Jump to content

solo2003

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About solo2003

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    ploiesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    espero
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    ph-79-atb
  1. Problema rezolvata..am reusit sa ajung la service si mi-au descoperit senzorul de viteza(turatie) dadea la masa avand izolatie pe o parte pilaf.Intre timp a mai aparut o problema..la cuplarea pe pozitii iluminatul din bord nu-si mai facea prezenta..am schimbat siguranta F13 pe care am gasit-o injumatatita,dar nimic..dupa verificat relee si alte nenorociri mi-au demontat bordul si au gasit un fir cu un contact imperfect si 4 leduri arse.Deci dupa 8 ore de service si 400 ron(piese si verificat toata instalatia electrica) maseratti-ul este ok
  2. Merci frumos Dark ptr schema si indumari...zilele asta am sa-mi bag eu nasul poate descopar ceva..cat ma pricep..daca e treaba mai aiurea deja am vorbit cu cineva care se pricepa pe partea electrica si ma asteapta cu o programare.Merci inca o data si revin cu o postare despre rezolvarea problemei..dupa ce totul v-a fi ok.
  3. Dark,nu am cum sa-ti fac o poza astazi la capac ptr ca sunt la servici si ajung destul de tarziu acasa,am sa fac una maine,oricum pozitia ei este in partea dreapta de tot la mijloc iar pe capac scrie 'injection'.Ceva legat de injectie se subintelege..pe mn m-ar interesa circuitul care-l protejeaza siguranta asta ca sa stiu sa-l iau de la a la z la intrebari.
  4. Salut,am si eu o problema si sper sa o postez la locul potrivit.Am un espero 1,5 16 v din '95 cam cu toate reviziile si tot ce a fost de schimbat la el la zi.De vreo cateva zile se intampla o chestie careia nu-i pot da cap..in mers dupa ce se incinge putin martorul check engine se aprinde si motorul moare ,fara rateuri,fara absolut nimic si nici nu mai porneste..O rezolvare de moment am gasit cand dupa ce am verificat panoul de sigurante de sub bord,siguranta de 10 amperi de la injector era arsa..am inlocuit-o..mi-a ars-o din nou cand am pus contact,iar apoi cu contactul pus decat o bag si o scot foarte putin..decat sa faca contact usor si dupa ce fac chestia asta de vreo 2-3 ori merge ca unsa..dar doar cateva zile cand se intampla iar nenorocirea.Ma gandesc sa fie vreun contact care ramane blocat pe undeva si trebuie putin 'gadilat' ca sa-si revina..dar daca as stii si ce contact i-as da eu o 'gadileala' zdravana.Daca are cineva vreo idee sau vreun sfat astept cu cea mai mare placere.
 

×
×
  • Create New...