Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Bursa...locurilor de munca

Recommended Posts

daca ai cunostinte de limba engleza si puterea de a incepe ceva afara OSCE angajeaza specialisti IT. gugaleste OSCE EMPLOYMENT si vei gasi site-ul unde trebuie sa faci un cont si apoi aplicatiile le gasesti relativ usor!bafta maxima!

Share this post


Link to post

@ bella Am lucrat cu juniper. Networking-ul e la nivel junior, insa consider ca pot invata multe in mediul adecvat, la fostul loc de munca aveam prea multe chestii de helpdesk de rezolvat si nu prea era timp de invatat.

Stiu multe sa fac, insa nu prea stiu sa ma vand, asta-i adevarul din pacate :)

 

@dune, merci, o sa ma interesez ;)

Share this post


Link to post

Ti-am trimis un mesaj.

Share this post


Link to post

tot in zona ploiestiului caut si eu ceva, am 36 de ani, studii medii, cunostinte medii depanare si operare pc, permis categoria b, momentan am un loc de munca dar si pe mine ma paste plecarea

Share this post


Link to post

Ce i-am propus lui Dj este o posibila oportunitate in Bucuresti.Sorry...

 

Daca tot veni vorba de Ploiesti...un post de secretara, ajutor intr-un departament de marketing, HR, etc...stiti?

Share this post


Link to post

Bag de seama ca nu prea se inghesuie lumea sa posteze aici.

Avand in vedere ca actualul job nu-mi satisface nevoie financiare ci doar imi ofera mult timp liber irosit aiurea si un stil de viata dezechilibrat, m-am hotarat sa postez aici.

Experienta am in vanzari, logistica, marketing , advertising, am lucrat la o companie de prin vara 2008 pana in iulie 2011, unde am avansat de la agent vanzari-team leader-sales coordinator-project coordinator, ascensiunea fiind oprita brusc de demisie. :)

Acum lucrez in domeniul administrativ- contabilitate primara.

De invatat pot invata rapid si eficient, practic asta caut.

Experienta personala: hard si soft pc, niscaiva retelistica, electrica, constructii, mecanica si altele, toate la nivel amator/hobby, dar perfectiunea se atinge prin invatare.

Sunt serios, dinamic si implicat in ceea ce fac, cu spirit de echipa si cooperant, dar competitiv in acelasi timp.

Studii: Student (inca) la Poli, electronica si telecom. facultate gresit aleasa -pentru orientarea mea tehnica- si neterminata (inca). Absolvent al Colegiului National de Informatica, cu medie mare la bac (9.20)

 

Postati daca stiti ceva de vreun job, optiunile mele sunt deschise.

Share this post


Link to post

Va salut domnilor.

Stiu ca mai exista un topic dedicat acestui subiect, "munca" ("Mafia locurilor de munca" parca se numeste), insa acela pare ca trateaza subiectul din prisma escrocheriilor inregistrate. Adresez o rugamninte cu precadere celor din Craiova unde si locuiesc dealtfel si in speranta ca poate ma ajuta cineva. Sunt foarte aproape de a fi somer (cred ca maxim doua saptamani ma mai despart de acest statut) pentru ca se restructureaza postul. Nu sunt singurul, se intampla si la altii dar este bine sa mai si intrebi in stanga, in dreapta pe la prieteni/cunostinte. Urmaresc zilnic site-urile de recrutare "bestjos", "ejobs", "myjobs", etc. Trimit CV-uri, unele sunt vizualizate, altele nu; de chemat la interviu, mai rar cei drept (daca nu ai pe cineva sa te "recomande"), degeaba Am trimis CV-uri si pe site-uri din afara; chiar si pe post de sofer, cu toate ca am o pregatire; munca nu este o rusine. Ghinionul meu este ca nu stiu decat engleza si asta la nivel conversational si tehnic pe segmentul IT. In afara, daca vrei Germania, trebuie sa stii germana, daca vrei Franta trebuie sa stii franceza si asa mai departe. O sa ma intrebati: de ce nu Anglia? Pai tocmai am vorbit cu cineva care locuieste de 4 ani in Anglia, care are firma inca in Romania si cu nevasta medic in Anglia si care vor sa se intoarca..ma rog, depinde de standardul de viata pe care ti-l doresti.

As avea o oferta ca operator asamblare calculatoare in Cehia la Foxconn, dar sunt banuti putini: intre 550 si 700 euro, cazare/transport asigurat, dar nu sunt sigur.

Imi doresc macar daca imi poate face cineva o "recomandare" pentru Craiova.

Multumesc pentru intelegere moderatorilor.

Telefon: 0723318848.

 

Acesta ar fi profilul meu:

post-3348-0-98222300-1348857303_thumb.jpg

Edited by mihai72ro

Share this post


Link to post

Subscriu la ce a zis @mihai 72ro in legatura cu cv-urile aplicate pe site-urile de recrutare. Daca nu e o minima recomandare, sansele tind la 0.

Avand in spate vreo 3-4 luni de cautat un nou job pe site-uri de recrutare cu vreo 5 interviuri in tot acest timp, scriu din nou aici, poate cineva stie de vreun post disponibil pe undeva.

Mentionez ca sunt acelasi din postul #131 doar ca situatia e din ce in ce mai ... gri.

Multumesc anticipat! :D

Share this post


Link to post

Nu cred ca e o mafie, pur si simplu sunt multi someri care cauta. Trebuie sa ai cel mai bun raport pregatire/salariu cerut dintre toti ca sa castigi :) Si nu in ultimul rand, un CV foarte bine facut ca sa fii bagat in seama.

 

Si eu am cautat 3 luni pana am gasit, insa nu imi pare rau ca nu mi-am scazut pretentiile, pana la urma am gasit conditii mai bune ca la fostul loc de munca.

Share this post


Link to post

Scriu si eu aici, si imi pun si CV-ul, pentru ca nu am loc de munca din iunie 2012. Este dezastru ce se intampla la noi, astia nu mai cauta decat sclavi, daca s-ar putea sa dormi noaptea la firma si sa nu fii platit cu nimic ar fi ok pentru ei... Pe scurt, domeniu de activitate IT, cunostinte de baza/medii HTML/CSS/PHP/MySQL, experienta cel putin 2 ani in suport si mentenanta IT la nivel business.

 

Un singur lucru mai am de adaugat: de posturi de programator pe 900 RON cu 100 de ore suplimentare de lucru pe zi neplatite sunt satul. Ba chiar am avut supriza sa fiu invitat la un interviu pentru un post de Suport IT BUSINESS cu TRAMVAIUL. Deci suport IT BUSINESS cu RATB-ul... eu am ramas masca. Deci nu ma intereseaza posturi de genul mergem cu trotineta la client sau "politica firmei e ca se lucreaza mult si neplatit peste program", sau salariu minim pe economie. Sub nici o forma.

 

 

CV.pdf

Share this post


Link to post

Se cauta un java developer SENIOR pe JAVA FX (grupul E.ON - Delgaz Grid S.A), job remote, salariu motivant plus beneficii (zile de concediu platite dublu, vacante decontate 50%). Vrem sa preluam intern o aplicatie mobila, avem deja un junior in echipa. Jobul va fi curand si pe ejobs, best jobs.

Detalii (inclusiv tehnice) in privat.

Edited by Wolfman

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...