Preturi Piese Tico
Started by
ticolino
, Feb 21 2005 11:42
501 replies to this topic
Posted 05 April 2008 - 10:44
Hello... Ce bine ca v-am gasit... am probleme cu ticalosul meu..
si din ce in ce mai des...ooofff...
Mai nou bateria e cea care cedeaza nervos d pe o zi pe alta.. de pe o sapt pe alta... Am Rombat... E buna sau nu? Ce altceva imi recomandati?
Am fost la un service Bosch.. care m-a saracit.. am avut probl cu carburatorul si mi-a luat 330 pt curatat carburator si schimbat niste filtre si suruburi.. nu-l recomand.. plus ca mi-au spart toba din cauza unei aglomerari d gaze din carburator.. Acu am nevoie d toba.. d unde pot lua una, nou sh, nu conteaza ? Si puteti sa-mi recomandati un service, un mecanic bun..care sa se uite la ce au facut aia..
v-as multumi pentru sfaturi.. sunt fata.. si fara tata langa mine...
I need heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp ...
Mai nou bateria e cea care cedeaza nervos d pe o zi pe alta.. de pe o sapt pe alta... Am Rombat... E buna sau nu? Ce altceva imi recomandati?
Am fost la un service Bosch.. care m-a saracit.. am avut probl cu carburatorul si mi-a luat 330 pt curatat carburator si schimbat niste filtre si suruburi.. nu-l recomand.. plus ca mi-au spart toba din cauza unei aglomerari d gaze din carburator.. Acu am nevoie d toba.. d unde pot lua una, nou sh, nu conteaza ? Si puteti sa-mi recomandati un service, un mecanic bun..care sa se uite la ce au facut aia..
v-as multumi pentru sfaturi.. sunt fata.. si fara tata langa mine...
Posted 15 May 2008 - 11:11
Ma poate ajuta si pe cime cineva?
Am nevoie de un parbriz pt tico.
De unde l-as putea lua mai ieftin?
Ma intereseaza si o bara spate sh.
Am si eu parbrizul plesnit. Initial a fost o floricica mica care dupa 3-4 luni, timp in care am crezut ca ramane asa, s-a intins brusc pe orizontal. Acum imi pare rau ca nu i-am dat de la inceput cu solutie.
Daca gasesti undeva ieftin sa ne spui si noua. Insa ai grija ca am inteles ca sunt de mai multe feluri...
Posted 06 June 2008 - 19:37
Filtru ulei, curea originala si ulei Daewoo 152 roni.
F ulei: 11,35
Ulei 3l : 75
Curea distributie : 66,53.
Mai ieftin de atata nu am gasit. Este vorba de magazinul de pe Breaza.
Magazinul cica ar fii cel al uzinei in Bucuresti (pe antet scrie ,,Magazin 29, Sc Automobile Craiova SA)
Pe cat e de mic pe atat e de bun si de bine aprovizionat. D-na vanzatore de si este o persoana in varsta se ,,misca,, incredibil de repede si de bine fata de majoritatea vanzatorilor.
Calificativ maxim din partea mea!
Tel, 323 52 17. Sfatul meu e sa sunati sa intrebati de preturi cand aveti nevoie de ceva. Eu sunt ff econom de felul meu si mai iefin de atat nu am gasit.
F ulei: 11,35
Ulei 3l : 75
Curea distributie : 66,53.
Mai ieftin de atata nu am gasit. Este vorba de magazinul de pe Breaza.
Magazinul cica ar fii cel al uzinei in Bucuresti (pe antet scrie ,,Magazin 29, Sc Automobile Craiova SA)
Pe cat e de mic pe atat e de bun si de bine aprovizionat. D-na vanzatore de si este o persoana in varsta se ,,misca,, incredibil de repede si de bine fata de majoritatea vanzatorilor.
Calificativ maxim din partea mea!
Tel, 323 52 17. Sfatul meu e sa sunati sa intrebati de preturi cand aveti nevoie de ceva. Eu sunt ff econom de felul meu si mai iefin de atat nu am gasit.
Edited by autom, 06 June 2008 - 19:41.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Bing (1)