Jump to content

Pepe Karatistu'

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Pepe Karatistu'

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    cielo gle
  1. ma poate ajuta si pe mine cineva pls ?? am tot vazut pe aici pe forum ca placutele de frana sunt in jur de 450.000lei, dar eu nu am gasit sub 1.200.000. unde pot gasi si eu din astea la 450.000 ??
  2. de unde ai cumparat placutele de frana ca eu sub 1,2mil nu am gasit ?
  3. am si eu un cielo cutie automata de cateva saptamani. 3 probleme am: a. in treapta 1 cutia are un zgomot, altfel decat in celelalte trepte, se aude un sunet mai subtire (masina are 90.000km si nush cand a fost skimbat uleiul la cutie, sa-l skimb ?) b. masina mananca exagerat de mult, sub 12.6 nu a consumat, consum urban ca nu am apucat sa ies nicaieri cu ea. c. are ceva daca in timpul mersului, trec din D in N si o las sa curga ????
  4. daca ma poate ajuta cineva pls cielo-ul meu are servodirectie, problema este ca atunci cand stau pe loc si iau de volan sa ies din parcare trosneste ceva. ce poate fi ?
  5. sal si un manual de utilizare pt cielo cutie automata se poate ? daca nu si ala pt cutie manuala e bun, ca nu prea stiu indicatoarele de pe bord. am bagat benzina ca bouu' cand de fapt se aprindea cel care indica ca nu mai am apa pt stes parbrizul (deh daca ar fi stat in continuu aprins m-as fi prins, dar clipea si nu vedeam clar ce semn e acolo, am zis ca-i un rezervor) munteanu16@yahoo.com Edit : merci, le-am mai primit pe astea. ala de utilizare unde sa-mi arate skema cu indicatoarele de la bord, kestii din astea. merci mult oricum
  6. salut mi-am luat de curand un cielo an fabr 99 cutie automata. daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca exista f'un indicator la bord pt placute de frana uzate ? scartaie cand franez mai puternic la viteze mai maricele, dar este un sunet gros. o a 2-a problema este ca vreau sa inlocuiesc curelele, care curele tb inlocuite si ce pret au ma intereseaza ?
  7. va rog mult ajutati-ma si pe mine, am un cielo cutie automata din 99, vreau si eu orice manual aveti pt cielo. munteanu16@yahoo.com
 

×
×
  • Create New...