Jump to content

cjs

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About cjs

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/17/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    gabilx@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    tunning cielo
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  1. P.S.: @Moderatori: Nu s-ar putea sa redenumim topicul de tunning Cielo? Arata urat Nu se poate.Tocmai despre asta vreau sa se vorbeasca aici.Fiecare ce idei are si ce a facut la masina sa fuga mai tare,cat l-a costat si daca merita investitia.
  2. Am trecut ieri prin colentina si am gasit un magazin de piese sh de daewoo.Din pacate era inchis dar am luat nr. de tel.L-am sunat pe respectivul si l-am intrebat de ce ma doare pe mine,adica chiulasa 16 valve cu tot ce e pe ea si mi-a zis ca costa 200 si ceva de E.Nu e scumpa deloc avand in vedere ca e cu tot cu axe cu tacheti si culbutori.Tre sa ajung sa ma interesez daca e ce imi trebuie mie.
  3. As vrea sa stiu aproximativ cat te-a dus afacerea asta si daca se potriveste chiulasa de opel 1.6 fara modificari.Opel vectra b cu motor de 1.6 16 valve are 101 cp.Oare chiulasa d'aia nu s-o potrivi?
  4. Am aflat ca la C&C, chipul este 100 E nu stiu daca cu montat sau nu,si iti da max. 5 cp.In consecinta cred ca o sa-mi iau chiulasa de 16 valve.Am vazut eu ca sunt unele chiulase care au delcoul normal ca la a mea.Acum mai tre sa aflu ce tre sa mai schimb in afara de chiulasa.Cred ca cu modificarile pe care le-am spus ajung la 95 cp.si daca mai umblu si la filtru si la evacuare ... > .Toate astea sunt programate in aceasta vara.Pana atunci culeg informatii si adun bani.
  5. In primul rand,explicati-mi si mie ce e ala ECU si ce face? Treaba asta cu ce spuneti voi nu am auzit-o pana acum.Unde se afla?
  6. La cielo intra 3.75 l ulei.Eu pun texaco 5W-40 si am pe cineva care face rost de ulei mai ieftin decat in magazin.Aproape la juma' de pret.Uleiul e recomandat de AUTONET.Nu am avut probleme la motor.Este f bun in conditiile in care merg sportiv cu masina chiar daca e automata.
  7. Mai aveam o intrebare pt. voi. Chip pt. cielo se gaseste in alta parte decat la firmele astea de tuning?Oricum daca stiti si niste adrese ar fi bine sa mi le spune-ti si mie.Ce stiu pana acum e ca sint in jur de 300 euro.Daca stiti undeva mai Ieftin vreau si eu.
  8. Merci SCC,dar ma gandeam la niste jante ceva mai ieftine.In jur de 100-150 euro.
  9. Niste jante pe 15 toli in 4 prezoane are cineva de vanzare?
  10. Ce ai cu puntea spate de cielo?Ai prea multi bani sa cumperi toata puntea?Discuri pe spate se potrivesc de la Vectra A cu tot ce e acolo.Cred ca iesi mai ieftin asa si mai putina munca.Am vazut la un cielo care avea modificarea asta,am vb. cu proprietarul si mi-a spus despre treaba asta.Oricum stiam despre discuri pe spate dar nu vazusem la nimeni.Daca vrei frane eficiente schimba si discurile de pe fata cu tot cu etriere si tot de espero
  11. Sunt f. curios ce se poate face la un cielo sa fuga.Cine ar putea da o idee in acest sens?
  12. Din cate stiu eu benzina fara bp. nu afecteaza in nici un fel motorul sau pompa de benzina.Eu am cielo model 99 fara catalizator.In manual specifica sa pui benzina cu pb. dar am prieteni care sunt mecanici si spun ca benzina cu pb. infunda injectoarele in timp.De cand am luat masina timp de 2 ani am mers numai cu benzina cu pb. si am avut probleme de genul asta,adica un injector infundat.De atunci merg cu benzina fara pb. si nu am mai avut probleme cu injectoarele.O folosesc aproape de 75.000 de km.Am auzit ca la dacii ar arde supapele dar dacia cred ca se stie ce motor bun are :?
 

×
×
  • Create New...