Jump to content

dutuc_nicolae

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About dutuc_nicolae

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/27/1978

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Suceava
  • Din
    Suceava
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    New Aveo
  • An
    2008
  1. Salutare, la masina mea se aude un cloncanit (cel mai des in viraje, dar si pe drum drept cu denivelari). Am fost cu ea in service si mi-au schimbat bielete + caseta directie + capete de bara, pe garantie dar zgomotul nu a disparut, nu se simte nici o diferenta. Parerea mea este ca, caseta de directie era buna. Am fost cu masina si in alt service autorizat sa cer o opinie atat innainte cat si dupa ce mi-au fost schimbate piesele amintite, iar mecanicii de acolo mi-au recomadat sa fac un test la telescoape deoarece au sesizat ca in partea dr. fata am un telescop care curge. Ma intreb: sa fie oare cloncanitul de la telescop? chiar nu au sesizat cei de Gold&Platin ca am un telescop care curge? or fi avut ei nevoie de o caseta de directie buna si m-au gasit pe mine mai fraier sa mi-o schimbe? oare caseta pe care o am acum e mai proasta decat cea pe care o aveam innainte si care probabil era originala? ce garantie mi se ofera acum la piesele schimbate? exista sansa ca la anu dupa ce iese masina din garantie sa pice caseta si eu sa fiu bun de plata? daca problema nu e de la telescop ce ar trebui sa mai verific? Va multumesc!
  2. Salut, ma numar si eu printre cei cu probleme la bateria unui aveo, 1.2, 84cp din 2008. Prima bateria fost schimbata pe garantie dupa 6 luni, acum de vreo 2 zile si bateria schimbata a cedat, porneste f. greu. Sper sa reusesc sa o duc maine din nou la service (Gold&Platin Bucovina). Ma intreb, cate baterii or sa schimbe pe garantie, pana isi vor da seama care ar fi in realitate problema. Care ar putea fi motivul pt. care cedeaza asa usor bateriile la Aveo?... (cand am schimbat-o pe prima m-am intalnit la service cu un alt posesor de aveo care avea aceeasi problema).
  3. salutare! problema asta o am si eu... momentan masina are 20000 km in aproape 2 ani, am cumparat-o in 2008. Nu au nici o treaba benzina, uleiul, supapele, sau alte abureli pe care ti le zic tolomacii aia de la service-urile astea "autorizate"... mie mi-a pornit greu inca de la inceput, de la primii km... am fost cu ea in service si mi-au zis ca n-au ce sa-i faca... cata vreme la ei porneste din punctul lor de veder nu-i nici o problema... mi-au zis sa-i sun cand nu mai porneste ca abia atunci pot sa faca si ei verificari, s-o puna pe calculator sa-i vada logurile si alte abureli din astea, adik s-o aduc pe sus (tractata ). Atunci m-am "lamurit" cu ei si mi-am zis ca n-are rost sa-i mai "deranjez" si sa-mi pired timpul cu ei. Oricum se intapla destul de rar, cam o data pe luna sau chiar mai rar. Am mai vb. cu un amic de-al meu care are spark de vreo 4 ani si zicea ca pateste la fel.. dar nu-l deranjeaza... nu mere la prima ii da a doua si tot asa... omu s-a resemnat. Sincer nici pe mine nu ma deranjeaza prea tare, in afara de faptul ca fac misto prietenii de mine (ca am dat 10k euroi pe o masina care nu prea vrea sa porneasca si ca eram mai destept daca imi luam vreun second nemtesc ). Din cate am vazut pe alte forumuri e o problema cu amestecul de aer si benzina prin nu stiu ce camera, ca n-ar avea presiune sau ca ar face condens oricum e o treaba delicata si aia de la service nu cred ca-s in stare s-o rezolve fara sa-mi schimbe la ghici tot ce-i pe la partea de alimentare. Asa ca decat sa faca ei experiente cu masina mea mai bine o las balta si trag de ea cat pot, daca tot e in garantie. Sunt curios sa vad daca o rezolvi pe la alte service-uri. Succes!
  4. Salutam! - am un aveo hatch 1.2 84cp cumparat in Octombrie 2008 si de la inceput mi-a facut figura asta cu pornirea. O face foarte rar (1 sau 2 ori pe luna) - nu porneste la prima cheie... uneori tre sa-i dau de 2 ori ... ba mai mult a 2-a oara tre sa tin contact ceva mai mult ... se obs ca porneste greu... ca si cum nu s-ar alimenta. Mentionez ca alimentez de la Petrom CO95, nu ezit sa o calc mai tare, uneori o duc si in 5000 de ture... evit sa merg subturat, am incercat si cu benzina CO100. Am fost la service G&P si mi-au zis ca nu au ce sa-i faca cata vreme la ei porneste... tre sa le-o aduc pe sus tractata cand nu mai porneste... ma intreb daca rateurile astea de la pornire nu raman undeva in niste loguri ale comp. si daca nu se poate verifica pe un tester sau ceva de genu asta. Poate sa-mi spuna cineva car ar fi cauza?... sau daca sunt si altii cu aceeasi problema?
  5. Salut! Am achizitionat relativ recent un aveo (acu 3 luni) si in mare sunt multumit de felul in care se comporta mashinutza. M-am hotarat destul de greu atunci cand am cumparat-o. Concurenta ei ar fi fost un Sandero dar diferenta a facut-o in special motorizarea (apoi esteticul, interior/exterior). Dif. de 1000EU la pret se justifica pe deplin. In ceea ce priveste motorizarea tre sa recunosc ca am ramas putzin dezamagit deoarece am fost destul de naiv sa cred ca datele tehnice din cartea tehnica vor reflecta in realitate(ma refer in special la consum). Am sperat ca dupa rodaj (2000/3000km) mashina se va comporta altfel dar se pare ca m-am inselat. Singura dif. pe care am observat-o dupa rodaj e faptul ca mashina are acu ceva mai multa vana (in special in treapta a 5-a) si parca suspensia a devenit mai elastica. Daca stau si ma gandesc mai bine un consum de 9-10L/100km, iarna la -5 grade prin oras (Suceava) e destul de rezonabil, intalnit la majoritatea masinilor pe benzina, dar de la 7.2 la 10L e o dif. La randul meu ca multi altii am ramas dezamagit si de serviciile/preturile celor de la reprezentanta (Gold&Platin Bucovina - Suceava). Una peste alta e o masinuta pe care mi-am dorit-o foarte mult si care imi place la nebunie (in special aspectul interior/exterior) si care s-a dovedit a fi mult peste un Sandero la multe capitole. In concluzie sunt multumit de ea si o recomand tuturor prietenilor. Multa bafta!
 

×
×
  • Create New...