Jump to content

maximus

Cont inchis
  • Content Count

    735
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About maximus

  • Rank
    IRSOP
  • Birthday 09/01/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    romaximusro

Profile Information

  • Location
    Iasi
  • Din
    Iasi
  • Auto
    Logan 1.4 MPI Preference

Recent Profile Visitors

2708 profile views
  1. Ce chestie, e ziua lui si el nu poate citi urarile...

  2. fie cum vreti voi. Ne vedem pe alte forumuri. Ce se supara alx ca am cerut informatii, desi am cautat, insa nu am cautat dupa ce trebuia. Pai atunci la ce sa mai intrebi cum se face un lucru anumit la masina, cand poti sa te duci la un mecanic sa il faca, sau poti sa il faci tu, uitandu-te in manuale? In sfarsit, misto-uri peste misto-uri, nimeni la obiect, toti sar cu gura ca nu stiu cate topicuri am deschis, desi erau vizitate si oamenii au votat. E mai usor sa stai ca tzata in piata si sa dai cu parerea, decat sa raspunzi daca ai ceva de spus, eventual sa te informezi, iar daca nu sa treci mai departe. Cat despre moderator.. nu imi trebuie asa ceva, iarasi vad ca unii au ochelari de cal si isi aduc aminte numai ce vor.. am scris clar atunci ca ma ofer ca moderator numai daca celorlati moderatori li se pare prea greu sa mai modereze o arie. Aceastea fiind spuse, am plecat.
  3. din moise, facut insa liceul in sighet
  4. maximus

    Astazi am vazut..

    rotile parca nu se prea potrivesc cu masina, insa insa se vede treaba ca omul a muncit serios la ea. Si ca a facut cu relativ mult bun gust.
  5. vad ca mai nou aici daca ceri niste informatii esti privit ca un extraterestru.. cum domnule.. sa ceri informatii (despre avioane, despre gramatica, despre companii aeriene). E logic cred ca daca pun o intrebare nu o pun de foile marului, ci din cauza ca nu ma descurc singur/nu gasesc/nu ma pricep/ sunt dornic sa aflu informatiile respective. Pana la urma , din punctul meu de vedere (de om care nu are daewoo) e ca acest forum e o comunitate, care insa reactioneaza cu violenta sau cu mistouri cand ii ceri ajutorul, vrei sa o informezi sau vrei sa stii ce gandeste.. Ori dupa mine , aceasta nu e o comunitate deschisa..
  6. adica claz atata timp cat nu ai de impartit nimic cu mine , nici eu nu am de impartit cu tine si viceversa. De ce rupi din context? cam asta spuneam. Pacat ca ai inteles numai ce ai vrut tu..
  7. pai daca claz are el de impartit cu mine.. eu nu am nimic de impartit cu el, atata timp cat sta in banca lui si intelege ca daca are de imi spus ceva (adica daca il deranjeaza ceva la mine) imi spune in pm, nu in sarade pe forum. Caci aici este problema, mai ales ca tind sa cred ca saradele astea nu se vor opri. Asta venind din partea unui moderator, care ar trebui sa stie mai multe despre care sunt indatoririle si comportamentul (pentru ca da exemplu) lui.
  8. 24 de ani, se poate vedea in profil. Insa nu-mi place de nici o culoare sa fiu luat in ras. Asta e.. is ardelean de ala.. )
  9. e din cauza ca actualizarea vizualizarilor se face odata la 6 ore, cel putin vaxxi asa zicea
  10. nu pic in nici o manie a persecutiei, daca am ceva cu cineva o transez eu cu el. Insa claz prin faptul ca e moderator, reprezinta intr-un fel forumul, si nu pot sa trec peste faptul ca o da in off-topicuri si glumeste .. zice el nevinovat fara sa ii fi facut nimic. Si oricum, comentariile astea acide nu le meritam pe forum, eventual pe pm.. Cu ce l-a deranjat ca am vrut sa invat niste lucruri? Ce l-a indreptatit sa ma ia peste picior? Si cu statisticile alea ce era? Nu inteleg unde e problema cu ele.. daca le facea cineva, mai era aceeasi problema, sau ce e?
  11. o fac pentru ca CLAZ este moderator, si ar trebui sa aiba o alta atitudine.. sa ne explice si noua de ce el insusi instiga la off-topic.. cand un moderator ar trebui sa aiba un alt comportament
  12. Spune tot ce ai de spus si nu iti convine in legatura cu mine.. ca vad ca in ultima vreme te iei de mine. Ce au topicurile create de mine? Sondajele alea sunt obscene, nu aveau ce cauta acolo? Is intrebarile din ele asa de groaznice si de neinspirate ? Sau unde e problema?
  13. maximus

    CATERINCA

    claz.. regleaza-le pe un alt topic da nu mai strica topicurile pe care le deschid. Deschide un topic in care sa spui tot ce ai pe suflet daca ai ceva pe suflet. Si totusi, daca topicele erau deschise la intervale mai mari de tip deveneau brusc mai interesante sau mai neinteresante? Oricum daca mai e ceva de spus, continua pe alt topic , deschide-l fa ce vrei, dar nu mai fa atatea off-topicuri, tinand seama ca esti totusi supermoderator
  14. maximus

    CATERINCA

    eu zic sa lasam mistocareala si sa contribuie numai cei care au ceva constructiv de spus. Misto poate sa faca oricine, sfaturi vad ca mai putin Parca am dat in cap la cineva , sau ceva mai rau. Incep sa fiu dezamagit de unii de aici
  15. maximus

    CATERINCA

    haide stop, toti suntem off-topic. Cine are alte nelamuriri sa le faca pe topice dedicate. De acum se va vorbi numai de gramatica pe topicul asta. Sper ca si moderatorii sa ma ajute
 

×
×
  • Create New...