Jump to content

Ioana

Membră
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Ioana

  • Rank
    Membra

Profile Information

  • Location
    Bucuresti, Cringasi
  • Interests
    Numa masina sa nu fie
  • Din
    Bucuresti, Cringasi

Contact Methods

  • Yahoo
    ionouka
  1. Aduc stelele..:)

  2. Dragii mei, Revin cu o intrebare la care mi-as dori mult un raspuns urgent... Mecanicu care mi-a facut motoru (si cu ocazia asta va sfatuiesc sa nu cumva sa mergeti la el, e tare neserios), m-a lasat cu chiuloasa si socul nereglate dupa rodaj. Unde merita sa fac reglaju asta si cit ma poate costa? Ca ma gindesc ca nu e bine sa merg cu ea asa, plus ca nu-i pot da mai mult de 80... Multumesc mult in avans.
  3. )) Doamne fere, nuuuuuuuu! Dar uite, faza cu unghiul de fuga nu o jtiam (ca nu se face adeca) si cine jtie ce alte lucruri interesante mai gasesc acolo... ca de la oamenii ajtia care se presupune ca se pricep (recte mecanicii) sa mor de pricep ceva.. nu fac altceva decit sa se contrazica si sa spuna ca ala dinainte a fost un mare prost...
  4. NU STIU sigur nimic, pentru ca la citi mecanici si specialisti cu inalta calificare, toti mi-au zis cite altceva... maine fac reglajele de dupa rodaj, am luat uleiul cu pricina, multumesc de sfat, bujii, si filtru... si cel tirziu joi o sa ma duc sa ii fac geometria, imi dau seama ca e urgent. nu am cartea de reperatii ptr tico, exista undeva pe net?
  5. Stiu sigur ca se face, stiu si cit ma costa, da nush dak il pot face cu caseta de directie bulita, adica dak tehnic nu se influenteaza una pe alta... caseta ma gindesc sa o fac luna viitoare la salariu, ca deja reparatiile de la motor au facut ravagii prin conturi... iar unhgiu de fuga tre sa il fac urgent, ca trage tare dreapta...
  6. am tastat gresit, dar am retinut bine, nu's kiar asa retarda! multumesc mult. si cu unghiu de fuga?
  7. am inteles. DAR pot face unghiul de fuga intii si apoi caseta de directie? ca sa ma bata dumnezeu dak am aku 6 mil de dat pe ea... elf 140W va fi, vad ca mai toti ziceti asa, o sa incerc in carrefour in seara asta.
  8. problema cu caseta de directie e spinoasa, ptr ca mecanicul recomandat de alex, la care am facut motorul, nu stie sa rezolve problema si acum sunt in http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&view=findpost&p=450382][url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15613&view=findpost&p=450382]cautare[/url]'> de alt mecanic care ma poate ajuta. cit despre rodaj, l-am facut asa cum mi-a zis omul, adeca si in oras si afara, sa nu depasesc 70km'/h, fara greutate in masina etc etc.
  9. il aud undeva sub mashina, in fatza... se aude uneori si la denivelari, nu e un ciriit propriu zis, mai mult ca o bataie asa, si numai cind trag de volan.. cind am ducs mashina la prima verificare si la ITP, ambii mecanici mi-au zis ca am joc in caseta de directie... nu stiu ce sa cred... cu uleiul fac cum zici, da n-o sa se crizeze mecanicu ca am loat altceva decit mi-a zis el? la naiba, nu mai inteleg nimic... de ce m-ar pune sa iau ceva mai scump si mai greu de gasit, daca merge si altul mai ieftin?
  10. Cind trag de volan maxim stinga sau dreapta, se aude un ciriit ciudat... cik ar fi de la caseta de directie. TRebuie neaparat skimbata cu totul sau poate fi ceva minor, reparabil prin inlocuirea vreunei bucse? Vreau sa imi fac unghiul de fuga (imi trage tare dreapta) si nu stiu daca trebuie intii sa fac caseta... si cum anume... A avut cineva problema asta? In alta ordine de idei, mecanicul mi-a recomandat ulei Elf 10-50, am terminat rodaju si tre sa reschimb uleiul si filtrul. E bun asta? De unde iau mai ieftin. Nu ma injurati, va rog... Si daca nma repet cu fo intrebare, redirectionati-ma va rog... jtiu ca a fost o mare discutie despre uleiuri, dar n-am inteles consluziile..
  11. Nu stiu inca ce sa spun, mai am fo 50 de km din rodaj si apoi, dupa ce o regleaza, vedem ce iese... Mai am de facut nejte treburi, apropo, am un zgomot in caseta de directie, se poate schimba cumva vreo bucsa pe acolo sau trebe inlocuita cu totul? Ca am inteles ca unghiul de fuga il pot face abia dupa ce rezolv asta... Frinele nu tin nici acum, am schimbat sabotii si mecanicul mi-a zis ca sunt moi pentru ca sunt noi, dar nu s-a remediat deloc problema, abia la jumatatea cursei pedalei frineaza un pic, iar de blocat rotile nici vorba... Plus ca am scaunul de la sofer rupt la balamaua aia din dreapta si stau intr-o rina... trebuie sudat sau ceva de genul asta... Alexandru, te anunt cind merg la Lucian sa regleze motorul si poate poti veni atunci sa vezi ce si cum, peste citeva zile probabil. Trebuie sa imi cumpar si reglajul ala de carburator intre timp, si nu prea il gasesc. Cica ar fi undeva pe linga cinema Aurora, sa vad cind ajung...
  12. pai un specialist (mecanic) mi-a zis ca motoru nu merje rotund probabil din cauza acelui reglaj de la carburator... si a dat omu sa invirta surubu si a ramas cu tot sistemu in mina, ruginise si s-a ruPt de tot. Cu uleiul nush ce sa zic, teoretic trebuia sa fi schimbat Lucian si filtrul... sper sa fie suficiente reglajele de dupa rodaj ca sa fie totul ok... si cu piesa cu pricina, o sa rog pe cineva sa intrebe ptr mine, dak ziceti ca n-au pentru fete... ce timpenie. sunt multumita de consum, numa ca ma deranjeaza huruitul de la motor, de asta ma gindesc ca poate ceva mai serios nu e in regula... o sa vin maine sa va uitati si voi prin ea, sigur aveti ceva de zis... sper numa sa fie de bine .
  13. Da, teoretic jtiu, da mecanicu mi-a zis ca in rodaj sa skimb a treia la max 30, a patra la 40, iar a 5 a deloc, ar merge la 70 da io n-am voie sa-i dau atita... sa inteleg ca nu e bine? io-s mai domoala asa, adeca in oras nu depasesc niciodata 60, iar in afara mai mult de 80 n-am dat. apropo, mi-am facut consumu: 4.3 %, in conditiile in care cam 2/3 din drum a fost in afara (Bucurejti snagov si retur). E de bine?
  14. Intrebare: (again...) ca nu mai termin cu belelele la mashinutza asta... Mi s-a rupt cablul ala de reglaj aer carburator si nu gasesc pe nicaieri unul... cik ar fi cam sub 50.000, da nimeni n-are si nici comanda nu... am sunat la magazinul de la Muncii si la ala de pe Vacaresti... Aveti fo idee? Sorry ca n-am venit la intilnire, da am avut probleme cu mashina, motorul refuza sa ramina pornit, indiferent de cit ma incapatinam sa accelerez... Sunt ink in rodaj, mai am fo 200 din cei 500... si paraie si caraie rau cind o turez... mentionez ca sunt incepatoare si la 45km/h sunt deja intr-a patra, deci mie- greu sa cred ca o fortez... Thx.
  15. pai e perfect asa, io fac oglinzile si le aduc joi la intilnire, sa le lipim direct la fatza locului. Daca mai ploua mult, cik nu e gata mashina azi... upset me .
 

×
×
  • Create New...