Jump to content

drogh

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About drogh

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    cielo '95
  1. Cand accelerez se aude un zgomot, ca si cand ar bate tabla pe tabla, si apoi cum nu mai accelerez hopa nu se mai aude sunetul, de la ce oare poate fi???
  2. drogh

    Korea Vs Romania

    Am auzit ca '95-urile sunt cele mai bun cielo scoase pe banda pana acum, dar cam au probleme cu consumul. De ce oare?
  3. Se aude clipcitul ala, cand pui contactul si nu ai centura pusa, si, cand uitit luminile aprinse, dar tu probabil uitasei luminile aprinse si ai deschis usa si ala facea incontinuu asa, la cielo mai noi de 2000 nu stiu sa se auda asa, dar totusi incearca sa vezi la alernatorul de lausa, poate sa fie defect.
  4. Acul nu trece de jumatate, dar simt eu ca se incinge cand opresc si pun mana pe capot sau o deschid, si merg doar 4 km, iar ventilatoarele nu cred ca merg ca nu au pornit niciodata pana acuma.
  5. Pai si ce sa fac sa ma duc in service cu ea neaparat si sa schimb evacuare? Cam cat mar duce sa rezolv poblemele de mai sus? Si unde in Bucuresti as putea sa ma duc la o astfel de scanare, adik undeva unde sa fie bine. O adresa ceva?
  6. De ce se incinge asa rpd motorul masina nefiind turata merg maxim schimbat 3000 de turatii, si totusi se incinge prea rpd si nu porneste instalatia de racire, stiti vreunu din ce cauza???? Plz ajutati-ma. Va multumesc!!!!! SI LONG LIVE CIELO, asa daca sunt bune!!!!
  7. Am si eu un Cielo '95 Korea, full, proaspat achizitionat cu 98000 km la bord, masina nu a fost lovita niciodata si nu are pic de rugina, dar... explicami si mie cum e cu consumul la a ta, ca la a mea mi se pare ca rupe si schimb vitezele normal, si parca la cutia mea intra mai greu cel putin a - I - a, a ta face in halul asta, spunemi si mie ce sa fac, si mai am probleme cu bendixul, care lam cumparat acuma sa il schimb (81 RON), am schimbat uleiul BP 10w40, si filtrul am pus de daewo, acuma am aflat ca tre sa schimb si garnitura de la tacheti ca arunca ulei p'afara, in rest merge bine, si a... se aude un zgomot cand accelerez parca as avea toba sparta, dar nu cred ca este toba ca am bagato pe rampa si nu e nimik, mai shti de la ce poate sa fie, in reste merge binisor.
 

×
×
  • Create New...