Jump to content

niniaina

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About niniaina

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 1.4 16V SX
  1. astazi pe A2 am vrut sa vad cat poate sa duca masinuta, rezultatul...nu a vrut sa treaca de 162km/h, eram 2 persoane si aveam bagaje si in portbagaj si pe bancheta din spate...
  2. ai dreptate zack, se pare ca daca e foarte cald afara face mai urat, exact cum ai zis se chinuie mai mult, nu a mai facut de atunci...
  3. Masina este luata in 2005, modelul este cu semnalizatoarele separate de faruri. Satori daca este ventilatorul inseamna ca el are ceva pt ca acum se aude mult mai tare si mai chinuit, o sa vad astazi daca mai face la fel si va zic.
  4. nu stiu unde sa pun problema asa ca scriu aici... astazi am observat si este pt prima data cand face asa..cand pun AC se aude ca un vuiet motorul parca as avea o turbina. se aude cand pun numai AC - ul, la aer rece nu se aude, nu stiu cum sa ma exprim dar parca nu are aer si se chinuie sa traga, ce spuneti???
  5. pe becul original de pozitie scrie HR 21X5W daca va este de ajutor!
  6. alaltaieri seara am observat ca faza scurta stanga nu mai mergea, so am citit ce ati scris voi pe aici si am ajuns la aspad. am luat un set de becuri BlueVision pe care am dat 70 RON care cuprindea: 2 becuri H4 + 2 becuri pt pozitie si tipul de la aspad mi a zis ca daca le montez intr-un service autorizat si intr-un an de zile mie se ard pot sa ma duc sa mi le schimbe. asa ca am fost la Di Bas Fundeni si mi le au schimbat...toate bune si frumoase dar mi au facturat jumatate de ora de manopera, adica 30 RON , si toata operatiunea a durat nici 10 minute. Ce pot sa zic de noile becuri e ca se vad super misto si dau o lumina alba si clara, abia astept sa plec din bucuresti sa vad cum e si la drum lung!!!! Problema acum e ca acum am pozitii + faruri o culoare si proiectoarele alta culoare mai galbuie. Am acum 18000 de km si masina face un an in iunie 2006.
  7. manopera 2,9 ore - 155.30 spary curatitor frane - 12,50 filtru aer chevrolet - 51,25 filtru benzina chevrolet - 50,21 filtru ulei chevrolet - 24,89 filtru polen - 84,49 ulei opel 5w30 - 4l - 193,40 total -----------------------572,03 lei
  8. Am facut astazi prima revizia la 15870 km la Radacini de pe Timisoarei. Interesant e ca am sunat astazi de dimineata sa ma programez, m-au programata tot astazi la 13 si pe la 14 am luat masina de la ei. Le-am zis ca ramane martorul de la airbag aprins - l-au rezolvat (dupa cate am inteles l-au resetat) - si portbagajul se inchidea greau trebuia sa-l trantesc ca sa se inchida - l-au rezolvat si pe asta, acum se inchide singur fara sa-l mai trantesc. am platit 570 RON pe: -filtru benzina -filtru ulei -filtru aer -filtru polen -4l ulei (mi au mai dat si acasa un bidon de ulei cu ce a ramas) -spray curata frane -manopera
  9. alx: cred ca daca s-ar fi dezlipit ceva, imi facea probleme si dupa acele zile.de atunci nu s-a mai aprins si ABS-ul functioneaza am prins portiuni alunecoase si l-am simtit cand am franat. nu stiam ca ramane memorat in istoric (mai aflu si eu lucruri noi ), cand o sa ajung la service o sa le zic ce s-a intamplat. lauamd: cum adica atentia la gheata? ce poate sa faca gheata zensorului ? MCojo: in ziua dinainte si eu si loganul am avut exact acelasi traseu, dar am inteles ce ai vrut sa zici .
  10. -am avut probleme cu ABS-ul la intrarea in noul an. in dimineata zilei de 2 ianuarie am vrut sa plec cu masina si cand am dat sa o pornesc nu se mai stingea martorul ABS, nu am pornit masina si am incercat din nou si a facut la fel, pana la urma am pornit motorul si bineinteles ca martorul ABS a ramas aprins. am testat masina frane aveam dar ABS-ul lipsa. chestia ciudata e ca dupa ce am mers cu masina cam 30 min, apoi a stat cam 2 ore in parcare, am plecat iar (martorul de la ABS tot aprins), martorul s-a stins in final dupa ce am mers cam 20 de min si am facut o oprire. traseul a fost Voineasa - Statiunea Vidra - Voineasa -in ziua de 3 ianuarie mi-a facut aceeasi problema si a stat aprins tot drumul (Voineasa-Rm. Valcea). -in zilele urmatoare si nici pana acum nu s-a mai aprins. -acum intreb si eu: ce a avut ABS-ul??? OFF TOPIC am mai avut o problema, cred ca mi-a inghetat frana de mana (eram in Rm. Valcea): pornit motor - dat maneta frana de mana in jos - bagat in viteza si masina se lasa pe spate, erau clar blocate rotile din spate.ce m-a intrigat a fost ca un prieten cu logan avea masina laanga a mea si trasese si el frana de noapte peste noapte si a lui nu se blocase. e normal ce s-a intamplat cu ABS-ul si cu frana de mana??
  11. am lovit masina acum doua luni. am fost astazi la radacini de pe b-dul timisoara si m au programat luni, norocul meu a fost ca au gasit pe stoc ce trebuia sa mi inlocuiasca mie.daca vreti va pun si poze cu masinuta mea lovita si cu matizul care a avut muuuult de suferit.
 

×
×
  • Create New...