Jump to content

Iuiu

Membru
  • Content Count

    76
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Iuiu

  1. Las' ca va spun tot eu: se potriveste la limita daca se scoate protectia de plastic de la borna +. Am schimbat bateria originala zilele astea fiindca invartea destul de greu si imi era frica sa nu ramana sotia in pana cu ea.Dupa opt ani si cateva luni, 64000 km, cred ca poate fi declarata eroina tinand cont ca se circula cu masina doar urban si drumuri scurte.
  2. Confirm la rulmentii fata(cel putin la aveo 2007 sedan, 1.4 16v) dimensiunile 37 latime, 34 interior, 64 exterior( cielo cu janta de 13"). Initial de la magazin ne-au dat rulmentii pentru cielo cu janta de 14 cu ABS (37/39/72) dar erau mai mari.
  3. A schimbat cumnatul meu un rulment pe spate la aveo si este acelasi cu cel de logan. Diferenta intre ele a fost de 300 lei.
  4. Wilo Star RS 25/4 Pompă de circulaţie cu rotor umed, cu racord filetat. Trepte de turaţie selectabile pentru reglarea puterii. Instalaţii de încălzire cu apă de toate tipurile, instalaţii industriale de recirculare, sisteme de apă rece şi instalaţii de climatizare. Particularităţi/avantajele produselor: Pentru orice poziţie de montaj cu arbore orizontal; cutia de borne în poziţia aferentă orelor 3-6-9-12. Trei trepte de turaţie selectabile pentru reglarea sarcinii. Camp de functionare: 0,5 - 4,5 m3/h Inaltime de pompare: max 4,5 m Presiune de lucru: max 10 bar Fluide permise: apa pentru instalatie de incalzire Grad de protectie motor: IP 42 Curent de alimentare: 1 x 220 V / 50 Hz Lungime corp: 180 mm Putere: 68 W Racord: 1" Pret -220 lei + transport Wilo Star RS 25/6 Pompă de circulaţie cu rotor umed, cu racord filetat. Trepte de turaţie selectabile pentru reglarea puterii. Instalaţii de încălzire cu apă de toate tipurile, instalaţii industriale de recirculare, sisteme de apă rece şi instalaţii de climatizare. Particularităţi/avantajele produselor: Pentru orice poziţie de montaj cu arbore orizontal; cutia de borne în poziţia aferentă orelor 3-6-9-12. Trei trepte de turaţie selectabile pentru reglarea sarcinii. Camp de functionare: 0,5 - 4,5 m3/h Inaltime de pompare: max 6,6 m Presiune de lucru: max 10 bar Fluide permise: apa pentru instalatie de incalzire Grad de protectie motor: IP 42 Curent de alimentare: 1 x 220 V / 50 Hz Lungime corp: 180 mm Putere: 99 W Racord: 1" Pret 240 lei + transport Cutiile nu contin olandezi pentru racordare
  5. P0135 aprins de doua ori saptamana asta. Dubios de suspect mi se pare faptul ca nu ramane un DTC memorat. Ramane MIL aprins fara nici un DTC. Am gasit P0135 doar in Freeze Frame Data, dupa cum se vede si in poza. M-am gandit ca ma joaca un contact imperfect dar am masurat sonda intre pinii 3-4 cu ohm-etru si rezultatul este zero, adica 1,infinit. Dinspre ECM spre sonda am gasit 11.6 v cu motorul oprit si radio deschis si 14.4 cu motorul pornit. In concluzie trebuie schimbata sonda pentru ca la asta circuitul de incalzire este intrerupt, la doar 58.000 km.
  6. Ramane la vanzare routerul la pret negociabil, switch-urile bonus din care unul fara alimentator(l-am folosit la noul router wireless). Valabile si schimburi.
  7. A montat cineva acumulator cu borne normale pe kalos/aveo? Pe Kalos am bateria originala de 7 ani si ma gandesc sa cumpar un Rombat Premier. Am montat pe Megane dci si sunt multumit, se gasesc pe stoc la 3 minute de mers pe jos de mine si sunt produse in Romania.Ce ma framanta e ca nu stiu daca ajung cablurile de la borne si pentru montajul bateriilor normale(europene) si imi este jena sa probez la magazin bateria daca se potriveste pe masina. Oricum in octombrie o incarc complet pe redresor si poate trece si iarna asta.
  8. Vand un router Trendnet tw100-s4w1ca plus doua switch-uri edimax de 16 porturi, model ES-3116P. Pret : 120 lei
  9. Am cumparat eu amortizoare fata pentru Kalos KYB cu 210 lei bucata dar din pacate am aruncat cutiile si nu mai stiu codul. Daca e nevoie pot trece pe la magazin sa intreb exact modelul si codul.
  10. Placutele de frana de Kalos/Aveo sunt de fapt cele de Lanos. Am schimbat placutele la Aveo cumnatului iar la magazin au adus placute de Lanos si se potrivesc perfect. Daca stiam cumparam direct de Lanos cu 45 de lei.
  11. Normal ar fi ca ultimile doua pagini sa dispara. Parerea mea.
  12. Am gasit defectiunea: o lipitura rece la releul care porneste pompa de benzina. Mai ramane sa reglez carbul la loc cum a fost.
  13. Ca sa nu mai deschid alt topic expun problema mea aici: stie cineva cum pot regla un carburator de Damas de la "zero", dar sa explice asa ca pentru prosti nu ca in manualul de reparatii. Am desfacut bucati carbul la Damas,de la limbrici, si nu imi bate pusca sa il reglez la loc. Porneste foarte greu si numai cand vrea si atunci ramane pornita de la un minut la cateva ore, total aleator. Am masurat actuatoarele, verificat jicleoarele, garniturile si totul e ok. Pe partea de "scanteieste" - la fel, totul in regula.
  14. Marca KAP(KOREA AUTOPARTS CO.,LTD). Erau cei mai ieftini cei in cutie GM fiind peste 200 de lei.
  15. Garantat sabotii de frana la Kalos nu sunt compatibili decat cu Aveo. Am cautat in toate programele de piese pe la toate magazinele si nu se potrivesc de pe nici o alta masina. De la gama daewoo ar fi cei de nubira numai ca sunt mai lati cu 8mm si nu incap(am probat). Am gasit saboti cu 100 de lei cand s-au dezlipit ferodourile de pe saboti la cumnatamiu si s-au blocat rotile.
  16. Poate fi inceput de sfarsit la un rulment. Ridica pe rand rotile din spate pe cric si asculta daca se aude un huruit la una dintre ele. Trebuie sa fie liniste sa poti auzi rulmentii.
  17. Vand Imprimanta Lexmark Z602 folosita, in stare de functionare, fara cartuse. Mai am si aprox 90ml de cerneala de refill neagra. Pret 30 lei sau schimb cu un traf 12v minim 5A. Livrare doar in Iasi fiindca nu merita trimisa prin posta.
  18. Exact cea de 170 o am eu si functioneaza perfect. Intradevar daca vrei sa faci teste in mers te cam incomodeaza.
  19. Consumul de 20% dupa 2 km parcursi nu este de speriat. Cu meganul de 1.5 dci am reusit performanta de 37% intr-o dimineata cu -27 de grade la un parcurs de 3km. Conteaza si cat tii motorul pornit pe loc sa se incalzeasca.
  20. E treaba de 10 minute. Desfaci suruburile de la capac cu o tubulara, schimbi garnitura si strangi la loc cu grija.
  21. Am umblat astazi la gaura aia de la capacul culbutorilor si intradevar era aproape infundata. Mai ciudat este ca dupa ce am scos furtunul ala a curs apa din el.
 

×
×
  • Create New...