Jump to content

themircea

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by themircea

  1. Salut, Mircea! 125, respectiv 154 ron, minus 5 % pentru forum. Tuturor - se pare ca, desi toate setarile sunt OK, nu primesc decat in mod aleatoriu notificari despre mesaje noi. Daca vedeti ca nu va raspund in 24-36 de ore, inseamna ca nu am primit notificare si va rog sa intrati pe www.rimi.ro sau www.rimimg.ro/catalog sau sa sunati la numerele din semnatura. Pe site, sunt pozele si preturile. Fata de preturile de pe site, aveti 5 % reducere pentru forum. Daca trimiteti mail sau sunati, sa nu uitati sa scrieti/spuneti nick-name+forum pentru reducere. Duminica placuta!
  2. Salut! Scuze pentru intarzierea in raspuns, dar... iar nu primesc notificari despre mesaje noi. Oricum, pentru orice informatii, poze, preturi, va sta la dispozitie site-ul www.rimimg.ro/catalog , iar colegii mei raspund la telefoane si mail-uri. Englishman - cum sa nu fie? http://www.rimimg.ro/catalog/tavita-portbagaj-volkswagen-golf-iii-p-703.html Atata doar ca la aceasta masina este o poza exemplificativa (asa cum de altfel scrie si pe pagina respectiva), nu-i chiar poza lui Golf III HB. florinbad - pozele covoraselor sunt pe site. Ce ai avut anterior erau, probabil, produse de o fabrica ne-agreata, care nu-si batea capul cu reglementarile internationale. De vreo 10 ani exista niste safety-regulations, valabile pe toate continentele, si care spun ca lungimea covorasului soferului nu trebuie sa depaseasca pozitia de apasare medie a pedalelor. Murdaria care cade de pe talpi oricum cade pe covoras, in cea mai mare parte. Repet, aceste reguli sunt valabile pentru fabricile care sunt agreate de producatorii masinilor respective. Restul, produc oricum vor ei. TBird - Imi pare rau pentru masina ta! Sigur ca-ti putem oferi si doar elementele de pe o parte. Atata doar ca in acel caz nu mai putem suporta integral curieratul pana la tine. Modelul pe care l-ai cumparat este scris in factura. Cand/daca vrei sa ti le trimitem, te rog sa-mi spui numele pe care s-a facut factura si gasim modelul. In mod normal sunt pe stoc toate modelele in permanenta. Pentru coletul barilor poti lua oricare dintre modelele de pe site. Daca vrei toate 4 la aceeasi lungime. Daca nu, poate vrei mai scurte pe fata si mai lungi pe spate. Depinde cum iti plac si cum vrei sa le montezi. Tuturor - incepand de azi, se schimba si se simplifica sistemul de reduceri pentru forum. Aveti 5% reducere fata de preturile de pe site. Daca pe site se ofera si alte promotii, reducerile se cumuleaza.
  3. La Multi Ani, sanatate si numai bine, tuturor! Scuze celor care au intrebat in posturile anterioare, dar nu le-am raspuns. Motivul este cel pe care l-am mai scris in repetate randuri : desi toate setarile sunt in ordine, primesc doar in mod aleatoriu notificari despre posturi noi pe acest forum. Daca vedeti ca nu va raspund in 24 de ore, inseamna ca nu stiu despre intrebarea voastra si, prin urmare, va rog sa ne contactati la telefoanele din semnatura mea sau pe unul dintre site-urile www.covoraseauto.ro , www.taviteportbagaj.ro , www.presuriauto.ro sau in catalogul virtual www.rimimg.ro/catalog - aici sunt si toate pozele. Ceau!
  4. Salut! qwerty66 - iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si sper sa ne mai "vedem". Pentru toata lumea: pe www.rimimg.ro/catalog sunt cateva mii de poze cu tavite, covorase, bandouri, cotiere pentru fiecare masina in parte. Ceau!
  5. Salut! qwerty66 - 154 ron ; curierat rapid gratuit Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare la tavite, bandouri sau cotiere– 10% reducere sau curierat gratuit; la covorase (cauciuc si mocheta)– curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare. la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron Ceau!
  6. Salut! qwerty66 - din nou nu am primit notificare in legatura cu posturile noi. Toate setarile sunt OK, dar degeaba. Daca cumva mai esti si maine dimineata in TM, te rog suna (maine dimineata) la numerele din semnatura si colegii mei te vor indruma spre depozit. Astra G hatchback e pe stoc, evident. 154 ron, minus 10% daca o ridici de la depozit. Ceau!
  7. Salut! Iar nu primesc notificari despre posturi si mesaje noi... Da' ce naiba se intampla oameni buni? Yaz - Scuze ca raspund asa tarziu, dar motivul e evident... Da, sunt pe stoc. 134 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Sunt si poze pe site-ul de mai jos. http://www.rimimg.ro/catalog/peugeot-c-21_48.html Ceau! www.rimimg.ro
  8. Salut! Tezeu - iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca-ti plac! Ceau!
  9. Salut! Stefan Adam - iti multumesc inca o data! Tezeu - Tavita 151 ron, covorase de cauciuc 125 ron. Reduceri: 10 ron (ca-s pereche pe livrare) si curierat rapid gratuit. Huse nu importam, deocamdata. Mircea - Multumesc! Incredibil de fain le-ai montat! In pozitia pe care le-ai gasit-o sunt si realmente utile si dau bine de tot! Bine ca ti-ai luat lungi. Cu siguranta cu alea de 35.5 nu ar fi aratat asa frumos. Multumesc si ca-mi dai voie sa folosesc pozele. Sigur ca voi ascunde numarul. Ceau!
  10. Salut! Stefan Adam - eu iti multumesc pentru ca ne recomanzi de atatea ori prietenilor tai! Pentru Cordoba asta putem sa-ti oferim gri si cu design-ul traditional, la 140 ron. Totusi, eu le spun tuturor si tot repet: culoarea normala a cauciucului vulcanizat ( pentru anvelope, garnituri, covorase, orice piesa de cauciuc) este negru. Culorile celelalte se obtin prin pigmentare, dar in acel moment se pierd din proprietatile si calitatile cauciucului. Inchipuie-ti ca ai pune intr-un aluat mai multa faina decat ar trebui. Anyway, daca chiar vrea gri, pe urmatoarea livrare de la acea fabrica ( nu mai devreme de 3 saptamani) vom aduce gri. Negre sunt pe stoc - 115 ron. Tavite sunt pe stoc: 151 ron. Sa ma anunti, te rog, cum ramane. Ceau!
  11. Salut! Lascarica - Multumesc! Nonel - No harm done! Stai linisit! Incercam doar sa-ti explic ca nu-s gauri date ca asa au avut ei chef... Da, si chestia cu scotch-ul e o solutie la fel de buna si poate chiar mai la indemana decat cea pe care am scris-o (cu silicon). Ceau!
  12. Salut! nonel - In primul rand, iti multumesc ca ai cumparat de la noi si ma bucur ca iti plac produsele. Cat despre fraza cu gaurile, in mod normal, avand in vedere respectul pe care il avem fata de aceasta fabrica si fata de produsele lor, epitetul descriptiv folosit de tine ("tampitii"), ar trebui sa-l iau ca pe un afront atat personal, cat si la adresa firmei noastre. Trebuie sa-ti spun ca noi lucram doar cu fabrici pe care le alegem dupa niste criterii care ar putea parea absolut aberante si neprofitabile dupa standardele romaniei (cu "r" mic) de azi. Dar in momentul cand alegem un producator cu care sa lucram, realmente putem baga mana in foc pentru produsele acestuia si suntem mandri de acestea. Cu intentii pasnice si cu tot respectul fata de tine, clientul nostru, ma limitez in prima faza la a-ti explica motivele respectivelor gauri, desi cred ca erau absolut evidente. Nimic nu se face la nimereala si nimic nu este lasat in voia intamplarii. Unii producatori auto cer ca presurile facute pentru masinile lor sa fie prezentate pe un umeras/display care sa usureze reprezentantelor si magazinelor expunerea pe niste trolere. Pe acele umerase, covorasele sunt fixate cu doua "capse", trecute prin doua gauri de 4-5 mm diametru, aflate in interiorul unui patratel format din caroiajul de 3 mm inaltime. Prin urmare, tu ii faci tampiti pentru ca au urmat pretentiile/cerintele producatorilor auto. In Vest, ca sa existi si ca sa fii luat in considerare pe piata, trebuie sa respeci standardele pe care producatorii auto, precum si piata, le impun. Pe de alta parte, sa nu uitam ca exista locasurile ovale ale sistemelor de fixare, care au 11/18 mm. Daca ar fi sa se scurga apa sau praful sub covorase, nu crezi ca ar gasi mai usor gaurile sistemelor de fixare in podeaua masinii, decat gaurile de 10 ori mai mici ale fixarii pe umeras? Nu in ultimul rand, daca prin absurd ai identifica scurgeri de apa sau praf prin acele gauri, lucru pe care nu l-am sesizat dupa atatia ani de vandut covorase, ai putea sa pui in gauri (pe spatele acestora) o picatura de silicon obisnuit (sanitar sau ce ai pe-acasa). Pe fata nu s-ar vedea, dar ar impiedica orice scurgere pe acolo. In speranta ca explicatia de mai sus a fost elocventa, coerenta si suficienta, te rog sa ne anunti pozitia ta. Multumesc!
  13. Salut! ionelfromrom - Tavita 151 + covorase 125 - 10 (ca-s impreuna) ; curierat rapid gratuit. Mai jos ai o poza primita de la un distribuitor al nostru. (Multumesc!) Cred ca e concludenta. Wolfman - Tavita 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Covorase putem sa-ti aducem de la alta fabrica fata de cele pentru Cruze si alte masini. 140-155 ron, in functie de cum le doresti. Daca te intereseaza, te rog sa-mi spui si-ti pun la dispizitie toate informatiile. Martiz - Focus II sedan, combi, hatchback? Avem de toate pe stoc. Tavita 151 + covorase 115 - 10 (ca-s impreuna) ; curierat rapid gratuit. nonel - la covorasele de interior nu conteaza ca-i caravan. Doar portbagajul - si tavita- difera. Astra H covorase - 115 ron, bandouri Matiz - 130 ron. Minus 10 ron ca-s impreuna. Curierat gratuit. Poze gasesti in modul urmator: in forumul "Accesorii, alte produse si servicii auto", gasesti titlul topicului nostru si langa el e un semn de attachment (o agrafa de birou). Apesi pe acesta si vezi toate pozele postate pe acest topic. In postul meu din 30.01.2009 sunt poze cu modelele de bandouri pentru Matiz. Sa nu te deranjeze ca in poze e si un Matiz face-lift pentru piata Vestica. Portierele sunt aceleasi. Protectii pentru praguri inca nu. Mircea - Multumesc! Ceau! www.rimimg.ro
  14. Salut! matiz4fun - vin doar la set complet. Scuze! La cele semi-universale, putem sa-ti dam si doar fata (70ron), dar nu numai cel de la sofer. Ceau!
  15. Salut! Stefan Adam - eu multumesc si iti stam la dispozitie! Raven84 - poza e in postul #239 al acestui topic. Pretul e 115 ron. Tavita pentru Matiz e 134 ron. Mai jos ai poza. Vezi si reducerile de mai jos. Reduceri in functie de produs si de combinatia de produse pe livrare la tavite, bandouri sau cotiere– 10% reducere sau curierat gratuit; la covorase (cauciuc si mocheta)– curierat de plata (partial) 15 ron, indiferent cate seturi de covorase sunt in livrare. la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare – reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron Ceau!
  16. Ceau! E mai complicat. Am putea sa-ti aducem de la fabrica cu designul si detaliile de mai jos, dar livrarea e in ~1 luna. In general, pentru masinile la care avem modelul traditional, il recomandam cu toata onestitatea pe acela. Desigur, daca problema culorii cauciucului si/sau a insertiei de textil la heelpad e primordiala, iti stam la dispozitie cu cele de mai jos. Produs nou! Ma rog...nu-i chiar asa de nou ca vindem de vreo doua luni, dar n-am apucat eu sa postez... Covorasele apartinand acestei categorii se configureaza de catre client si se produc doar pe baza de comanda, conform specificatiilor dorite. Termenul de livrare este de 2-4 saptamani. La preluarea comenzii, inainte de lansarea in fabricatie, se emite o factura proforma si trebuie achitat prin transfer bancar un avans de minim 25% din valoarea comenzii. Toate covorasele sunt speciale pe model de masina si sunt aproape 700 de modele de masini in catalog. Materialele sunt de calitate foarte buna si nu au miros. Covorasele au spatele de cauciuc anti-alunecare (tip solzi de peste) si vin echipate cu sisteme de fixare cel putin la covorasul soferului. Modelul Special I poate fi din cauciuc negru sau gri, iar locul de sprijin al picioarelor soferului poate avea sau nu, o mocheta suplimentara aplicata. Aceasta mocheta este de cea mai buna calitate existenta si se poate comanda in diverse culori. Modelul Special II este din cauciuc beige. La acesta nu se poate aplica mocheta. Se pot comanda si separat cele pentru locurile din fata. Preturi retail: Special I cu heelpad de cauciuc - 140 ron (toate 4 buc) ; 115 ron (cele din fata) Special I cu heelpad de mocheta – 155 ron (toate 4 buc) ; 130 ron (cele din fata) Special II beige - 155 ron (toate 4 buc) ; 130 ron (cele din fata) Pentru camioane si pentru masini cu mai mult de 5 locuri – urmeaza preturile... nu le stim deocamdata. Ceau! www.rimimg.ro
  17. Salut! Tuturor - Se pare ca desi toate setarile sunt OK, nu primesc notificari despre posturi noi. Prin urmare, daca vedeti ca nu va raspund in 24 de ore inseamna ca nu stiu despre intrebarile voastre si va rog sa ne sunati la numerele din semnatura mea (mai jos). Stefan Adam - Multumesc ca mi-ai atras atentia asupra postului si pentru ca apelezi din nou la noi. Avem pe stoc pentru Tiguan si tavita si covorase, dar toate sunt negre. 151+125-10 si curierat gratuit. Gri eventual de mocheta. Ceau! Mircea www.taviteportbagaj.ro
  18. Salut! tool - bandouri 130 ron - sunt poze cu Matiz pe paginile anterioare ale topicului. Exista doua modele de bandouri pentru aceasta masina. Tavita portbagaj - 134 ron. Daca iei ambele produse, ai reducere inca 8 ron/ buc la fiecare si, desigur, curierat gratuit. Factura facem vrei-nu vrei, ori pe firma, ori pe numele tau. Sigur ca se pot vopsi, dar inainte de a da cu vopsea trebuie sa folosesti un primer/grund, asa cum se vopsesc toate piesele de plastic ale masinii. Mai bine e sa mergi la un vopsitor. Ia alta ordine de idei, daca le iei si pentru protectie, nu doar pentru aspect, atunci n-ar fi mai bine sa ramana negre? Anyway, decizia e a ta. Ceau! Mircea
  19. Salut! iso - poza e mai jos. Pe sigla cea ovala de pe bandoul portierei spate scrie Astra... desi in poza nu se vede. Din fabrica vin negre, dar se pot vopsi in orice culoare vrei, la fel cum se vopseste orice piesa de plastic a caroseriei. 130 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Ceau! Mircea www.rimimg.ro
  20. Salut! StefanAdam - Iti multumesc pentru ca esti clientul nostru si sper sa ne auzim si in continuare. Ceau! Mircea
  21. Salut! sorin_maican20 - Sigur! Tavita pentru portbagaj 134 ron speciala Tico. Multi, pentru Tico, prefera insa o tavita rectangulara de 50*90 cm la 80 ron. Daca vrei, te rog verifica-ti dimensiunile portbagajului. Covorase speciale pentru Tico nu exista in catalog, dar am tot dat UNI1 (acelasi material, producatori si caracteristici) la 90 ron. Vezi poza pe site-ul nostru, la pagina http://www.rimimg.ro/presuri-covorase-auto.html , in jumatatea de jos a paginii, imediat sub titlul Covorase Universale. Daca iei tavita+covorase, ai inca 10 ron in jos la covorase si curierat gratuit. Ceau! Mircea www.rimimg.ro
  22. Salut! Stefan Adam - Te sunam maine ca sa stii ca pleaca spre tine, iar Luni ar trebui sa le primesti. Iti multumesc ca apelezi inca o data la noi! Ceau! Mircea
  23. Salut! Stefan Adam - Sigur ca da. Daca iei si tavita ai inca 10 ron in jos la covorase si curierat gratuit. Ceau! Mircea
  24. Salut! Alex.T - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si pentru ca ne recomanzi si colegilor tai! Iti stam la dispozitie si pe viitor! Stefan Adam - Ma bucur sa te aud din nou! Multumesc si pentru ca mi-ai atras atentia ca sunt posturi noi. Nu stiu ce se intampla: toate setarile sunt OK, adresa lui GMclub este in "friends" pe mail-ul meu etc etc. Cu toate acestea primesc notificari in mod cu totul aleatoriu... spre deloc... Poate citeste vreun moderator si poate verifica. Recunostinta mea eterna este garantata! Avem pe stoc covorase pentru RAV 4 nou. 125 ron+15 ron un partial din curierat. Daca doresti, te rog sa ma anunti si pleaca spre tine oricand. Ceau! Mircea www.rimimg.ro
  25. Salut! dxr - Ma bucur! Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si sper sa ne mai auzim! Sarbatori Fericite si voua! Mircea
 

×
×
  • Create New...