Jump to content
Sign in to follow this  
Frankie_Carbone

Povestiri Din Trafic

Recommended Posts

Tot "off topic"

 

Inca una: rimel pentru mascara (de la Rimmel care acum produce si alte produse de machiaj) ...so, nu mai puneti asa repede lumea la zid. Parerea mea

Edited by cuisor

Share this post


Link to post

Ieri a fost prima data cand am injurat pe cineva in trafic( astfel incat sa auda si persoana respectiva ) . Un tip blocase o straduta cu o Dacia Papuc , se facuse coloana in spate iar cand am incercat sa trec printre el si masinile parcate omul a iesit din masina ( un gras cu ditamai burta ) si era sa'l iau cu oglinda. Mi'a zis ceva ( nu prea am inteles persoana respectiva era in stare avansata de ebrietate - oricum injuratura - ) moment in care i'am luat la vizita toate rudele de sex feminin din familie. Inainte sa trec eu pe langa el a scuipat pe parbrizul masinii din fata ... ( pacat ca era doar o fata la volan si nu vreun boxer ceva ) si injura in toate partile "da'i in **** mea ... sa astepte sa plec " ...

Share this post


Link to post

Aseara in Brasov am avut o intalnire cu un extraterestru, mai bine zis un rrom de bucuresti scapat pe soselele din tara.

Ma deplasam pe str. Kogalniceanu, pe banda 2 (drum cu 3 benzi). Romulanul pe banda 1, cu o namila de Jeep argintiu B-xx-AUM (poate-l recunoaste cineva pe dobitoc). Plecasem de la semafor; cand eram paralel cu gipanul, vad cum efectiv cum vine si se urca pe mine. M-am infipt in frana si claxon, noroc cu un taximetrist de pe banda 3 ce a vazut faza si a franat in spatele meu si mi-a lasat loc sa ma feresc (ii multumesc pe aceasta cale, cred ca e primul taximetrist intalnit ce face un gest de omenie in trafic).

Ei, trece romulanul, si la urmatorul semafor ne intalnim: tot calendarul l-a strigat, cu toti mortii si ranitii neamului! In fine, profit de banda libera si iau distanta fata de el. Dar la urmatorul semafor ma ajunge (eram pe banda 1) iar cand e dreptul meu arunca spre masina mea cu o moneda (din fericire, nu a lasat urme pe caroserie) apoi imi taie fata si opreste masina si vrea sa se dea jos. Acelasi taximetrist era in spatele nostru pe banda 2, acelasi gest frumos, opreste taxiul in spatele meu astfel incat sa nu ma blocheze - evident am plecat in forta pe banda 2, tinta spre romulan (se daduse jos cu o bata in mana) - l-am urcat pe capota. Imediat am facut dreapta pe Vlahuta si am oprit in dreptul unui politist comunitar, ce pazeste permanent intersectia.

Tiganul si-a luat talpasita imediat, a sarit in masina si a plecat in tromba, iesind pe drumul spre Tg. Secuiesc.

L-am luat la intrebari pe comunitaru', ce statea linistit cu mainile la spate, de ce nu a intervenit. Intr-un moment de sinceritate, mai ca a recunoscut ca i s-a rupt in 14.

Initial am vrut sa sun la 112 sa il reclam si pe tigan si pe comunitar, dar sincer nu avea niciun rost, bine ca nu a fost mai rau (macar de mai eram si eu cineva in masina sa fi avut macar un martor) si asa cine stie ce clanuri tiganesti imi mai puneam in cap.

Interesant a fost faptul ca dupa ce am parcat masina acasa am gasit pe capota portbagajului moneda de 50 bani cu care aruncase spre masina; nu imi explic cum a putut sa ajunga acolo si sa ramana liptia ~5km.

Share this post


Link to post

Moneda aia defapt e un emitator ca sa te poata gasi si spala rusinea clanului =)) Sfatul meu: nu te mai lua in gura cu astfel de nenorociti!

Share this post


Link to post

Pai daca era de tigan probabil ca era slinoasa si deci s-a lipit :P

Share this post


Link to post

Pai nu m-am luat in gura cu el, pur si simplu romulanul s-a simtit lezat de faptul ca mi-am permis sa-l claxonez, sa fie atent ca se urca pe mine. Nici macar nu am reactionat la enuntarea sfintilor din calendar, pur si simplu am incercat pe cat am putut sa il ignor (exceptand faptul ca l-am urcat pe capota cand am trecut pe langa el).

Incep sa ii dau dreptate lui Cioroianu, pustietatea Egiptului e un loc numai bun pentru astfel de indivizi (sper sa nu ma acuzati de discriminare :) )

Edited by Juliaen

Share this post


Link to post

Mda, ma cam recunosc la partea cu "luatul coloratului pe capota". Din pacate am experimentat si eu o chestie asemanatoare, acum ceva timp, cand coloratul de pe linia de tramvai, voia (si a reusit) sa sara 2 benzi (pe banda 2 eram eu) ca apoi sa faca dreapta pe o straduta laterala. La claxoanele si flashurile mele si ale celui de pe banda 1 a mers vreo 200m in fata noastra cu 20kmph, ca apoi sa opreasca chiar pe mijloc, si sa se dea jos cu chef de scandal. Ghinionul lui, a vazut cum e sa iti "sugi" burta "stearsa" de o oglinda de Cielo Std (d'aia de nu se pliaza) si sa stai pe varfuri daca tii la degetele tale de la picioare. Partea funny e ca asa am facut "cunostinta", in sensul ca este vecin cu mine el evident ca stia, zic evident pt ca ma astepta alaturi de neamuri, cu masinile oprite si pe stanga si pe dreapta strazii, numai ca atunci cand am ajuns isi invatase lectia si s-a multumit doar sa injure, a renuntat la postarea in fata masinii.

Oricum, si indiferent de ce ar face (la fel cum nu prea conteaza etnia), e bine, in masura in care te poti abtine si poti lasa de la tine, sa fie evitate conflictele de genul asta.

Share this post


Link to post

Pentru faze d-astea mi-ar placea si mie ca masina mea sa aibe capota..

Share this post


Link to post

Scris de Julius Constantinescu

Ieri, mi-am facut o idee destul de clara despre cum va arata mos Constantinescu. Asta, daca infarctul, atacul cerebral sau vreun tip care se va nimeri sa aiba sisul la el nu ma vor impiedica la timp sa mai ajung vreodata mos Constantinescu. Urmariti-ma ieri si rugati-va sa va fereasca Dumnezeu sa ajungeti ca mine.

 

Primul tip la care m-am ratoit ieri a fost un sofer de duba care oprise in mijlocul unei alei dintre blocuri si descarca niste baxuri de cola. Nu se putea trece pe linga el, iar sapte tipi, in frunte cu mine, stateau si se uitau la idiot. Nu-mi luasem medicatia, asa ca m-am dat jos si am inceput literalmente sa urlu: “Nu ti-e rusine, ma, nesimt itule? Stam atitia prosti dupa tine, fiindca esti tu nesimtit? Da’ du-te, ma, in spate si descarca acolo, nu bloca aleea!”. Se uita lumea la mine ca la urs, iesisera oamenii la geamuri, cartierul traia. Auzind circul, patroana a iesit intr-un suflet din magazin si a incercat sa ma calmeze, scuzi ndu-se ca a ocupat cineva locul din spate, unde descarca ei marfa de obicei (sint sigur). M-am potolit cu greu, am parcat masina si m-am dus, numai de-al dracu’, sa vad daca e blocata usa din spate. Evident ca nu era.

 

Cu starea asta de spirit, am plecat la Auchan. In parcare, in timp ce m-am dat jos sa dau la o parte un carucior lasat aiurea, de care-mi puteam zgiria masina, il vad pe un alt mitocan cum inchide usa la portbagaj si impinge caruciorul cu piciorul, in mijlocul aleii. Am racnit instantaneu: “De ce nu duci caruciorul, ba, nesimtitule, de unde l-ai luat?”. Tipul ramine o clipa descumpanit (probabil, ii era jena ca nu dusese caruciorul), dupa care ma cintareste din ochi si isi face calculul, complet gresit, ca sint doar un ochelarist penal care, daca urli o data la el, fuge imediat in baie si plinge sau citeste Schopenhauer. Asa ca-mi zice: “Ce p… mea vrei?”. “Sa-ti duci in mortii ma-tii caruciorul”, zic, si-i bag si-un citat din Schopenhauer, plus vreo doua argumente deductive valide despre ma-sa. Manelistul ramine perplex si-l simt ca ar vrea sa afle pe loc daca intelectualii stiu cumva si sa se bata, nu doar sa injure. Insa, intre timp, lumea se strinsese iar ca la urs si mitocanul intuieste ca opinia publica mi-e favorabila si ca eram cel putin 3 pensionari gata sa tabarim cu sacosele pe el, asa ca se suie in masina si pleaca (probabil, scirbit). Eu iau un carucior si ma indrept spre intrare, cind il vad pe unul intr-o Solenza rosie parcind in fata, drept pe locurile pentru handicapat i. Wrong place, wrong time. “Ba”, zic, “ala e loc pentru handicapat i fizic, nu handicapati mintal”. Badigarjii se distreaza demential.

 

In fine, seara, pe o alee dintre blocuri, imi pica si-un taximetrist. Mergeam in spatele lui, iar din fata venea o Dacie alba. Omul din Dacie trage in dreapta sa ne faca loc, dar taximetristul ajunge in dreptul lui si vrea sa faca stinga, insa nu poate, evident, de Dacia alba. Soferul de Dacie nu are efectiv ce sa faca, se bagase intr-un colt de unde nu putea iesi, Taximetristul trebuie sa dea mai in fata, sa treaca Dacia, si sa se intoarca putin. Citiva metri. Domnul taximetrist nu vrea, insa. Asa ca stam toti trei; eu cu soferul de Dacie, uitindu-ne la taximetrist, iar taximetristul ascultind manele. Ala din Dacie ridica din umeri, iar eu cobor, facindu-mi calculul ca, pina isi cheama taximetristul colegii, eu l-am sugrumat de mult cu cablul de la statie. Il fac “taximetrist imputit”, “vita”, “nesimtit”, “idiot” si “cocalar”, iar taximetristul dispare. Soferul de Dacie are lacrimi de recunostinta in ochi (asa mi s-au parut mie, de recunostinta, dar se poate sa fi fost de la ris).

 

In fine, astazi am luat mai mult magneziu.

Share this post


Link to post

Azi , in localitate , ma depaseste un cimenttruck , urmat de un Logan.Loganul da sa depaseasca camionul ,ajunge paralel cu el, moment in care si camionul da sa depaseasca Loganul , prin dreapta :) Adica "meseriasul" profesionist nu s-a lasat depasit.Aveau 100 la ora , cred.

Alaltaieri, o masina a politiei ce se indrepta din sens opus spre locul unui accident (soldat cu un mort) , era sa fie "pupata" de un smecheras, care s-a gasit sa ne depaseasca pe noi , "fraierii" ce am oprit la vederea girofarului aprins.

Share this post


Link to post

Pe mine asta seara era sa ma pupe in behind un "smecheras" cu o Fabia Sedan. Aveam cam 65, mergeam pe banda 2 (nu "de-al draq", ci pt. ca pe banda 1 din loc in loc erau masini parcate), si omul mergea la 2m in spatele meu. Inevitabil la o trecere de pietoni a trebuit sa franez, fapt ce l-a deranjat teribil. Era cat pe ce sa se infiga in mine, numai ca a reusit sa traga dreapta si sa ajunga paralel cu mine. Cum am plecat inainte lui de pe loc, pietonul traversand dinspre stanga spre dreapta, a recuperat repede distanta dintre noi, a ajuns iar paralel cu mine si a inceput sa-mi ureze.. de bine probabil. Ghinion din nou, aproape in ultima clipa a vazut ca din fata "se apropie" un autobuz parcat pe banda lui (banda1). L-a evitat si p'ala cu alta frana puternica :mda:

Share this post


Link to post
Scris de Julius Constantinescu

 

Doamneeee , demult n'am mai ras pana la lacrimi =)) =))

Share this post


Link to post

Strada cu sens unic, 2 benzi pe sens care este intersectata de 2 stradute cu circulatie in dublu sens :)

Veneam de pe una din stradute cu intentia de a traversa principala si de a-mi continua drumul pe cealalta straduta (cea pe care urma sa intru era perpendiculara pe str. ce voiam s-o traversez, iar cea pe care eram, intersecta un pic oblic).

Trec masinile carora le dadusem prioritate, plec de pe loc si cand sa ma incadrez pe straduta respectiva observ un Espero (tunat cu mai mult prost gust n-am vazut, dar in fine) ce iese din spatele coloanei de 3 masini ce intentionau sa faca stanga (si asteptau sa dea prioritate drumului principal, si apoi prioritate de dreapta celor aflati in situatia mea), cu aceeasi intentie de a face stanga si parand ca ma ignora. Spun asta pt. ca cineva cu adevarat grabit s-ar fi... grabit.

Omul (deh, smecher) d'abia se taraia :| .

Franez, deja era prea tarziu, nu mai avea loc sa faca stanga, el inainteaza si ajunge la ~ 0.5m de botul masinii mele si incepe sa ne delecteze cu toba lui sport/sparta :D . Profund impresionat nu fac nici un gest de a da inapoi (nu era sa dau cu spatele peste 2 benzi pe care se circula sa-i fac lui loc, cu toata bunavointa mea) si spre stupoarea lui (care de sub volan fiind nu si-a dat seama ca mai are pana la mine) inaintez pana f f f aproape de el :D

Incepe disperat sa claxoneze :) ), se calmeaza si iar incepe din nou sa tureze motorul... sa scurtez povestea pana la urma (dupa vreo 2 min) da inapoi (intre timp pe sensul pe care ar fi trebuit sa se afle se stransesera vreo 9-10 masini) pana ajunge ultimul in coloana si se resemneaza =))

Share this post


Link to post

Mama lor de taximetristi...Azi dimineata, strada cu 2 benzi pe sens. Eu ma aflam pe banda 2 la vreo 30-40 m de semafor care era pe rosu. La semafor erau vreo 3-4 masini pe fiecare banda. Eu incep sa reduc viteza sa opresc, cand un idiot de taximetrist din spate incepe sa imi dea flashuri in disperare. Avand inca vreo 20 m pana la semafor si oricum urmand sa astept inca vreo 20s pana se face verde, raman pe banda mea. Dupa semafor, trece idiotul pe banda 1 ca mai apoi sa forteze intrarea pe banda 2 la limita inaintea mea. L-am claxonat dar el nici un gest asa ca la urmatorul semafor m-am dat jos din masina si m-am dus la el sa il intreb de sanatate. Dupa ce am vazut ce basini avea in cap, i-am urat ceva de mama si de altele dupa care m-am urcat in masina. Am stat in urma lui o bucata buna de drum ca mai apoi sa incerc sa il depasesc. Atat mi-a trebuit. Idiotul facea jaloane pe drum sa nu ma lase sa il depasesc; asta pana cand banda 2 s-a contopit cu linia de tramvai cand am vrut sa depasesc pe stanga (era strada cu sens unic si se mai practica obiceiul asta :( ) atat tramvaiul cat si pe el. Neinspiratul vre sa se bage si el in depasire si constata ca din fata venea alt tramvai. Am reusit sa speculez asta si am trecut repede pe banda 1 si am ajuns in dreapta lui si...sincer ma cam tenta sa il bag in tramvaiul ce venea din fata dar m-am multumit sa il tin putin prins in spatele tramvaiului. In cele din urma am accelerat sa nu ii tin si pe altii dupa noi. La urmatorul semafor a trecut pe langa mine pe banda 1 si parea ca i-a mai pierit cheful de smecherii. Sper ca si-a dat seama ca puteam sa il imping in tramvai si ca poate intalni unul mai nebun si mai incapatanat ca el. Am uitat sa spun ca idiotul era cu o clienta in masina. As fi curios sa stiu ce gandea clienta cand boul se uita in oglinda si reactiona la semnul prezidential afisat cu zambetul pe buze sau cand a vazut ca venea tramvaiul din fata.

Share this post


Link to post

Raule! :D

Stai naiba in masina, ai copil acasa!

Share this post


Link to post

Zilele trecute , ma intersectez cu o basculanta...ridic ochii spre sofer...surpriza...ditamai ursu' de plush... =)) Era cu volan pe dreapta , iar soferul zambea la mine...

Share this post


Link to post

Poveste de ieri:

Mergeam linistit pe banda 1 si ascultam ceva muzica. In spatele meu, un tuciuriu intr-un bmw luat second din germania, cu numere straine. In partea din dreapta, nu era bordura, cum ar fi de obicei, in schimb un fel de mini parcare, cu cateva masini parcate. Tuciuriul trage dreapta de volan, accelereaza chitit sa se bage in fata mea, cu toate ca nu avea timp. Accelerez, trag claxon, cretinu franeaza si se baga inapoi in spatele meu.

A urmat o perioada in care mai sa dea in vreo 15 masini doar ca sa se bage in fata mea. Trantea frana, doar doar intru in fundu lui. Dupa ce s-a enervat rau ca eu tot il evitam si franam mult prea devreme, mi-a blocat tot drumul sa nu mai pot sa trec. Aveam loc sa ma bag oricum, dar am preferat sa opresc. Eu radeam de abia mai puteam. Cand ajunge la botul masinii mele, am inchis geamul+usile. Facea spume si ma injura de tot neamu. Eu tot radeam. A dat sa plece, eu am trecut pe langa el. Maimute ca asta se tot gasesc in trafic, important e sa iti pastrezi calmul.

Share this post


Link to post

Asta DA exemplu de stapanire de sine.Poate ca 90 % dintre noi ii adresam injurii "maimutei".Te-ai comportat exemplar :thumbl:

Share this post


Link to post

Romania, 2008...

Nunta, limuzine inchiriate, alai format numa' din X-uri, Q-uri, serii 7, A8-uri (d'astea, ati prins ideea) toate escortand un căc... ba nu, O suita de 3 trasuri, in cea din mijloc mirii. "Miroasa" se revarsa din rochie, lui ii ararnau suncile peste curea, ambii se pare ca beneficiasera (impreuna cu alaiul) de un sejur prelungit pe litoral, unde nu se ferisera de soare, prin urmare erau extrem de.. bronzati :)

Porbabil ziua aleasa pt. defilare/nunta n-avea nici o legatura cu culoarea bronzului, ci intamplator s-a nimerit ca data la care au fixat nunta sa pice in timpul saptamanii, asa ca traficul era "subtire, de vara" :)

Care era rolul Q-urilor, X-urilor s.a.m.d ?! ... simplu, mergeau inaintea trasurilor si la fiecare intersectie a bulevardului pe care mandrii defilau (in acorduri fine de manele) blocau stradutele adiacente si intersectia pt. a facilita trecerea "oficialitatilor". Normal "coloana" se deplasa cu 0.5km/h :-W , iar lungimea alaiului era considerabila.

 

"  <img src= "> " dintr-un oras de provincie, Romania, 2008 :|

Share this post


Link to post

Romania tara tuturor posibilitatilor...sau mai bine zis neposibilitatilor :rambo:

Share this post


Link to post

Pacat ca nu au facut cum fac tuciurii de obicei sa se certe ptr. o bomboana si sa ajunga sa se omoare intre ei > :)

Share this post


Link to post

Ieri seara cand ma intorceam de la mare... eram in depasire (depasisem vreo 3-4 masini mai lente) si cand ajung in dreptul unui autocar (aveam cam 130 si acceleram ca sa trec de cat mai multi care mergeau cu 90 la ora) fara sa se asigure fara nimic a intrat in depasire. Am franat blana claxon lung, flashuri s-a retras in banda dupa care cand am luat piciorul de pe frana s-a bagat iar. :o

Frana blana din nou. L-am evitat la milimetrii. M-am repliat in spatele leui ca deja venea masina de pe contrasens. Mi-a dat cu avaria de scuze... dar intreb si eu daca nu e mai simplu sa folosesti oglinda stanga inainte de a intra intr-o depasire. Nu e nevoie nici sa-ti ceri scuze si nici de altceva doamne fereste dupa.

 

I-a tampit caldura si traficul pe multi.

 

Nu povestesc mai multe ca ar insemna sa scriu pana dimineata.

Oricum pana nu termina A2-ul eu nu mai calc pe litoralul romanesc. Trafic de kkt si multi nervi.

 

Mai bine la tara Bulgaria decat in Romania. Ajung mai repede acolo si se circula civilizat. :)

Edited by Night Elf

Share this post


Link to post

Autocarele au cateva zone in care nu pot vedea. Asta nu il scuteste de vina pe conducator, dar pielea ta este in joc, ar trebui sa ai mai multa grija.

Share this post


Link to post
Oricum pana nu termina A2-ul eu nu mai calc pe litoralul romanesc. Trafic de kkt si multi nervi.

Mai bine la tara Bulgaria decat in Romania. Ajung mai repede acolo si se circula civilizat. :)

Pai ai si traseu de eschiva, daca vrei, mai exotic...de pe A2 o iei spre Ostrov la Dreajna, traversezi cu bacul Dunarea si in loc sa o iei spre dreapta, sa treci granita la Silistra, o tii inainte spre Baneasa-Ciocarlia si iesi la Basarabi, la 15 km de Ctza > :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...