Jump to content
 

Florinut

Membru
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Florinut

 • Rank
  Membru Gazetar
 • Birthday 02/04/1962

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interests
  Onest, fără interese...
 • Din
  Galati
 • Auto
  DAEWOO
 • Model
  NUBIRA 2SX
 • An
  2002
 1. Ideea era sa dispar din lista lui...
 2. Si in felul acesta dispar din lista lui?
 3. Cineva a aflat ID-ul meu pe Ymessenger si as dori sa stiu daca eu pot sa ma sterg din lista acelei persoane, in vreun fel sau altul. Stie cineva daca e posbil acest lucru?
 4. Florinut

  CATERINCA

  Parasolar Potatoes , oferta limitata!
 5. Mi-a adus un prieten 2 telefoane, un SIEMENS CF62 si un SAMSUNG SGH-C225, care sunt blocate pe T-Mobile. Ma poate ajuta cineva cu coduri, sfaturi etc. pentru deblocare?
 6. Cata dreptate colega >-
 7. Oare stie ce face sau doar se ... face?
 8. Florinut

  Bancuri

  Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord. Ionescu: Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei. Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei. Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria. Gheorghe: Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu, Vasilescu!
 9. Florinut

  Bancuri

  Cred ca se vrea a fi o chestie serioasa... dar nu se stie a cui
 10. Nu cred ca i-a venit cuiva amenda pentru asa ceva. Toti membrii forumului sunt model de corectitudine in trafic.
 11. Oare si camerele de la Cosereni de pe E85, au blitz? Am trecut sambata pe la ora 2 noaptea cu 70km/h pe langa ele si nu s-a aprins nici un blitz. Sa inteleg ca am scapat?
 12. Florinut

  Bancuri

  Iata un loc amenajat special pentru fumatori. Tavanul are un rol decisiv in crearea unei atmosfere de relaxare >
 13. Florinut

  Bancuri

  Canapeaua cuiva, nu dau nume, care are o ferma de pasari in comuna...
 14. Din poza se vede, sper sa nu ma insel eu, ca lipseste stratul de grund alb care in mod normal ar fi trebuit sa existe sub vopsea, ceea ce a determinat desprinderea vopselei. Exista trei posibilitati: 1. Pe portiunea "sarita", tabla a fost decapata prost, ceea ce implica o procedura locala de refacere a stratului de grund si a vopselei. 2. Portiunea "sarita" sa nu fie decat inceputul, cauza fiind lipsa grundului pe intreaga capota. Avantaj: e mai simplu sa vopsesti toata capota decat sa peticesti 3. Nici nu cred ca vrei sa o iei in calcul pe a treia. Daca masina nu are grund de loc pe sub vopsea? In oricare dintre cele 3 posibilitati exista garantia oferita de producator. Cunosc un caz cand dupa 4 ani de la cumparare, la o Octavia break a aparut rugina pe hayon in dreptul lunetei. S-a dus omul cu masina la service si fiind in interiorul garantiei de 10 acordata la vopsea i-a fost revopsit tot hayonul gratis.
 15. Sa-ti traiasca micuta comoara si sa-ti aduca numai bucurii! Felicitari sotiei si tie!
 

×
×
 • Create New...