Jump to content
 

Vladutz2007

Membru
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

About Vladutz2007

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/03/1990

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    vladutz_cristian_2007

Profile Information

  • Location
    Slobozia
  • Interests
    More or less
  • Din
    Slobozia
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Leganza
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    IL-05-VLD
  1. Mersi mult am incercat peste tot in oras si mi-au spus ca decat dca cumpar compresor le gasesc ceea ce mi se pare aberant. Si unde o gasesc pe stoc? Ca pe siteul radacini este indisponibil. Poti sa le cumperi tu le pui prin posta si iti trimit eu banii prin transfer bancar daca gasesti la tine.
  2. Salut am o problema cu ac-ul imi pierdea freon si am decis sa schimb evaporizatorul din bord si compresorul. Am luat altul dupa dezmembrari si era de clima eu avand ac manual sa fie oare vreo problema de incompatibilitatea? Pentru ca sa nimerit la gauri conducte si mufa e aceeasi. Problema e alta ca nu gasesc cele doua mici garnituri care vin de la teava la compresor sunt unele metalice si cauciucate si daca le folosesc pe cele vechi risc sa pierd freonul. Am incercat la toate serviceurile si toate magazinile din oras dar nu am gasit acele garnituri, este vreo solutie? Va multumesc.
  3. Iti multumesc pentru indrumare. Stiti cumva ce siguranta este la lumina din portbogaj , am desfacut becul si am facut scurt si nu gasesc ce siguranta trebuie sa inlocuiesc? Am verificat fiecare siguranta si am gasit-o pe cea arsa sub capota la numele antenna.
  4. Salut am schimbat tamburii spate la frana de mana am reglat frana si din interior si frana de mana nu tine deloc.Sttiti cumva reglajul franei ar trbui intims pana la maximul filetului?
  5. Am masurat la releu si imi arata tot 9.8 v imi fura undeva curentul si nu stiu unde. Am masurat la releu si imi arata tot 9.8 v imi fura undeva curentul si nu stiu unde.
  6. Si filtrul l-am schimbat, azi ma gandesc sa schimb si bujiile.Sa vedem daca tot asa greu porneste.Benzina am rezervorul jumatate deci nu se pune problema.La mine nu se aude nimic cand pun contactul nu imi alimenteaza am verificat cu un aparat de masura si cand pun contactul imi da o anomalie care oscileza de la 0 la 1 v. Atunci cand dau la automat si masor la pompa mi se duc pe alimentarea ei decat 9.8 v nicidecum 12 v cum este normal.
  7. Pai ma refer sa cupleze sa se auda ceva cand pui contactul. La mine acum dupa ce am montat noua pompa, porneste insa mai greu da la automat cateva secunde.Daca as pune-o pe tester mi-ar indica ceva?
  8. Mentionez ca am schimbat si filtrul de benzina..Azi am luat pompa si ma duc sa o montez.Detinatorii de leganza la voi bazaie cand 0uneti contactul? Pus pompa noua a pornit insa tot nu se aude bazait.
  9. Buna ziua ma numesc Vlad si sunt posesor al unei Leganza.Azi in timp ce am mers cu masina mi sa oprit motorul in mers de cateva ori, ajung cu masina in parcare numai pornea deloc.Am verificat alimentarea cu benzina si masina numai primea benzina.Am verificat siguranta si am schimbat releul cu cel de claxon sau cel de ac in locul releului de la pompa si acceasi chestie.Am verificat in interior si atunci cand pun contactul pompa numai bazaie insa nu ii vine nici cei 12 v ci o valoare care flucteaza undeva intre 0 si 1.8 v.Atunci cand dau la automat primesc in jur de 9.8 v nicidecum 12 v.Am desfacut popma de benzina si am verificat motorasul direct la baterie si porneste i-am facut test pompei intr-o galeata cu alimentare si pompa functioneaza insa daca astup furtunul se blocheaza si numai porneste decat daca o misc.Am dat comanda de alt motor insa nu se explica de ce nu primesc curent cand pun contactul si de ce cand dau la automat nu imi vin 12 V.Astept sugestii pareri.Multumesc!
  10. Buna ziua ma numesc Vlad si sunt posesor al unei Leganza.Azi in timp ce am mers cu masina mi sa oprit motorul in mers de cateva ori, ajung cu masina in parcare numai pornea deloc.Am verificat alimentarea cu benzina si masina numai primea benzina.Am verificat siguranta si am schimbat releul cu cel de claxon sau cel de ac in locul releului de la pompa si acceasi chestie.Am verificat in interior si atunci cand pun contactul pompa numai bazaie insa nu ii vine nici cei 12 v ci o valoare care flucteaza undeva intre 0 si 1.8 v.Atunci cand dau la automat primesc in jur de 9.8 v nicidecum 12 v.Am desfacut popma de benzina si am verificat motorasul direct la baterie si porneste i-am facut test pompei intr-o galeata cu alimentare si pompa functioneaza insa daca astup furtunul se blocheaza si numai porneste decat daca o misc.Am dat comanda de alt motor insa nu se explica de ce nu primesc curent cand pun contactul si de ce cand dau la automat nu imi vin 12 V.Astept sugestii pareri.Multumesc!
  11. La multi cu sanatate sa aveti plinu in rezervor in buzunar si-n dormitor ) .La multi ani !
  12. La multi ani cu sanatate si cati mai multi km fara incidente.
  13. Vladutz2007

    La Multi Ani

    La multi ani ROmania
  14. Vladutz2007

    La Multi Ani

    La multi ani Andreilor si Andreelor
  15. Sa o stapanesti sanatos intradevar foarte frumoasa.
 

×
×
  • Create New...