Jump to content

cezarmad

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About cezarmad

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/25/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo executive
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B67CKT
  1. Salut, Nu reusesc sa vad anuntul tau, poate nu ma descurc eu... Poti sa-mi dai mai multe detalii? Multumesc, Cezar.
  2. Salutare, Postez pentru un prieten urmatorul anunt: Cumpar Cielo Executive 2005-2007 motor SOHC, cat mai ingrijita, eventual carte service, fara accidente, pe benzina si eventual GPL. Doresc sa o testez in service. Ofer pret corect. Multumesc, Cezar.
  3. Nu este lovita, este super ok, dar i-mi place foarte mult noua varianta care costa 7900 euro varianta full. O sa ma interesez daca se poate inmatricula (omologa) in RO. Daca nu se poate, macar interiorul o sa il cumpar.
  4. salutare, Ma-ar interesa a cumpar o Nexia II, produsa la Uz Daewoo in Uzbekistan. Credeti ca ar merge sa fac recarosarea cu a mea ( Cielo Dohc Executive 2003) sau ar fi mai rentabil sa platesc vama si taxa de prima inmatriculare? Normele de poluare,am inteles ca sunt Euro 3, dar nu stiu daca trebuie facuta omologare la RAR avand in vedere ca este produsa intr-o tara din afara EU. Dealer am vazut cau au si in Ucraina si Moldova.
  5. Salutare, Am si eu aceeasi problema ca a lui sorj, dar pe Cielo din semnatura. Stergatoarele erau lipite de parbriz, am actionat din greseala maneta pe prima treapta, s-a auzit un bazait si apoi nu mai functioneaza prima treapta (cea temporizata) si nici atunci cand spal parbrizul. Va rog sa ma ajutati sa gasesc si eu releul acela. Daca e ok releul s-ar putea sa fie de vina contactele manetei? Multumesc mult. Cezar.
  6. Buna ziua, M-ar interesa un pret pentru mai multe tipuri de bujii (Cielo Exe. euro2 DOHC 16V - an 2003) si pentru un filtru de benzina. Multumesc, Cezar.
  7. Salut, M-ar interesa ornamentele ce vin pe plafon la Cielo, ale mele nu au gauri pentru portbagaj, si o usa dreapta fata de Executive fara chit si rugina. Daca ar fi albastru pacific met. ar fi beton. Multumesc, Cezar.
  8. Multumesc mult pentru ajutor. Diseara ma apuc de treaba.
  9. Multumesc tuturor pentru ajutor. Clancul se aude destul de tare,iar cad este actionat demarorul tensiunea este de 12v. O sa incerc sa verific alimentarea electromotorului si sa il desfac,daca nu reusesc service scrie pe el.
  10. Salutare, Am si eu o problema,nu mai vrea sa porneasca decat impinsa. Am citit cu atentie topicul si in curand voi merge la service dar nu vreau sa fiu tepuit, cu toate ca ma duc cu recomandari. Masina este Cielo Executive din aug. 2003,79000 km. Dupa un drum de 250 km,a doua zi nu a mai pornit.Alarma si inchiderea functioneaza,lumini,claxon muzica ok,se aprind martorii in bord la contact,la actionarea demarorului se sting si se aude clancul. Am incercat sa ii dau curent de la alta masina,acelasi lucru.Intr-un final,daca insist porneste. In momentul actionarii demarorului tensiunea pe baterie este de 12v, iar atunci cand porneste 14,4. Inclin sa cred ca ar fi electromotorul,dar nu stiu ce anume din el (bendix sau carbuni) Va rog daca ma poate ajuta cineva .
  11. Salut, Cielo EXE DOHC 2003, consum urban Bucuresti la ore de varf 13.5-14, iar cand nu este aglomerat 10.8-11. Extraurban 6.8-7% viteza maxima 140 Km/h, constant 120.
 

×
×
  • Create New...