Jump to content

DIN-ARO10

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About DIN-ARO10

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  1. Sigur este boland bendixul...daca te pricepi sa faci bucati un electromotor, nu este nici o filosofie dai 550000 pe un bendix nou si gata..daca nu te pricepi te costa mai mult...aprox. 900000 manopera +550000 piesa(in service autoriz. daew.)
  2. Alta belea -- cel de temperatura indica ok(aproximativ...termocupla lucreaza..vent. functioneaza) dar cel de benzina indica 3 minute apoi cade pe 0,sta putin iar indica iar cade ,,,,in functie de gropi..O sa scot sonda de benzina sa vad daca este ok...Oricum ..am mai dat de o belea -curge lichid de racire si nu vad de unde-asta dupa ce am stat ieri de la 8.30 pana la 15.30 in service pt un reglat tacheti si spalat carburator...o fi uitat baiatul ala sa stranga un furtun pe acolo...Maine ma duc iar
  3. Multumesc Tolin afc...nu am gasit la 10 v...aveau numai la 9v si 12 v...am luat si una si alta...merge cu oricare(probat---evident cu eroarea de rigoare)L-am pus pe cel de 12 v si cred ca este neglijabila diferenta.Oricum la temperatura nu deranjeaza sa arate putin mai mult...iar la benzina asta este .Oricum ,apreciez modul in care ati sarit sa ma ajutati (chiar m-ati ajutat).Eu am 38 de ani,si va spun sincer ca ma bucur vazand ca mai exista pushti cu bun simt .Va multumesc mult ,si voi face tot posibilul sa ajut si eu la randul meu pe altii.Un forum de nota 10.
  4. am masurat tensiunile pe piciorushe...de la stanga la dreapta(asa cum este pus) primul 12v...mijloc 0v dreapta 3v ... este ok? sau buba este in alta parte??
  5. Frate...eu am 2 caini,un labrador Nero,si o catzea bagaboanta TZitzi,3 motani, papagali(5 cu mine ),o cumnata MISTO de tot,si o soacra IDIOATA!! Toate astea intr-un apartament de 150mp.SI INCA TRAIESC...CHIAR DACA AM ALBIT Care este mai tare????/
  6. Multam mult Sorin.Maine voi verifica mai bine tensiunile pe cablaj(sa elimin eventuale probleme de cablaj sau alimentare),apoi voi schimba piesa.Daca nu reusesc nimic,va trebui sa apelez la un medic...Cum putem lua legatura??
  7. Degeaba ...totul este ok ...dar... exista acolo un tranzistor si un integrat..care integrat alimenteaza ceasurile(este prins pe un radiator din aluminiu). Idiotul este asta- L4810CV/W990A9748,am fost pe Doamnei si nu au in catalog echivalent..Adica pentru o piesa care costa maxim 60000 lei trebuie sa cumpar tot bordul.Care esti electronist si ai asa ceva ...salveazamaaaaaaaaaaaaa Multumesc. Am verificat asa este dar plusul trece prin integratul ala tampit si de la un piciorus de al lui merge la ceas ...si din ceas in continuare la sonda.
  8. Ceasurile de temperatura si benzina nu misca neam! Am verificat circuitele pana la sonde...totul ok...Au mai ramas de verificat chestiile alea care seamana cu niste tranzistori(poate chiar tranzistori sunt)....pentru ca nu vine pic de curent la ceas. Stie cineva care poate fi cauza...?
 

×
×
  • Create New...