Jump to content

ciumacar

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About ciumacar

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  1. Plecati si voi mai usor de la stop, ca de-aia va raman capacele in urma, nervosilor!!
  2. Asta-i o problema de cand lumea, de-aia au bagat firisoare de-alea de incalzire in parbriz si oglinzi la masinile mai smechere. Alfel, vorba lu' pedala: frecam geamu cu carmol de-ala pana iese
  3. Uita-te in lumina sau intr-un reflex, si daca are marginile netede (spre oglinda ) atunci e bine vopsita si bravo lor. La mine nu e asa.
  4. Nfs se pare ca tie ti-au facut treaba buna pe mecanica la Autonet, dar pe vopsitorie sunt varza. Mi-au umplut-o de buburuze pe toata usa desi era zgariata cu cheia doar sus. Cel mai bun service pt vopsitorie e la Daewoo Otopeni (la volvo) dar sunt nesimtiti ca te tin mult. Locu' 2 dupa mine tot pt vopsitorie la radacini pe langa gara, desi si acolo tre sa fii atent sa nu ai scursuri sau urme de fuler d-ala. Pe scurt, daca gasim unii macar decenti ar trebui sa dam petrecere.
  5. Te rog frumos mi le poti trimite si mie? matei.ovejan@mme.ro multumesc
  6. Brusli am citit postul tau mai vechi despre bagatu-n viteza fara sa apesi ambreiajul, si am reusit dar tre s-o nimeresti la turatie. Dar nu as repeta experienta! ) Ce bine daca ar fi avut turometru... Altfel in afara de toba nu am schimbat asolut nimic la a mea, dupa 65000. DAR: Si am observat la mai multe: cateodata haraie ca dreac cand o bag in marsarier, si idem intr-a intaia. ca sa nu mai zic ca din mers, chiar si la viteze fff mici, nu se poate baga intr-a-ntaia fara concert. O solutie e sa ambreiez de 2 ori, dar de multe ori nu ai timp sa faci figura in trafic. Ciudat e ca nu se intampla intotdeauna (desi de cele mai multe ori). daca va suna cunoscut mi-ar placea sa va aud parerea
  7. Pana la urma tot citind asa nu m-am facut mai destept: cu toba asta treci sau nu raru? Ce v-au zis aia de la pilot? ca a mea e sparta, tre sa fac raru acusi, sunt cat pe ce sa ma avant la una finala de inox si doar acest fior ma mai retine.
  8. la asa o explozie de idei nu pot sa nu mai bag si eu o scanteie de geniu Cum a zis si dreaq, exista comatexu, un mat fol tot in ind publicitara, care variaza in grosime de la 3mm-10mm. Asta decupat bine si lipit pe interior burete de-ala de izomata de cort cred ca rezolva problema destul de elegant. Eu nu stiu ce sa fac cu placa aia pe care sta stopul suplimentar, ca s-au dus cauciucele care o tineau nemiscata si nu se gasesc de cumparat. Aveti vreo sclipire?
  9. Pai nici la cas nu tre sa apesi pe buton! ai optiunea sa setezi displayul sa-ti arate ora sau frecventa radio pe "default". Dar daca mai exista ceasuri de-astea separat as vrea si eu unul.. ca ma enerveaza gaura aia astupata. Asta daca mai are nicubarbu.
  10. Daca mai este posibil, as vrea si eu un ceas de-ala meserias. Daca n-o sa pot sa-l cablez ii pun limbi si arc si gata! sau il fac turometru. Desi cred ca l-au scos fiindca exista afisajul ceas la ap radio Da toba finala de Tico din inox stie cineva unde se gaseste? ca prima m-a tinut 3 ani, iar 2-a 1. adica tocmai s-a spart si parca n-as face asta in fiecare an de-acuma.
 

×
×
  • Create New...