Jump to content

Mircea D

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Mircea D

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/14/1964

Contact Methods

  • MSN
    mirceadimoiu@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mirceadimoiu@yahoo.com

Profile Information

  • Interests
    Tot ce e legat de intretinerea si repararea micutului meu autoturism dar si subiecte de interes general din domeniul auto.
  • Din
    Deva
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    HD-10-DIM
  1. Pentru a vedea singuri cat va arde la buzunar RCA2006, vedeti aici: http://www.bursaasigurarilor.ro/Calculator...a_Auto_RCA.html
  2. Iata si parerea unui specialist de pe www.copilul.ro. O mamica a intrebat: " Fetita mea este nascuta in luna februarie. La ce varsta credeti ca este mai indicat sa mearga la scoala : 6 ani si jumatate sau 7 ani si jumatate ?" Raspunsul a fost: "In intervalul de varsta cuprins intre 6 si 7 ani se produce un salt calitativ in dezvoltarea psihologica a copilului. Bineinteles ca aceasta dezvoltare intensa este facilitata si de educatia oferita pana la acest moment atat in familie cat si la gradinita. Putem considera ca fetita dumneavoastra este pregatita pentru scoala si la varsta de 6 ani si jumatate, mai ales daca este deja in posesia deprinderilor de comportament si de invatare specifice acestei acestei etape de dezvoltare. Acest lucru il puteti observa chiar dumneavoastra ca parinti dar, cu certitudine, informatii detaliate le obtineti de la educatoarea copilului. Acesta va poate spune daca fetita se afla la gradul de maturitate necesar pentru debutul scolaritatii. Sunt copii inteligenti care se plictisesc la 6,5 - 7 ani de activitatea de la gradinita. Ei au nevoie de o stimulare mai complexa in domeniul cognitiv, si acest lucru il pot obtine abia cand sunt implicati in sarcinile de invatare din cadrul programului educativ scolar. Altor copii, mai ales celor hiperactivi, le este util inca un an de activitate in cadrul gradinitei unde se pune accent (mai ales la grupele pregatitoare) pe dobandirea abilitatilor necesare adaptarii cu succes la regimul de invatare scolara. Astfel, educatoarele fac antrenament grafic cu copiii - foarte important mai tarziu pentru invatarea scrisului si cititului, jocuri pentru educarea atentiei, jocuri pentru dezvoltarea vorbirii, etc. Incercati sa identificati nevoile de dezvoltare ale fetitei dumneavoastra. Apelati la opinia educatoarei, iar daca doriti sa stabiliti cu exactitate profilul psihoaptitudinal al copilului, un psiholog va poate realiza o evaluare psihodiagnostica. In urma acestei evaluari, veti sti cu exactitate daca fiica dumneavoastra este pregatita din punct de vedere cognitiv si emotional pentru inceperea scolii. Mult succes! Diana Paula Stoian, Specialist in Psihologia Copilului" Oricum eu personal tot la 7 ani o sa-mi dau fetita la scoala. Cu perioada asta din viata nu se va mai intilni niciodata.
  3. In ultima oferta Metro valabila pina in 02.11.2005 e un Canon A 520 la 831.81 RON. Eu unul pe asta l-as lua, mai ales ca la celelate oferte online (digitalworld, flamingo, tornado etc) e in jur de 1000 Ron. Il poti vedea in fisierul atasat. mail.pdf
  4. Dana, 3 ani si jumatate. Pasiuni: ciocolata si matizucul. Deocamdata...
  5. Poza de la Deva, cu multumiri pentry Mircea.
  6. Am primit si eu luni, scuze pentru intirzierea confirmarii, nu mi-a mers teava. Multumesc Mircea. O sa apara si poza.
  7. Merci, tizule. Probabil ca pe joi -vineri o sa ajunga, asa ca poza va aparea undeva prin weekend.
  8. Salutare tuturor. Sunt un membru mai nou care urmareste zilnic forumul.Vreau si eu colant de exterior. Ce trebuie sa fac sa intru in posesia unuia?
  9. Am aflat de forum din intimplare. am avut un mic accident cu matizul, in sensul ca am reusit sa-i sparg o lampa de semnalizare. Cum in oraselul meu nu prea gasesti piese de matiz, am cautat pe internet. asa am dat de Nicu Barbu si al sau magazin online (salutari si multumiri!). El are si un forum unde m-am si inscris (autodaewoo.ro) . De pe acest forum am aflat de existenta daewooclub. Sunt bucuros ca v-am gasit, aici am aflat o groaza de lucruri si am gasit prieteni adevarati.
  10. Buna ziua tuturor. Matizul meu e din octombrie 2004, am cu el 4500 km, pina acum a mers bine cu urmatoarele observatii. Pe la 3000 km a inceput sa scirtiie pedala de ambreiaj (se pare ca asta e problema pe care o mai au si altii) iar acum aud ceva zgomote si la frinare. In service am fost numai la revizie la 1200 km, dar probabil ca trebuie sa trec pe acolo cit de curind. Am mers numai cu benzina de la SHELL, si contrar parerii generale masina s-a comportat OK.
 

×
×
  • Create New...