Jump to content
Sign in to follow this  
steph

CATERINCA

Recommended Posts

Abjectu? :) ) Si-a pus si poza la-nceput, ca sa nu existe dubii.

 

Lapono, te pui prea mult in locul tipei 'abjecte'. Sau chiar acolo oi fi, cine stie?... In fine, textul ala pledeaza pentru firesc, pentru elminarea falselor pretentii. Si o face intr-un fel placut, comic. Daca nu iti place, asta este... pentru tine si ceilalti ca tine, el este abjectu' :) )

Share this post


Link to post

Era vorba despre autointitulare, http://abjectu.weblog.ro/. Nu eu i'am zis asa, el si-a zis asa si inca am vaga dar certa senzatie ca a facut-o cu mandrie.

Satori, oi fi, n-oi fi... Nu cred ca ma cunosti ca sa afirmi ca sunt sau nu abjecta. E bine ca mai exista si altii ca mine care-mi impartasesc parerea, abjecti sau nu. Si iarasi e bine ca si altii de categoria lui ii impartasesc parerile intr-un mod placut si comic. E adevarat, ce-i comic pentru mine, nu-i comic si pentru altii si invers. Daca aia e o pledoarie pentru firesc, ma gandesc care era parerea generala daca era scrisa de o femeie despre un barbat. Daca ai rabdare, intra pe weblogu' astuia si zi-mi si mie ce e amuzant, firesc sau natural in a posta o chestie de genu visez sa fac sex cu doua lesbiene si cu amanta mea nimfomana.

Edited by Mircea

Share this post


Link to post
Nu cred ca ma cunosti ca sa afirmi ca sunt sau nu abjecta.

 

Pai nici nu am afirmat asta. Dar asta ma lamureste. Avand in vedere ca citesti cam... in orice caz, nu ce se scrie, eu zic sa recitesti pledoaria lu' abjectu'. Poate de data asta intelegi ce a scris, razi putin si ramai si cu ceva de pe urma ei. :) )

Share this post


Link to post

N-am un simt al umorului atat de dezvoltat. Daca ai sa citesti ce am scris eu de la inceput pe tema asta, poate ai sa si intelegi ce-am vrut sa exprim. Daca nu, nu insista pe afirmatii gratuite.

Edited by Lapona Antigel

Share this post


Link to post
@laurentiu: nu stiu in ce proportie ai mai pastra rationamentul daca cea de langa tine ar fi mai mult decat o simpla bunaciune - "iubita". Ori tu nu vrei de la ele decat "jumatati de san p'afara"?

 

Cat despre istorioara, eu zic ca uneori un sân iesit afara poate fi la fel de penibil ca o tuse magareasca (cu gura plina); acuma, depinde de cum interpreteaza fiecare si de ce pretentii are de la societate si/sau cei din jur. Si lucrurile 'rusinoase' trebuiesc discutate (in relatie, viata, blabla) sau intelese.

 

Depinde de exemplar. Nu sunt indragostit si nici nu ma grabesc, caut momentan doar partea aia placuta. :X

Cand te confrunti cu una care arata perfect (ma rog...), dar are faze de genul de mai sus, incerci sa faci un rationament daca merita sau nu sa te implici, punand in balanta ce iti ofera si ce dezavantaje iti poate aduce.

Momentan, ai ghicit, vreau partea aia cu "jumatatile".

Acu sincer, de cate ori v-ati uitat pe strada dupa vreo gagica misto si v-ati gandit si la ceva mai avansat decat "treaba aia rusinoasa"?

 

Cred ca ai citit altceva. Aici nu e vorba decat despre una bucata femeie. Care fuge de penibil fugind de cei din jurul ei de fapt.

Sa vezi la noi pe faleza ce bunaciuni seara :D

He, he, sa vezi ca a inceput scoala, colegu' meu de apartament e clasa a 11-a si are niste bunaciuni drept colege... :X

 

Daca exista intr-adevar acel tip de fata (si exista..) atunci totul ar fi penibil pentru ea. Numai sa ne gandim ca imparti aceeasi casa cu persoana iubita si te strici la burta cu o ocazie. Ar insemna sa apelezi la WC-ul public pentru a nu cadea in penibil?

 

Daca ai rabdare, intra pe weblogu' astuia si zi-mi si mie ce e amuzant, firesc sau natural in a posta o chestie de genu visez sa fac sex cu doua lesbiene si cu amanta mea nimfomana.

Normal, anormal, mie mi-ar place. Sa vad vreo persoana de sex masculin careia nu i-ar place asa ceva.

 

Am citit weblogul asta pentru ca mi-a facut placere, m-a facut sa rad. Care e problema? Trebuie sa fiu considerat ca sunt un cretin pentru ca l-am citit? Invers, daca ma apuc sa citesc din Blaga, Cioran, etc, devin automat un intelectual?

Asa ascult si manele si nu mi-a zis pana acum nimeni ca as fi tampit, nici n-am fost exclus de pe undeva. Pur si simplu fac ce imi place, atata timp cat nu jenez pe nimeni.

Share this post


Link to post

Operatiune de salvare, se intampla si la case mai mari...

 

post-4393-1158356711_thumb.jpgpost-4393-1158356723_thumb.jpg

post-4393-1158356728_thumb.jpgpost-4393-1158356736_thumb.jpg

post-4393-1158356741_thumb.jpgpost-4393-1158356746_thumb.jpg

post-4393-1158356750_thumb.jpgpost-4393-1158356757_thumb.jpg

post-4393-1158356762_thumb.jpg

Edited by PepsiMan

Share this post


Link to post
Normal, anormal, mie mi-ar place. Sa vad vreo persoana de sex masculin careia nu i-ar place asa ceva.

 

Cu doua nimfomane Laurentiu? Eu sunt persoana de sex masculin caruia nu i-ar placea cu doua. Mi-ar placea cu trei =))

Share this post


Link to post

Vazut azi pe faleza superioara a Dunarii la Galati, caruta 2 cai putere, portbagaj frantuzesc stil logan...capacitate pana la cer :) ). Am uitat sa precizez ca este model 2006 cu 2 locuri pentru pasageri si airbag la punga de baligar.

Sa traiti "bine"! Si nu depasiti carute pe contrasens.

post-1682-1158414001_thumb.jpg

post-1682-1158414033_thumb.jpg

post-1682-1158414050_thumb.jpg

post-1682-1158414491_thumb.jpg

post-1682-1158414539_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Laurentiu sa nu spui ca in primul link e vorba de cine stiu eu... Incep sa-mi placa baietii de acolo, pe bune :) )

 

Iar apropos de pat, ia-ti unul mai lat cu retrovizoare pe tavan =))

Share this post


Link to post

OFFTOPIC: :o fftopic: Pai a ajuns drum comunal faleza de acolo, chiar daca se organizeaza liniute moto pe el, se moare acolo... la cat praf e si cat se starneste si idiotii nu mai termina de montat, teava aia are vreo 2 kilometri,...de ce sa nu mearga si carutele?

PS @Adostar, pe viitor la caterica cu astea ;)

Share this post


Link to post

Sa fie oare doi la fel pe planeta asta? Ma indoiesc =))

Share this post


Link to post

"QUOTE(marius80_eugen @ 14 Sep 2006, 14:47)

Am cumparat niste strobo micute [...], au capete diferite culori , nu au putere mare , dar mie mi-au placut si de asta lea-m luat

*

Asa mici si colorate cum sunt ele tot se mai aduna 2-3 cai acolo dupa 3000rpm. Bordul de Logan a fost pus in calcul ?"

Nu cred ca se refera la eugenu nostru cu bord de logan :D

Share this post


Link to post

Nu inteleg cine aduna caii ? :)

Edited by adostar

Share this post


Link to post

Nu asa Adostar. La unele masini caii trag toti odata cand apesi pedala. La altele, in speta unele rosii :D , caii trag pe rand si de aia sunt mereu odihniti.

Share this post


Link to post

 

un filmulet moldovenesc super tare

 

Share this post


Link to post

De ziua voastra am sa va fac un cadou special : o perie de sarma , foarte utila in momentul in care incepe sa va manance prin zonele mai intunecoase ! Hai incepeti lista sa stiu cate cumpar pentru ca la en-gros se face discount ! :tongue:

 

P.S. Sunt de acord cu Lapona in ceea ce priveste acel text de "razi de mori " . Parerea mea este ca toti am trecut prin momente stanjenitoare si nu cred ca ne-ar fi picat bine daca am fi devenit apoi celebri . Daca ar fi cenzurat explicatiile "prea intime" poate ca partea nostima ar fi fost mai apreciata , dar asa , scarba si repulsia este mai mare decat umorul sublim . Asta e parerea mea !

 

P.P.S. Tinand cont ca fiecare face ce doreste cu masina lui ... comentariile sunt de prisos ! Tinand cont ca noul Golan de 9.900 de euro cu 16 valve si 110 Cp , ba cu 107 si acum cu 105 nici nu are toate optiunile din computerul meu de bord ma bucur de investitia facuta . Nu l-am schimbat de superfite , ci pentru ca il consider f. util , dar asta e , stiti si voi treaba cu strugurii acri !

Edited by marius_eugen

Share this post


Link to post

Mai bine ne luai cate un bord de Logan la fiecare ca am auzit ca e superfita sa ai asa ceva.

Share this post


Link to post

Anunt in scara blocului meu ...

post-2442-1158838349_thumb.jpg

Share this post


Link to post
De ziua voastra am sa va fac un cadou special : o perie de sarma , foarte utila in momentul in care incepe sa va manance prin zonele mai intunecoase ! Hai incepeti lista sa stiu cate cumpar pentru ca la en-gros se face discount ! :tongue:

 

Mariusel> Iti lasam tie bucuria de a te sterge la poponet cu peria de sarma.

 

 

dar asta e , stiti si voi treaba cu strugurii acri !

 

Eujen> Cred ca nu intelegi zicala de mai sus pe care se pare ca o folosesti... Arata-mi si mie un posesor de woo/chevy invidios ca nu are ... DACIE. Cred ca mai bine te duci tu fuguta pe daciaclub.ro si te lauzi la posesorii de 13xx, si poate o sa ai parte de linguselile pe care le astepti. ;)

 

Vezi ca se intalnesc vineri seara, asta ca sa ai si intalniri saptamanale. =))

Share this post


Link to post

Dar mai lasati omul in pace ca e "Insane Racer"  <img src= )"> .

 

PS: Subscriu la cele postate de Steph.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...