Jump to content
Sign in to follow this  
guru

Un Matiz Banal

Recommended Posts

Cu sigla Daewoo n-aveau? =))

Share this post


Link to post

Raule, eventual, Logan!

Share this post


Link to post

misto cotiera. la ce pret e ?

ps:ia d-acia o sigla cu Dacia si pune-o acolo :dizzy: (just jokeing)

Edited by zack

Share this post


Link to post

Pret piperat, 1 800 000. Gata cu siglele, sper sa nu mai vars superglue pe ea, la pretul asta :-?

Share this post


Link to post

man ai facut un fix pt. masina aia. cum sa dai 180 de lei pe o cotiera?

Share this post


Link to post

Da, periodic am anumite fixuri, de exemplu, pana cum cateva luni, la serviciu, am fost coordonatorul unui departament, pe care l-am preluat aproape de la zero. In perioada respectiva, toata atentia mea a fost concentrata acolo, si treaba a mers excelent. Acum am fixul cu Matizul, anul viitor ,probabil, voi avea alt pitic pe creier. :D

Share this post


Link to post

Propun sa iti fixezi piticu` pe matizul meu =)) intai vreau usile insonorizate si pe urma jante. Ce zici, te bagi ? :P

Share this post


Link to post

Mult succes, dar jantele nu ma pasioneaza, asa ca mai bine-ti cresti singur piticul tau! :)

Share this post


Link to post

Cum a mers concursul de la Prisma?

Share this post


Link to post

buzunaru` ala de unde l-ai luat?

l-ai facut tu?

Share this post


Link to post

Astazi am mai pus si buzunare usi pentru Tico... scrie in postul #24

 

Si eu tot caut buzunare de Tico (pentru Ticozauru meu) si culmea nu gasesc nicaieri... in Cluj :(

 

Frumoasa masina iar mazica pe masura ;)

Share this post


Link to post

Multumesc, buzunarele de Tico se gasesc la magazinele Radacini, dar trebuie facuta comanda, pentru ca nu le au pe stoc, si dureaza cam 48 de ore pana le aduc.

@Satori, in primul rand treuie felicitat Peste, care a castigat locul doi la concursul SQ de la Prisma, cu 92 de puncte. Matizul meu a iesit pe locul sase, cu 84 de puncte. De mentionat ca sistemul meu audio nu este gata, si a fost singura masina fara amplificare si subwoofer si totusi a avut un punctaj mai bun decat alte cateva masini mai cu pedigree si cu instalatiile de sunet complete. Scopul prezentei mele acolo a fost fisa de arbitraj, penru a putea identifica defectele si calitatile sistemului audio si am ramas placut surprins de rezultatele de pe fisa, ma asteptam sa iasa mult mai slab. Aceasta inca nu s-a publicat, dar din cate am vazut pe ea, cel mai mare punctaj l-am obtinut la aspect general si calitatea lucrarii - 9 puncte, iar la calitatea pe partea de bass , Maty a iesit pe locul 3, din spusele arbitrilor- nu mai retin punctele, ceea ce m-a surpins foarte tare avnd in vedere ca nu am amplificare si sub. Ceva mai slab a iesit punctajul pe partea de inalte, si la dinamica, explicabil, atata timp cat lipseste amplificarea. Oricum, scopul meu a fost atins, iar experienta a fost placuta.

Share this post


Link to post

Felicitari amandoura. Le meritati.

Share this post


Link to post

Multumesc, acum urmeaza finisarea sistemului, remedierea deficientelor. Acesta este marele castig al concursului, pentru ca acum stiu unde mai trebuie lucrat.

Share this post


Link to post

Frumoasa masina, iar faptul ca ai facut modificari doar la interior denota ca ai facut-o pentru sufletul tau, nu ca sa atraga privirile pe strada. Parerea mea este ca interiorul are o nota discreta de eleganta, mai ales acum , cand ai schimbat cotiera. Sistemul audio este super, as vre si eu. Cat a costat? Si mai am o intrebare: cotiera de Logan a fost greu de pus, s-a potrivit sistemul de prindere?

Share this post


Link to post

Multumesc pentru apreciere, la cotiera de logan am taiat jumatate din suportul ei, am prins-o in 3 holzsuruburi pe carcasa franei de mana, si am imbracat suportul cu mocheta autocolanta, aceeasi pe care am folosit-o si la interiorul torpedoului.In privinta sistemului audio, daca vrei sa te apuci de treaba, cel mai bine e sa consulti un specialist, care-ti va oferi o solutie, in functie de bugetul si pretentiile tale. Personal, recomand Tottal Motto, sunt excelenti profesionisti si au solutii pentru toate buzunarele.

@dsd, am pus si aici fotografia ceasului, l-am cumparat de la un magazin din Targul Vitan, pret 400 000, functioneaza perfect, este alimentat la 12V, se monteaza ca orice ceas auto. Singura functie care lipseste, este diminuarea luminii pe timp de noapte.

 

 

post-1252-1144256338_thumb.jpgpost-1252-1144256303_thumb.jpgpost-1252-1144256246_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Este frumos montata cotiera, cred ca am sa pun si eu una. Am vayut ca si tu si pesteimputit aveti boxele din usi inclinate. De ce? Foloseste la ceva sau doar pentru aspect?Am citit si de izolarea usilor asta cat costa, se merita?

Share this post


Link to post

Difuzoarele sunt inclinate si in plan orizontal si in plan vertical, din cauza pozitionarii proaste, in partea de jos a usii. Cu ajutorul acestei orientari, sunt aduse " mai pe directia urechilor" , sau in limbaj de specialitate se cheama soundstage.Apropos, la capitolul asta ,masina mea a obtinut la concursul SQ 6 puncte , fata de cea a lui Peste , care a primit 5 puncte. In privinta izolarii usilor, aceasta este vitala, e prima operatiune care ar trebui facuta. Este relativ scump, dar merita. In acest domeniu , sfaturi mult mai documentate poti primi de la Peste, sau citeste topicul " Muzica in Tico si Matiz", ai ce invata de acolo.

Share this post


Link to post

off-topic Guru stai cumva prin Salajan

Share this post


Link to post

Nu, ma confunzi cu altcineva! ;)

Share this post


Link to post

De la care magazin din Vitan ai luat ceasul? Am cautat sieu dar nu am gasit.

Share this post


Link to post

Ceasul l-am luat de la unul din magazinele din incinta targului. Nu mai stiu sa-ti explic de la care anume.

 

Am montat si suportii DaewooClub... Dracu gol suportii astia,i-am studiat , i-am invartit pe toate partile, si m-am uitat la ei doua ore ca vitelul la viteaua virgina, pana m-am prins cum se face... Noroc cu Satori care-mi explicase ca trebuie rupt ceva pe acolo, ca altfel nu-i dadeam de cap! :) Cand m-am prins,in sfarsit, cum se face, montajul a durat zece minute.

 

Mi s-a spart unul din capacele de roti, si cum aveam prin casa doua bucati originale, de la fostul Maty, le-am montat.Urmeaza sa mai cumpar doua, dar nu-mi place cum arata pe rotile argintii, cred ca voi vopsi rotile in culoare neagra. Merge cu vopsea spray, sau sa apelez la un vopsitor?

post-1252-1146410590_thumb.jpgpost-1252-1146410563_thumb.jpg

Edited by guru

Share this post


Link to post

Merge cu spray, dar trebe spalate si degresate ca lumea. Si eu am patit la fel, nu-mi placeau cum vin pe argintiu, asa ca am vopsit rotile, apoi mi-a placut asa tare cum arata cu roti negre incat nici nu i-am mai pus capacele. I le-am pasat lu' Claz! :) )

 

 

PS. Sa iei spray negru MAT, adica nu lucios!

Share this post


Link to post

Asa voi face. Ajunge un spray pentru toate rotile?

Share this post


Link to post

Ajunge. Daca poti, cauta spray cu vopsea termorezistenta, va dura mai mult (asa mi le-am facut eu, si intr-adevar arata mai bine negrul mat si curat decat cu capacele de plastic).

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...