAU DI-BAS. Toate cele bune! Preturi excelente; intrebati, comparati, apoi alegeti!
 12. Cele mai bune preturi de RCA le gasiti acum aici! Pana la sfarsitul anului, pentru toti membrii gmclub, oferim reduceri din pretul de RCA standard al asiguratorilor astfel: Pentru polite cu valoare: mai mica de 150lei - reducere 5lei intre 151lei - 250lei - reducere 10lei intre 251lei - 350lei - reducere 15lei intre 351lei - 450lei - reducere 20lei intre 451lei - 550lei - reducere 25lei intre 551lei - 650lei - reducere 30lei intre 651lei - 750lei - reducere 35lei intre 751lei - 850lei - reducere 45lei intre 851lei - 950lei - reducere 55lei intre 951lei - 1050lei - reducere 65lei mai mare de 1051lei - reducerea este negociabila. Se pot obtine reduceri suplimentare, daca se solicita incheierea/livrarea a minim 2 polite de catre aceeasi persoana (proprietarii pot fi diferiti). *livrarea politelor este gratuita pentru Bucuresti. **pentru alte localitati livrarea se face prin curier si costa 10lei. Pentru oferte avem nevoie de urmatoarele date: CNP/CUI Nr inmatriculare Serie de sasiu (nr identificare) Cilindree (pentru autoturisme) Masa total autorizata (pentru autoutilitare)
 13. Sunt deja asiguratori care au inceput campania RCA de iarna. Prin urmare exista ceva reduceri pe care au inceput sa le acorde. Pentru a gasi cel mai mic RCA, trimiteti-ne pe forum sau intr-un PM urmatoarele date si va trimitem cele mai mici 3 preturi din acest moment: CNP/ CUI Nr Inmatriculare Serie sasiu Cilindree Preturi excelente; intrebati, comparati, apoi alegeti!
 14. Daca aveti nevoie de oferte de CASCO sau RCA, dati-mi cateva date despre masina si proprietar, iar eu am sa va trimit in cel mai scurt timp posibil, o oferta de la minim 8 societati de asigurari. Pt oferte de RCA am nevoie de: CNP/CUI proprietar Adresa (doar localitatea) Cilindree Serie sasiu Nr imatriculare (daca polita nu se face pentru inmatriculare) Pt oferte de CASCO am nevoie de: Despre autoturism: Marca/tip/model/variata Nr usi/an de fabricatie Cilindree/Putere Combustibil Serie sasiu Valoare de nou (daca nu este mai veche de 2 ani si exista factura) Despre proprietar: Nume prenume / Denumire(pt firme) CNP sau CUI Adresa (doar localitatea de imatriculare a masinii) Data ob. permisului (pt PF) Preturi excelente; intrebati, comparati, apoi alegeti!
 

×
×
 • Create New...