Jump to content

irinel_lisenche

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About irinel_lisenche

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/05/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Cielo exe. 1.5 DOHC - 2000
  1. Dragii mei, nu are nici o legatura cu maneta schimbatorului de viteze. Tobele sunt noi, bine etansate si strinse iar elementele de cauciuc ce sustin tobele sunt tot noi si bine prinse. Eu ma refer la zbirniitul sau fluieratul metalic asa cum se aude la tobele de inox (exact cum spune Yuri : "tinichea in rezonanta"). Lucrul acesta ma enerveaza enorm si intrebam daca nu se poate atasa ceva la capatul tobei finale pentru a neutraliza zgomotul. Am vazut la unele masini niste chestii aplicate la toba finala dar nu stiu daca au rol de atenuare a zgomotului sau sunt decorative. Deasemenea nu stiu denumirea ca sa caut asa ceva.
  2. Am un Cielo cu motor 1,5 -16v DOHC fabricat in 2000. Masina am luat-o anul acesta prin martie. De la inceput nu mi-au placut zgomotele scoase de tobe dar am "rabdat" pina acum. Ma refer ca la turarea motorului sau dupa schimbarea vitezelor cind se reaccelereaza scoate un zbirniit metalic (ceva gen masinile de curse) care pare a fi la toba finala. Acest lucru ma deranjeaza enorm la condus . Mentionez ca am inlocuit catalizatorul - care era gol - cu o teava de legatura, toba intermediara si cea finala. Tobele sunt coreene, bine etansate si strinse corespunzator. Am observat la alte Cielo ca acest zgomot nu apare. Stie cineva vreo solutie sau daca exista vre-un dispozitiv ce trebuie montat la toba finala pentru anularea acestor zgomote ?
  3. Am avut si eu exact aceeasi problema. Multi "mecanici" si-au dat cu presupusul ca fiind pompa de benzina, injectoare infundate ... . Problema era de la contactul electric. L-am schimbat si problema s-a rezolvat. Un contact este (era prin oct. a.c.) 190.000 lei vechi (eu am comandat la www.autodaewoo.ro). Pentru schimbarea lui vezi postul "contact defect". Succes. Nu mai cita mesajele anterioare !!!
 

×
×
  • Create New...