Jump to content

Fisman

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Fisman

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Mulțumesc pentru sfaturi. De putere n-am nevoie . Știam că e ceva special la radio-urile pt Matiz (partea cu mufele). De aceea am întrebat. O să mă uit pe la magazine si văz ce găsesc și la ce costuri . Se scoate greu din locaș? As putea să-l schimb eu, la o adică?
  2. Aparatul e bun să cânte în mașină de acasă și până la serviciu și înapoi. Cam atât e folosită masina. Unu' nou, dacă ar fi, trebuie să îndeplinească anumite cerințe pt Matiz (forma, dimensiuni, putere, etc) sau il pot lua pe oricare îmi convine? Mulțumesc pt răspunsuri.
  3. Boxele pe stânga se aud, ambele, dacă dau balance stânga maxim. Dar parcă n-ai putere. Se aud foarte încet. Așa banuaim si eu, ca e aparatul. Se mai poate repara sau să mă uit după altul? Merci.
  4. Buna ziua. Problemele cu radio-ul se încadrează tot la probleme electrice? Dacă nu, rog un moderator sa mute postul unde trebuie. Deci: Matiz euro 3 din 2006, cu radioul casetofonul standard din dotare. De la o vreme am probleme cu balance-ul, în sensul că pe partea stângă se aude foarte încet ( atât pe fata cât și pe spate). Butonul fadder/balance funcționează bine. Care să fie problema, de la boxe sau de la radiocasetofon? Cum se poate remedia? Momentan este folosit doar cu partea dreapta în funcțiune. Mulțumesc.
  5. Salutare.Am și eu la Matizaur o problemă asemănătoare, în sensul în care semnalizarea funcționează în același timp cu poziția (sau frâna, pentru care se aprinde primul filament, mai mic, din bec) dacă nu sunt aprinse pozițiile. Dacă aprind pozițiile semnalizează cu poziția, nu cu becul semnalizării. Anomalia a apărut de scurt timp și se manifestă doar la tripla spate dreapta. Fața merge normal (semnalizarea, pozițiile, etc). La mașină nu s-a umblat în ultimul timp (de la revizia din toamnă). Matiz euro3, SE din 2006. Care ar putea fi cauza: un scurt, un releu? Încerc să văd cauza înainte de a merge la "doctor" cu mașina (probabil marți). Raven, tu cum ai rezolvat?
  6. Am rezolvat problema Am reparat furtunasul rupt (prelungit cu alta bucata de furtunas - sper sa tina ). Stergatorul de luneta n-are nimic, eu am fost dobitoc . Cand stropeam ma asteptam sa stearga de cateva ori si sa se opreasca, ca cele de parbriz. Da' nu, el trebuie oprit de la maneta. Acum functioneaza normal Multumesc de ajutor.
  7. Salutare. Am si eu probleme cu spalatoria de luneta, la un Matiz SE din 2006. De la o vreme am remarcat (de fapt sotia, ca ea birjareste masina) ca stropitoarea de luneta nu functioneaza. dupa "teste" aka demontare sistem spate, am aflat ca furtunasul de lichid este intrerupt (taiat) in zona de trecere de la corpul masinii la haion. Sper sa-l pot innadi cu alt furtunas. Problema acum este ca motorasul stergatorului spate merge continuu (cat este pus contactul de la cheie. Nu stiu care ar fi problema: s-a defectat motorasul (cum pot verifica?) sau primeste comanda gresita de la maneta stergatoarelor de parbriz din bord? Stie cineva (sau s-a mai lovit cineva de aceasta problema?
  8. Multumesc pentru raspunsul prompt.
  9. Salut. O bara fata pentru Matiz din 2006 ai? Preferabil rosie sau neagra. Un pret? La fel si pentru semnalizatorul stanga fata (din bara). Exista posibilitatea de trimitere in Constanta? Multumesc.
  10. Salut. O bara fata pentru Matiz din 2006 ai? Ce culoare si la ce pret se da? La fel si pentru semnalizatorul stanga fata (din bara). Exista posibilitatea de trimitere in Constanta? Multumesc.
  11. Salut. Bara fata mai e? Daca e intreaga la ce pret se da? La fel si pentru semnalizatorul stanga fata (din bara). Exista posibilitatea de trimitere in Constanta? Multumesc.
  12. Salut. O bara fata Matiz din 2006 ai? Daca e intreaga la ce pret se da? La fel si pentru semnalizatorul stanga fata (din bara). Exista posibilitatea de trimitere in Constanta? Multumesc.
  13. Salut. Bara fata mai e? Daca e intreaga la ce pret se da? La fel si pentru semnalizatorul stanga fata (din bara). Exista posibilitatea de trimitere in Constanta? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...