Jump to content
Sign in to follow this  
ToPser

Faruri & Stopuri Clare Tico

Recommended Posts

Nu este nici o indoiala ca privite in detaliu, aceste stopuri si probabil ca si farurile, au o calitate "chinezeasca" si sunt departe de cele originale, dar totusi sunt de mare efect, nu foarte scumpe si daca ne putem face o mica bucurie atat noua cat si masinutzelor noastre, totul e ok. :lavolan:

-th3 grimreaper - Sunt total de acord cu tine si eu sunt un pic nedumerit, dupa ce ne-am agitat si am facut ditamai listele... aproape fass, b-( motivul probabil: preturi un pic mai mari de cat cele estimate initial si probabil lipsa informatiilor (poze, multe poze fratilor, chiar inainte de a fi montate pe masina, cu detalii fotografiate daca se poate cu aparate foto digitale, cu optiunea "macro")  <img src= S">

In rest succes celor care vor sa-si cumpere si multi km fara incidente celor care si -au achizitionat deja micile jucarii! :dizzy:

Edited by danker62

Share this post


Link to post

Uitati care este chestia...vanzatorul de la magazinul de la care le-am achizitionat eu..mi-a spui ca sunt Import Korea.Nu se baga nimeni cu Chinezii pentru ca este import-ul prea scump..si nu au nici un interese ei sa faca piese sau accesorii pentru masini Daewoo din moment ce nu au fost fabricate la ei sau macar ansamblate!Deci...ganditi si voi un pic..!Omu nu avea nici un interes sa ma minta!Cei de la Daewoo au vazut ca sunt cautate accesori tuning pentru Tico..cel putin ornamental...!

Share this post


Link to post

Asa cum am promis cateva po(z)ne cu pozele si respectiv farurile mele cele noi...

 

...cu ocazia asta fac si o antireclama pozelor facute noaptea cu un Nokia 6280... :) )

 

Daca am timp maine fac niste poze cu un aparat digital adevarat.

post-2012-1160518573_thumb.jpg

post-2012-1160518585_thumb.jpg

post-2012-1160518606_thumb.jpg

post-2012-1160518614_thumb.jpg

post-2012-1160518623_thumb.jpg

post-2012-1160518629_thumb.jpg

post-2012-1160518637_thumb.jpg

post-2012-1160518644_thumb.jpg

post-2012-1160518666_thumb.jpg

Share this post


Link to post

La RXM astia spun ca reperele faruri si lampi stop sunt "made in Vietnam".

Acum fiecare cu varianta lui. Am cumparat si eu stopuri si faruri (acum o saptamina) iar calitatea nu este chiar grozava. Sunt intr-adevar de efect, functionale, dar sa vedem si cit tin... Oricum, pe masina "dau bine"!

Share this post


Link to post

Rudolf Ren farurile leai luat de la RXM ? cat au costat in final (faruri + expeditie) ? multumesc #-o

Share this post


Link to post

Ma injurati daca nu imi plac stopurile? Sau pozele de mai sus nu ma incanta. Imi da o senzatie de goliciune in partea din spate in zona stopurilor. De la transparenta lor vine impresia asta. Farurile sunt OK. Poate e doar din cauza pozelor dar la prima vedere imi par naspa! :rolleyes:

Share this post


Link to post

Pe viu nu sunt chiar asa de nasoale, dau mai bine, dar depinde si de culoarea masinii... intr-adevar sunt cam slabe calitativ, dar parca mai deunazi plangeati ca nu se gasesc, acum ne permitem sa facem si mofturi :D In alta ordine de idei, le pregatesc o modificare care sper eu sa le imbunatateasca aspectul...

Share this post


Link to post

Eu cred ca stiu ce vrei sa faci !!! :) >-

Share this post


Link to post
Rudolf Ren farurile leai luat de la RXM ? cat au costat in final (faruri + expeditie) ? multumesc #-o

 

 

Faruri (150Ron) + Stopuri (90Ron) = fabuloasa suma de 240Ron...de la RXM IASI...transport gratuit...a ajuns un prieten in Iashinton si mi le-a cumparat

Edited by RUDOLF_REN

Share this post


Link to post

Noile stopuri daewoo tico crystal clear light smoke :D Poze cu ele montate soon...

post-245-1160586991_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Aaaaaa, NICE...astea cred ca ar da bine si pe masina mea...ca-s mai inchise la culoare.

Share this post


Link to post

Sincer, cred ca-s la fel... lumina bate dintr-un alt unghi...

 

 

Ce parere aveti facem maine seara o reuniune la polivalenta pe la 20:30 - 21:00?

Da-ti-mi de stire sa nu ajung de unu' singur pe acolo... :-> [-O< :) >-

Edited by tolin_afc

Share this post


Link to post

Nu sunt la fel... Sunt gazate cu fumuriu transparent si apoi lacuite. Pana la urma e o chestie de gust si nu te poate obliga nimeni sa iti placa; eu am recunoscut ca pe masina mea nu ar da asa bine ca pe una albastra spre exemplu, desi nici pe masina din link nu dau rau, dar acum cred ca or sa se vada diferit pt ca am incercat o simulare photoshop si erau chiar bine...

http://forum.4tuning.ro/attachment.php?att...mp;d=1160353871

Share this post


Link to post

Nu era vorba de placut sau nu...pur si simplu mi s-au parut la fel...si nu trebuie sa fii ironic...merci de intelegere...

Edited by tolin_afc

Share this post


Link to post

RUDOLF_REN -Sa le stapanesti sanatos, multi, multi km fara incidente! :lavolan:

- cred ca ceea ce am spus cateva posturi mai sus ramane valabil, ce conteaza este satisfactia de a ne fi facut o bucuriei noua si masinutzelor noastre :banana:

- calitatea detaliilor de executie ramane deficitara, nu cred ca sunt coreene, dar ceeea ce conteaza este faptul ca sunt de mare efect ( pe mine m-a intrrebat chiar si un pusti de 9 ani care mergea la scoala " de unde v-ati cumparat stopurile astea tari, ca vreau sa-l conving pe tata sa-si ia si el " :) )

Share this post


Link to post

M-ai inteles gresit, departe de mine intentia de a fi ironic, imi pare rau ca ai perceput-o asa... Am crezut ca nu ai observat ca sunt fumurii, sper sa te conving cu o poza cu ele montate, sau cand ajung maine la birou sa postez simularea pe aceeasi poza care e mai evidenta...

PS: Saracii de loganisti dau 700 ron parca pe o pereche de lexus look tail lights...

Share this post


Link to post

[-O< Salut!

Vreau si eu un set de faruri de Tico

Sunt nou pe forum si nu stiu sa-l folosesc,asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe lista.

Share this post


Link to post

LucianRomulus, lista nu mai e valabila, toata lumea (aproape) isi comanda de pe www.rxm.ro (sper ca nu apare cenzurata adresa, ca pe alte forumuri...ca sa nu mai editez: w_w_w_[punct]_RXM_[punct]_ro )

intri pe adresa, selectezi "contact" si suni la numarul de mobil care iti apare pe ecran, o sa iti raspunda un nene amabil caruia trebuie sa-i dai adresa ta etc.; o sa te coste cu ~300 mii mai mult decat scrie pe site-ul lor, datorita transportului (apropo, pe mine m-a costat transportul Iasi-Constanta 250 mii lei vechi)

 

Pentru ceilalti: eu stiu ca majoritatea celor care intra pe acest forum au ochiul format pentru detaliu si aspectul practic al oricarei modificari, dar sa fim seriosi, cei carora nu le plac stopurile sau farurile clare "made in Koreea/China/Vietnam/whatever" ar putea foarte bine sa ramana la stopurile stock, la care nu au ce critica d.p.d.v. al executiei.

 

Daca totusi v-ati achizitionat "repere" clare si le analizati profund, va recomand sa faceti o comparatie mixta: stopuri clare Tico "made in ... Asia" / stopuri Tico originale / stopuri clare "de firma" pentru alte masini (d.p.d.v. al pretului) si abia atunci veti deduce de ce arata cum arata. Cum spunea cineva mai sus, un set de stopuri pt. Logan costa in jur de 200 euro (iar cele de Tico pe care le cumparam noi costa maxim 30 de euro...)

 

Ca o completare: in interiorul stopurilor nu are cum sa patrunda apa, ci doar pe marginea aceea care este goala si la stopurile de fabrica. Deci putem sta linistiti macar din acest p.d.v.

La mine cel putin, dupa cum se poate vedea in pozele puse de mine, s-au incadrat bine in ansamblu, in sensul ca nu au ramas lufturi pe nicaieri si nici nu am fortat stopurile la prindere ori becurile la montaj.

 

Concluzie: eu zic MERCI ca le-am gasit in Romania si o sa-mi mai iau un set la primii bani care-mi intra pe mana, pentru orice eventualitate (Doamne fereste!), iar farurile mi se par mai atragatoare in realitate decat in pozele de pe site...

Edited by th3_grimreaper

Share this post


Link to post

Bine zis...pana acum ne vaitam ca nu se gasesc in Romania si sa facem un import...alte chestii..cu alte cuvinte..tanjeam dupa ele..acum ca am facut rost si le-am montat pe masini...nu mai sunt marfa...incepem sa le criticam..ziceti mersi ca totusi se fac ceva accesori tuning si pentru Tico!In rest va urez multi KM cu ele!

Share this post


Link to post

dpdv pret sunt foarte convenabile...si zic eu schimba putin look-ul masinii.Pun si poze cu noile stopuri clare.Tks Tico_RS. :osanale: post-488-1160717743_thumb.jpgpost-488-1160717785_thumb.jpgpost-488-1160717825_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Poti posta pozele si la sectiunea kitch (doar o recomandare) - nu din cauza stopurilor. Ele ar arata bine fara scrisuri si scrisulete. Totusi cele cu negru de mai sus arata cel mai bine cel putin pe o masina cu o culoare inchisa.

Share this post


Link to post

:D :banana: :lavolan: Multumesc mult pentru sprijin si intelegere. Cu respect,MIHAI ROMULUS LUCIAN

Share this post


Link to post

draq trebuie sa tii cont ca fiecare are gusturile sale...si ar trebuii sa respecti pe fiecare membru din club.cu cele spuse de tine nu reusesti sa faci acest lucru...pacat

rog moderatorii sa scuze acest off topic :o fftopic:

Share this post


Link to post

Tin cont ca fiecare are gusturile lui. Numai ca pe forum s-a vorbit deschis daca ceva ar arata mai bine sau mai rau in anumite conditii. Daca cineva isi da cu parerea si nu are o parere buna despre ceva nu inseamna ca nu te respecta sau ca te jigneste. Nu inseamna ca nu te respect daca nu imi place ceva la masina ta - pur si simplu pe forum discutam. Departe de mine jignirile si mistourile.

 

Ca sa raman la stopuri ele arata bine. In schimb pe masina mea de exemplu (culoare mai inchisa) ar arata mai bine cele fumurii. La tine ma refeream la scrisuletele gen V3i.

 

Bafta  <img src= ">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...