Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

...insa la ora aia era coloana pe ambele benzi laterale si cea din mijloc libera, ceea ce face foarte dificila observarea unui pieton care sare dintre masini daca vii cu viteza.

 

Ai pus punctul pe i.

Nimeni nu isi mai coreleaza viteza cu vizibilitatea, in cel mai rau caz loveste o alta masina si scapa, are 1203120 de stele n'cap.

 

 

 

PS: Apropo de ele, tocmai am vazut un Logan accidentat de un tramvai pe Mihalache. Cred ca a vazut toate cele 3 stele soferul.

Share this post


Link to post
Suntem atat de experti in generalizari incat nici nu mai ascultam ipoteza si stim verdictul?

 

Vad ca inca se mai fac valuri in urma acestui accident. Imi vine in minte o varianta de interpretare in care victima este vinovata (D-zeu sa o ierte):

1. Militienii dirijeaza traficul deci efectul indicatoarelor este anulat;

2. Traversarea pietonilor se face numai cu permisiunea lor;

3. Pietonii traverseaza numai cu permisiunea celor de mai sus;

4. Victima, pieton care nu citeste Codul Rutier, vede marcajul cunoscut de la gradinita si face cativa pasi pe carosabil neobservata de 3 agenti aflati la fata locului si care cer conducatorilor sa mareasca ritmul de trecere;

5. Tanara este surprinsa in traversarea ilegala si ucisa din culpa ei si nu a soferitei care respecta indicatia agentilor.

CONCLUZII:

1. Si mort si vinovat :(

2. NUP si cu carnet, constiinta oricum nu avea.

Alte opinii?

Share this post


Link to post

Posibil. In orice caz, daca cei 3 politisti si-au facut datoria si au anuntat ambulanta, era tot ce puteau face in situatia data. Nu era vorba de un picior rupt sa zici ca opreau o masina si o trimiteau la spital. In situatiile respective, cel mai bine este sa astepti ambulanta si sa te rogi ca vine repede.

Am vazut recent la TV cazul unui taximetrist din Constanta, care facuse infarct la volan si a lovit 3 masini. Cateva persoane incercau sa-l ridice si-l palmuiau, il stropeau cu apa, sa-si revina. Apoi, in interviu, un medic spunea ca decesul a fost cauzat de sectionarea maduvei spinarii, dat fiind ca in urma impactului, respectivul a suferit o fractura in zona cervicala. Prima mea intrebare ar fi: oare omul n-ar mai fi trait daca primea ajutor specializat in loc de palme?

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Onoarea de-a te "pupa" in fund presedintele ?

Share this post


Link to post

Ce dobitoci. Astia nu stiu ca de la un milion de dolari in sus sau de la ministru in sus nu ai voie sa conduci un autoturism?

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Care va sa zica- cine ieste vinovat? Ca il presidente are imunitate.

Share this post


Link to post

Helloo, buna dimineata. E imun la anumite cercetari juridice. Unde vezi asa ceva? E vorba de banale contraventii.

Share this post


Link to post

Bre, presu are imunitate, doar, la penale, cand il prinzi in civilie, e bun de plata.

Share this post


Link to post
Ce dobitoci. Astia nu stiu ca de la un milion de dolari in sus sau de la ministru in sus nu ai voie sa conduci un autoturism?

Ete na! Si veyronul cine il conduce?  <img src= ">

Share this post


Link to post

Tommy- stiu asta. Dar- ca si in cazul prim-motociclistului- lucrurile se vor lasa asa cum sunt. Bine ca marinerul e teafar, timona va avea stapan mult timp de acum inainte.

 

LE:

Traian Basescu nu a fost ranit, a anuntat la Politie accidentul si a platit amenda prevazuta de lege in astfel de situatii.

Am prins la TV o parte din stire si nu am mai dat click pe link. Astia mint poporu' cu televizoru'.

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

Adica n-au fost sanctionati toti conform legii ? Despre ce vorbesti tu si nu stim noi ?

Share this post


Link to post
Bine ca marinerul e teafar, timona va avea stapan mult timp de acum inainte.

Da, dar nu poa' să mai vină cu maşina lui la summit...

Edited by rm.popa

Share this post


Link to post

Si eu il stiu cu golful ala de ceva timp. In articol scrie ca e a lu' SPP:

 

Potrivit unui comunicat al Presedintiei, autoturismul Volkswagen Golf cu numarul B 11 FRH apartine SPP.

Cineva minte.

Share this post


Link to post

Si unde e problema?

 

Adica presedintele nu are voie sa aiba masina de serviciu?

Share this post


Link to post

... mobil si leptok ...

Share this post


Link to post

Oare de ce am eu un feeling ca aceste accidente si al lui Baselu si al lui Geoana si modul cum au reactionat, vor fi folosite la greu in campania pentru primaria capitalei vs Ludovic Orban. > :) :->

 

P.S. Si Geoana a avut accident ieri pe langa ambasada chinei. Caz identic aproape. :P

 

LE: Uite si un matizaur off-road pe Bd. Timisoara aseara care era bagat cu roata spate stanga pe linia de tramvai. Scuze calitatea. Am facut poza in mers. Am auzit o frana puternica dar nu am vazut ce s-a intamplat, doar urmarile.

post-5141-1206962230_thumb.jpg

Edited by Night Elf

Share this post


Link to post

Pai normal, cand esti prost tot ce faci poate fi folosit impotriva ta.

Share this post


Link to post

V-am mai spus-o si cu ceva timp mai in urma: Nu mai postati poze ogrish. Departe de a fi educative, aceste poze nu au alt rol decat de a starni mila sau repulsie.

Share this post


Link to post

Speram sa nu apuc sa scriu la aceasta rubrica, cel putin nu in calitate de protagonist. Astazi din pacate s-a dovedit credinta mea, si anume ca degeaba esti tu atent si precaut daca intra altii in tine.

Azi ma deplasam usor usor pe o strada in urcare, cu o banda pe sens si line de tramvai, aceasta din urma fiind considerata a 2-a banda. Parca am presimtit ca se va intampla ceva nasol, aveam nervii intinsi la maxim, se circula fooooarte greu din cauza unui tractor care se tara la deal cu 5 km/h si a daciilor de 40 de ani care nu erau in stare sa depaseasca. Dupa ce am trecut mai multi de tractor, s-a mai fluidizat traficul si la un moment dat se urca cu 50-60/h. Incepeam sa ma relaxez (mare greseala), cand in varful dealului surpriza: nu il vedeam decat pe cel din fata mea si pe daciotu din dreapta pe care il depaseam, cel din fata a disparut pentru o secunda, iar cand l-am vazut imediat dupa ce am trecut si eu de varf era in frana blana. Am franat cat am putut, cu abs-ul din picior si pe linia de tramvai ca in stanga nu aveam unde sa ma duc (era coloana) si in dreapta daciotu, si in final m-am oprit milimetric langa curul loganului din fata. Emotie mare, ma bucuram ca am reusit sa evit, cel din fata se misca 2-3 m , ma misc si eu, si apo POC. Unul cu un Seat Leon , aflat in aceeasi situatie in care fusesem si eu cu cateva secunde in urma, a fost mai atent la telefon decat la drum si ne-am facut varza amandoi.

Impactul a avut loc cam la 35-40 km/h si eu l-am simtit foarte tare pentru ca eram si cu piciorul infipt in frana. Rezultate - haion varza, bara indoita si crapata putin, tripla dislocata, fusta varza si panoul ala mic de sub stop varza. Totusi m-a surpins in mod placut rezistenta Matizoiului, deoarece dupa impact eu am crezut ca nu mai plec de acolo. Tot spre suprinderea mea, Leonul era mult mai varza ca mine, avea bara prastie cu tot cu faruri , proiectoare, plastice & stuff. De asemenea capota era indoita rau si ridicata. Aripa dreapta era impinsa mult in spate ceea ce a dus la imposibilitatea de a deschide usa soferului.

Am fost la politie, am asteptat vreo ora ca era pauza de masa si a venit Gigi sa vada pagubele. A notat, a facut PV si cel care m-a lovit s-a ales cu 3 pct penalizare si AVERTISMENT, deci fara amenda. Acum presimt ca o sa dureze ceva cu service-u, mai ales din cauza ca nu e afectata masina numai "la suprafata" . Daca era doar bara, haionu si topu cred ca scapam usor, dar asa o sa dureze. Ala cu Leonu avea asig la BT Asigurari si astept maine sa vad cum se comporta. Sper sa aveti noroc si sa nu fiti loviti de altii, ca asta e cel mai nasol lucru posibil. Daca intram eu in stalp din cauza ca era ud pe jos sau sunt eu idiot ma resemnam, da mi-e ciuda de masina ca am avut grija de ea si a f***t-o altu.  <img src= (">

Share this post


Link to post

Nu trebuie sa te surprinda faptul ca Leonul era mai varza ca tine, bara si restul de plastice si-au facut datoria.

Atentie mare pe sub masina cand faci constatarea, in special la panoul de sub portbagaj, in care sta roata de rezerva. Probabil va fi taiat si inlocuit. La mine asa s-a facut de la un impact la viteza f. mica intr-un mic stalp de parcare, in conditiile in care hayon-ul/bara abia erau zgariate.

Share this post


Link to post

Leonu nu era busit doar la plastice, era facut varza pana in radiator, cu tot cu ranforsarile din spatele barei. Panoul de sub portbagaj e si el indoit, s-a notat asta la constatare, tocmai de asta am zis ca va dura mai mult reparatia. Nu mi se pare deloc corecta treaba asta, cand te buseste altu si tu ai de plimbat de la politie la asig si la service si mai stai si cu masina pe tusa cine stie cat. Si pe deasupra ma gandesc ca traim in Romania si probabil dupa vizita la service masina nu va mai arata ca inainte de accident.

Share this post


Link to post

Chiar daca va arata, poate nu va mai fi ca inainte de accident.

Dar asta nu are treaba cu Romania, it's the way things go. Accident + masina => bad.

Share this post


Link to post

Imi pare rau pentru ce ai patit, din pacate asta e circulatia oriunde, cand ai iesit din casa trebuie sa fii constient ca asta se poate intampla..

Hai ca iese, nu iti fa inima rea :)

De asta e bun mereu de pastrat distanta destula, sa apuce sa opreasca si cel din spate in caz ca pui o frana brusca...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...