Jump to content

usurelumihai

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About usurelumihai

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/17/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    usurelumihai_ro

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  1. usurelumihai

    Turcia

    Salutare la toata lumea! A fost cineva cu Matiz-ul in Kusadasi? Stie cineva cat as putea sa fac cu Matiz-ul pana acolo din Bucuresti? Intreb pentru k am de gand sa ma duc pana acolo cu Matiz-ul pe 27 luna asta!
  2. Electroventilatorul porneste daca il pun "pe direct" cum se zice! Deci ar mai fi termocupla, pentru ca releul ala gri este ok ca l-eam invesat si in momentul in care il bag in soclu porneste de control dupa care se opreste! Chestia tare este ca nu gasesc termocupla pe nicaieri in Bucuresti! Stie cineva pe unde as putea gasi?
  3. Am un Matiz Euro 2 din 2004 si de ceva timp ma confrunt cu urmatoarea problema: nu mai imi porneste elctroventilatorul sub nici o forma. Adik risc sa-mi creasca temp la apa si el nu vrea sa porneasca! Nu stiu care ar putea fi problema. L-am incercat si functioneaza! Releul din cutia de sigurante este ok, siguranta la fel, a mai ramas sonda din chiuoasa sa o inlocuiesc! Alte cauze ar mai putea fi?
  4. Ma intrereseaza doua jante Matiz. Nu ma intereseaza culoarea, numai din tabla sa fie si sa fie drepte, nu roluite sau strambe! Pot fi contactat la nr. de tel: 0723034579 sau pe mail: usurelumnihai_ro@yahoo.com
  5. La banii astia imi iau 2 noi si le pun singur.Pretul in magazin este aporx 2.200.000 ROL dar dureaza 2-3 zile pana il aduce. Intrebam ceva mai ieftin, nu exagerat de scump!
  6. Am incercat si cum va spuneam nu prea se vinde separat! D. Nicu Barbu a pus ca nu am sanse sa gasesc asa ca ma gandeam ca a schimbat cineva o planetara si mai are piese din ea. Bineinteles contra cost!
  7. Buna ziua! Stie cineva unde as putea sa gasesc la o planetara de Matiz la partea dinspre CV, adik la tripoda un rulment dintr-ala conic sa nu stiu exact cum se numeste; acela cu bile ca acele. S-a smuls din cutie planetara si am pierdut rulmentul. Pe unde am incercat se gaseste toata tripoda sau, eventual planetara. Chestia este ca nu ma intereseaza tripoda sau sa cumpar planetara ci doar rulmentul ala! (costa prea mult o tripoda) Dak are cineva o planetara rupta sau cineva care doreste sa vanda chestia asta...ma poate contacta prin MP. Pentru binele tau, ti-am scos numarului de telefon din mesaj
  8. Iti dai seama ca nu am casco...tocmai se terminase leasing-ul! Asta e! Aproape l-am terminat mai trebuie un parbriz si un geam hayon! Parbriz se gaseste, dar geam hayon nici gand! Are cineva o idee?
  9. Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine cam cat costa o luneta hayon de matiz (mai ieftin) si un parbriz? Luneta nu prea gasesc deloc in Bucuresti; am intrebat la mai multe magazine Daewoo si nu au. Parbrizul costa in jur de 220 RON, dar ma interesa ceva mai ieftin (romanesc dak se poate).
  10. Ma poate ajuta si pe mine cineva? Saptamana trecuta am facut praf un Matiz SE. Adik m-am rasturnat cu el si nu avea decat 1 an. Chestia este ca am gasit pe cineva care sa mi-l faca doar cu conditia sa-mi cumpar piese. Toata treaba este ca nu stiu de unde sa cumpar si sa scap un pic mai ieftin. M-am gandit sa cumpar de la http://www.autodaewoo.ro dar nu stiu. Eu stau in Bucuresti si ei imi trimit piesele prin posta, deci nu prea am experienta cu treburile astea. A mai cumparat cineva de la ei? Sunt de incredere? Exista undeva prin Bucuresti mai ieftin? Piesele pe care ar trebui sa le cumpar ar fi: - aripa fata dr+st - far dr+st - capota - vas expansiune - filtru aer - parbriz - usa fata dreapta - geam fata dr+st - luneta spate - prag stanga - semnal dr+st fata - ax planetara dreapta - bascula dreapta Stie cineva cam cat costa piesele astea? Va multumesc!
 

×
×
  • Create New...