Jump to content
Sign in to follow this  
eugenbonta

Ce Boxe Sunt Bune La Matiz?

Recommended Posts

MAine vreau sa-mi schimb bozele de spate de la matiz. Stie cineva sa-mi spune dimensiunile, ca sa le potrivesc direct in spatiu?

Multumesc mult

Share this post


Link to post

Nu l-ai citit...

Matizul are pe spate boxe de 10 x 15 cm, ovale. Poti sa-ti pui Infinity de 6 x 9 cm, tot ovale.

Vezi postul #47:

"Se aude incredibil de bine, ar bass-ul e clar si lung. Ca sistem audio (o sa radeti poate dar asta e, asa a venit caruta mea - SLZ): cass Philips 4*17W, boxe fata 10 cm si spate 10*15 cm facute de Elcomp Romania (niste cartoane ordinare pe care sper sa le schimb cat de curand). Oricum se aude mai bine la mine decat la un prieten de-al meu care si-a luat pe fata niste Alpine de 13 si 35 W DIN."

Edited by florinbad

Share this post


Link to post

Eugen, intelegem bucuria ta de a avea o masina noua, ne bucuram si noi alaturi de tine, intelegm setea ta de a o cunoaste mai bine, am trecut si noi (majoritatea) prin asta. Inca o data felicitari pt achizitie!

 

Insa hai sa nu transformam forumul intr-un Stii si Castigi. MAREA MAJORITATE a intrebarilor pe care le-ai putea avea, au fost deja discutate iar unele chiar solutionate, ca doar nu esti primul cu Matiz. Asadar ar fi indicata o prin subiectele deja existente inainte de a te apuca sa postezi.

 

Nu mi-o lua in nume de rau, sper ca nu ti-am intunecat bucuria. Sa-ti stapanesti sanatos masinuta!  <img src= ">

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...