Jump to content

Robby0886

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Robby0886

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca
  • Din
    Cluj-Napoca
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    Murdar rau de tot
  1. Poti sa scoti alb din verdele ala din mai multe probe. Cauta si tu o coala ceva transparenta, si coloreaz-o cumva cu rosu. Eu am incercat cu marker si a mers, dar eu am vrut rosu sa fie si a iesit. Am observat la un moment dat ca daca faci mai slab acel rosu, nu intens, iese alb ceasul. Bafta la colorat, hai ca se poate! Salutari.
  2. Personalizez cesurile de bord, e valabil pentru orice model de masina. Multitudine de posibilitati: caractere (fonturi), indicatoare, culori, gradiente, imagini de fundal, etc. Posibilitatea de copiere dupa un model existent de ceasuri sau crearea lui de la zero. Preturi f avantajoase, de la 50 LEI pana la 250 LEI in functie d complexitatea modelului dar si a lucrarii (schimb de lumina in bord + ceasuri personalizate). Info pe ID (yahoo): kyotox_design Cateva dintre lucrarile mele de pana acum. Info: kyotox_design@yahoo.com
  3. "Hartia" o am de la niste prieteni care au o firma de publicitate...nu e hartie...e ceva mai mult plastic...si nu prea se gaseste in comert asa ceva...numai la comanda din Ungaria daca am inteles bine...si faza e ca are un anumit grad de permitivitate al luminii, fiindca si alea sunt de mai multe tipuri. Complicata treaba...oricum... cei doritori va astept pe id-ul kyotox_design... V-am salutat.
  4. M-am mai jucat un pic cu bordul meu si am adaugat niste imagini pe fundal. Sper sa va placa...Eu unul sunt foarte incantat de ele. Salutari la totzi...aaa...si Happy Valentines Day... )
  5. Inca un Espero se adauga pe lista...pentru Mihai...el nu a vrut decat sa fie ca al meu...un pic schimbat...fara gradientul din mijloc. Si culorile s-au schimbat, iar transparenta...a devenit mai profesionala...gata cu umbre sau cu zone super-iluminate...
  6. De uniformizat lumina e simplu, oricum de cand sunt facute pozele am mai modificat ceva, am schimbat pozitia unui bec cu led de langa indicatorii de benzina si temperatura si a devenit mult mai uniforma lumina...numai faza e ca sistemul de ace e aiurea rau...la 206 sistemul e dupa placa cu circuite asa ca nu face nici o umbra pe bord...am deja o metoda de a uniformiza si a scapa de umbre...dar chiar acum imi e cam lene sa dau iar jos bordul...cred ca in ultimele 3 saptamani l-am dat jos de vreo 20 de ori. Acele nu am de gand sa le schimb fiindca, cum am mai zis, masina e de vanzare si nu cred ca mai are rost atata munca...Eu doar asta am vrut alta "folie" in spate, alte indicatoare. Oricum, in poze nu se vede ca in realitate si eu unul sunt foarte multumit de cum a iesit, acum am chef sa ma plimb cu masina doar sa vad bordul! ) Salutari la toti!
  7. Cam asta e versiunea finala la Espero...aaa...mai am un bord de 206 facut pentru un tip care a vrut ca bordul sa arate ca si la 307. Sper sa va placa
  8. nu stiu daca o sa ma mai complic atat cu leduri smd fiindca masina e de vanzare . chestia cu fundalul a fost mai mult un test fiindca am niste prieteni care ar fi interesati...iar cel mai bun mod de a testa ceva e pe buzunarul tau si nu pe al celorlalti. Cum urmeaza vacanta de dupa stresiune o sa fac niste bani frumusei din noul meu "hobby". o sa mai postez si altele in curand...sper! Respect.
  9. Pentru cei interesati, pot sa fac "background-uri" (sa le spun asa) pentru orice tip de masina...atata timp cat fundalul nu e lcd sau ceva de genul.
  10. Bai fratilor, dupa multa munca si multe incercari cam asta mi-a iesit mie din bord... E o faza "intre" deci nu e finalizat fiindca am o problema cu transparenta langa ace...se vede si in poze. Cred ca o sa ajung sa comercializez asa ceva, fiindca deja am indemanare! Salutari la toata lumea.
 

×
×
  • Create New...