Jump to content

alfa

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About alfa

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • MSN
    ady_botos
  • Yahoo
    ady_botos

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Din
    Timisoara
  1. nu e deranjanta culoarea aceea albastruie ? Un rosu nu ar fi mai reusit ? Cele albe din posturile anterioare erau f reusite.
  2. Problema cu pornitul (adica nepornitul) la prima cheie o am si eu. La a 2-a o ia de fiecare data. Masina e din Sept 2004. Daca citeam mai repede cu 3 zile posturile, aveam o intrebare in plus ptr revizia de 1k km.
  3. Facuta revizia de 1000km (1200) la Matiz in TM la Tiwa Therm. Am venit cu uleiul (Mobil 10W40) si cu filtrul. Baietii f de treaba, m-au chemat in 15 min, au ridicat masina, schimbat ulei/filtru; mecanicul mi-a "amintit" ca sunt al 3-lea care face schimbul de ulei la 1000km, i-am povestit ca sunt banii si masina mea, si a tacut baiatul. Pretul ulei+filtru 850k + 50k mecanic. Totul a durat 30 min, a mai verificat ceva la roti. Oricum e mai bine ca am adus eu uleiul, ei pun Castrol GTX3 15W40, sper sa fi vazut bine :-D . Am uitat: am stat langa masina tot timpul (si spaga am dat-o dupa... )
  4. off-topic: antena nu era originala. Mi-a montat-o tipul de la reprezentanta, care mi-a instalat si alarma,inchiderea si cas-ul.
  5. hmmm...sper ca v-ati uitat bine la preturi...cam maricele pentru niste led-uri.
  6. dupa cum v-am zis intr-un post anterior, pretena si-a luat "avatarul" care-l am; are deja vreo 500km (luata cu 25km) de la un dealer (Daewoo) din TM. Am citit ca la 1000 nu se face mare lucru, numai cateva verificari, si din cate am inteles trebuie NEAPARAT schimbat uleiul. Good 2 know :!: Anyway, chestia care ma deranjeaza cel mai mult e ca imi zdrangane ceva in spate, ceva plastic p'acolo. Am inteles ca la mai toate Matizurile le tremura cate ceva. :? . apropo...despre intalnire in TM se aude ceva ?
  7. vin si eu cu poza matizului :-D ...dupa o binemeritata spalare.
  8. Mersi de urare. Dpmdv E Sun Roof isi merita fiecare banutz in plus (vreo 100 EUR) fata de E. Adaugiri dupa cumparare: 1. Alarma+inchidere 2. Boxe spate 3. Antena 4. Cas Panasonic FX44 (foarte fain) Costuri: 1+2+3+instalare tot = 7.8 mil 4 - 60 EUR
  9. Pana una alta, eu inca nu mi-am luat Matizache, dar si-a luat prietena mea :-). Una bucata Matiz Rosu, E Sun Roof. Foarte draguta mashinutza, nu ca as avea ceva cu alte culori :-D Si acuma ca sa raspund si eu la faimosul chestionar: 1. da/da 2. da, nu stiu exact ce anume 3. tzumburusii se inchid, mi-am pus (si-a pus) inchidere+alarma 4. centurile nu scartaie 5. nici bordul 6. eu nu am verificat 7. nici asta 8. nu am decat plusul parca 9. nu e valurita 10. da 11. hmmm sa zicem ca da...dar sa zicem numa' 12. scumiera iese acceptabil...oricum nu o folosim :-)
  10. in primul rand soryy daca postul este off-topic. Azi, 09 August am vazut in TM un MATIZ II (2) cu numere de Bucuresti. Era un Matiz alb, si mi-au sarit in ochi farurile alea ca de Lupo parca. Masinutza arata bine, nu am prea avut timp sa ma uit dupa ea, chiar trecusem pe langa. Si acuma intrebare: de unde sunt luate aceste modele? parca am mai auzit pe cineva in forum ca a vazut prin Buc un model 2. Astept reply-uri. Daca e off topic, o sa deschid un topic nou. P.S. am folosit fct search si ...nimic
  11. Pentru inceput: Chiar daca nu am INCA un Daewoo (e pe vine Matizu' ) consider acest forum super bun ptr cineva care este interesat sa cumpere un Matiz (cazul meu) sau orice alt Daewoo. Ca si ptr primul meu post, as vrea sa va arat ca rosul poate fi reusit, cel putin asta e parerea mea. Bordul e de la fosta mea Alfa, si e cu LEDuri de mare intensitate.
 

×
×
  • Create New...