Jump to content

bdan16

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About bdan16

  • Rank
    Forumist
  1. Are 9000 si e de un an. 6700KM sunt facuti in Bucuresti. In fiecare zi fac cate 2KM pe drumuri cu piatra cubica!
  2. De vre-o 2 luni am o problema cu rotile din fata. Fiecare groapa, oricat de mica o simt in volan. E ca si cum nu stau rotile la locul lor si se misca cu tot cu ax cand trec peste denivelari. A mai patit cineva? Am mers pe un matiz nou si nu are problema asta.
  3. Salut, Problema mea cu scartaitul usii din dreapta a aparut acum 4 zile. Initial am crezut ca nu era inchisa bine, apoi dupa ce am trantit-o bine ca sa se inchida zgomotul nu a disparut. Azi cand ma intorceam de la servici zgomotul a devenit enervant. Am tinut fixat cu mana tumburusul cae blocheaza usa, garnitura lui, "cotiera" nimic. Am parcat-o si am miscat scaunul, nu se auzaea nimic. Am inceput sa trag violent si sa misc de sus in jos cotiera. A facut un zgomot ca toti dracii. Deci zgomotul il facea placajul care acopera usa in interior. Cred ca ori a slabit vre-o clema pe acolo ori a intrat apa, pt ca zgomotul a aparut dupa ce am spalat-o. Nu prea am chef sa o desfac si oricum sapatamana vitoare o duc in service pt cutia de viteze si pt rotile din fata care dau impresia ca mai au putin si sar de la locul lor, cel putin cand trec peste denivelari!
  4. Mecanicul m-a intrebat daca sunt sigur ca vreau sa il schimb, dar mi-am zis ca cine stie daca la revizia urmatoare o sa am bani. Asa ca... Oricum il mai schimb peste cel putin 30.000 km de data asta. indiferent daca vor trece mai multe luni decat kilometri.
  5. Salut. Sunt un proaspat membru al forumului. Am facut si eu de curand revizia de 10.000 km (6 luni) la 5800 km :? . La AUTONET. Am dat 200k spaga la mecanic si am stat pe linga el. Mi-au schimbat ului motor texaco syntetic 5W40 si ulei cutie AGIP, amortizoarele (in garantie) pe spate pentru ca faceau zgomot. verificat bujii, aprindere, faruri, schimbat roti intre ele si curatat filtru de aer. TOTAL 800k manopera si 2300K consumabilele. Urmatorul schimb de ulei il fac peste un an sau peste 10.000km, depinde care vine primul. Am stat 2 ore.
 

×
×
  • Create New...