AndreiCiprian Posted March 15 Asa, am schimbat pompa acum vreo 2 saptamanii, am luat ASM parca. Acu sa vedem cat tine :)) , probabil o sa schimb si distributia cand mai schimb pompa iar , ca la mine pompa de apa se schimba o data cu uleiul. Am impliminit aproape 21000 km de cand o am, cu bune cu rele, chiar imi place masina asta cum merge, cand merge cum trebuie, cand se strica e o cotoarba :)) . Am facut săptămână trecuta un drum de Focsani cu ea si un drum de Pitesti, pare ca s-a mai calmat consumul, ori m-am invatat eu cu ea si nu o mai alerg decat cand e necesar, adica Bucuresti - Focsani dus intors cu cateva reprize de 180-190 , m-a costat 200 de lei, si traversat Bucurestiu, mers 150 tot A1 si retur la fel am consumat cam 150 de lei . Ori consuma ea mai putin, ori m-am invatat ca are consum mare si nu ma vait :)) I-am luat ledulete si pt lunga si pt scurta sa fie lumina cum s-ar zice. Astept vremuri mai bune din punct de vedere financiar sa ii mai schimb una alta . Per total imi place rau masina asta :)) 2 Quote Share this post Link to post
Viktor Posted March 15 Observ diferente de paleti la cele doua pompe, constructia paletului pompe noi ii mai eficient, transporta lichidul mai bine. 1 Quote Share this post Link to post
ches Posted March 16 Trebuie sa faci ceva cu farurile alea, sunt cam matuite si imprastie lumina peste tot... Plus ca imi pare ca ai xenon pe ea, ceea ce e si mai grav 😞 Cu un polish ar trebui sa le rezolvi. 1 Quote Share this post Link to post
AndreiCiprian Posted March 18 On 3/16/2023 at 11:36 AM, ches said: Trebuie sa faci ceva cu farurile alea, sunt cam matuite si imprastie lumina peste tot... Plus ca imi pare ca ai xenon pe ea, ceea ce e si mai grav 😞 Cu un polish ar trebui sa le rezolvi. E in plan polish-ul la faruri de cand am luat masina, dar mereu a intervenit cate ceva:)) , mai o pompa de apa, mai un furtun, mai un furtun de servo. Quote Share this post Link to post
Salex Posted March 19 Nu iti ajunge polish. Farurile de Leganza sunt super bune, in ciuda unor mituri . Problema mai mare si mai greu de remediat vine de la oglinzi. Vezi topicul MOS-ului pentru detalii. Cand am cromat eu oglinzile, parca am ramas cu un set de rezerva. Il caut si ti-l dau daca il gasesc, mai scrie-mi daca vezi ca nu dau semn de viata. 1 Quote Share this post Link to post
AndreiCiprian Posted March 21 Bun, ieri dupa un drum de munca, fara sa ii fac cine stie ce la masina , a dat putin in fiert :)) , temperatura in bord ok, a dat pe la capacul de la vas, l-am schimbat momentan cu cel de pe masina de piese. Masina de piese pe care am plimbat-o azi prin curte trasa de Leganza :)). Quote Share this post Link to post
AndreiCiprian Posted May 21 A trecut ceva timp, de cand nu am mai scris nimic aici, masina merge daily, am o medie de 2300-2500km/luna facuti cu ea, incep sa invat sa merg cum trebuie cu ea, am consum mixt de 10% :)), pt masina asta e un consum foarte bun. S-au mai stricat diverse, am mai remediat probleme anterioare. Săptămâna trecuta am facut-o de oaie, pun doar o poza si o sa revin pe topic dupa ce rezolv problema :)) 2 Quote Share this post Link to post
Horica00 Posted May 22 Mda, foamea de bani la buget e mare și termitele sunt puse pe căpătuială. Quote Share this post Link to post