Jump to content
Sign in to follow this  
hitman

Mashina anului 2005

Recommended Posts

Mai zal , in legatura cu frigiderele arctic las-o balta .

Sa zicem ca ma pricep la asa ceva si motoare Thomson au avut pana in '80 '81 , dupa aia rebuturi romanesti cu bobinaje cu emailuri subdimensionate etc.

Nu mai compara cu ce e pe afara ca nu ai nici un fel de dreptate.

IMI MENTIN PAREREA CA LOGANUL O SA FIE UN RAHAT DIN PUNCT DE VEDERE AL CALITATII SI FIABILITATII !

Cu asta am incheiat polemica pe tema asta !

Bafta

Share this post


Link to post

mai nenilor ... mai bine puneati un Chestionar de votare .. cu lista masinilor ce participa la competitia The car of the year !!!

Share this post


Link to post

ce sa mai punem ca iti spun eu de acuma ce ar iesi:

In primul rand pe ultimul loc si daca se poate si descalificata ar fi loganu' iar pe primu loc ar fi 407 ca as vota eu de 100 de mii de ori ca sa iasa prima.

Share this post


Link to post

Eu zic ca Logan are sanse sa devina masina anului 2005, asa cum il vedem noi (unii dintre noi). Daca n-avea sanse, nu era nominalizat, totusi ... Ca imi convine mie, si altuia nu ... nu conteaza la votul alora.

 

Sa dea Mnezeu sa iasa ! :cadelnita:

Share this post


Link to post

a vazut careva Loganu' pe viu ?? sa vedeti cum arata ... e urata masina rau de tot .. am vazut-o acu 2 -3 saptamani in drum spre Constanta avea nr de AG PROBE !!!

 

spatele e urat tare in rest merge ...

Share this post


Link to post
e urata masina rau de tot ..  

 

spatele e urat tare in rest merge ...

 

nu e toata urata dar sunt de acord ca spatele e urat.

 

si da, am vazut-o eu si am ramas incantat. La asteptarile mele, am fost incantat. Probabil ca daca ma asteptam la vreun mercedes slr la 8k eram dezamagit.

 

Si eu tot incerc sa revin ontopic... ce parere aveti de CELELALTE masini nominalizate???

Share this post


Link to post

Am urmarit si eu lista, in sfirsit ...

 

Experienta ultmilor ani in competitia "Car of the year - Europe" ne arata un lucru destul de interesant si plin de invataminte: masinile mari au sanse foarte mici sa prinda titlul, din cauza pretentiilor extrem de ridicate in acest segment de piata, atit la confort cit si la performante, totul RAPORTAT LA PRET ... de aceea, anul 2004 a fost anul lui Fiat Panda, pe care orice "roman serios" il considera cel mult o cutie de conserve ... se pare ca masura si bunul simt nu fac parte din dotarea genetica a romanilor ...

 

Pronosticul meu este ca "Masina anului 2005) se va alege dintre 3 monovolume de clasa mica: Fiat Idea, Seat Altea si Renault Modus, o masina din clasa medie: Peugeot 407 si o compacta: Opel Astra ... restul aproape nu intra in discutie, din cauza pretului si dotarilor minime necesare la clasa din care fac parte ... si da, cred ca Renault/Dacia Logan are sanse la podium, intr-o conjunctura extrem de norocoasa ... mare pacat ca aceasta masina a mers pe solutia berlinei in 3 volume, daca se dezvolta un monovolum sau o berlina in 2 volume cred ca ar fi fost imbatabila, avind in vedere ca juriul e format predominant din vestici, care au renuntat de mult la tot felul de prejudecati aberante ...

Share this post


Link to post

Logan foarte apreciat de britanici

 

http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...toturisme.shtml

 

Renault a anunţat că va începe din această săptămână comercializarea noului model Dacia Logan pe piaţa occidentală la un preţ de pornire de 7.500 de euro.

 

În prezent, compania franceză consideră că şi în Occident există o cerere foarte puternică pentru autoturisme cu preţ redus, ceea ce va conduce la vânzări totale de 700.000 de unităţi anual la nivelul anului 2010.

 

"Cererea în creştere pentru autoturismele ieftine cu un nivel redus de accesorizare ar putea reprezenta una dintre marile momente de cotitură ale industriei auto. În prezent, dacă vrei să cumperi o maşină la un preţ scăzut, te aştepţi să arate ca o căruţă, aşa încât Logan are toate şansele să fie un model de succes în ţările în curs de dezvoltare. Proiectul Logan ar putea fi la fel de original precum Modelul T al lui Henry Ford care a transformat autoturismul într-un bun accesibil", este de părere Garel Rhys, profesor la Universitatea din Cardiff, specialist în industria auto.

 

Potrivit oficialului Scottish Motor Trade Association, Douglas Robertson, o maşină este percepută din ce în ce mai acut ca o necesitate şi nu ca un obiect de lux.

 

Pentru cea mai mare parte a oamenilor autoturismul trebuie să asigure deplasarea între două puncte, în condiţiile în care din ce în ce mai multe persoane trebuie să parcurgă distanţe mari până la locul de muncă.

 

Din cauza ambuteiajelor, şofatul nu mai reprezintă o plăcere, aşa încât tot mai mulţi oameni optează pentru modele ieftine şi uşor de întreţinut.

 

Dincolo de diminuarea costurilor rezultată din particularităţile design-ului, Logan a mai profitat şi de reducerea la minim a costurilor de producţie, multe componente ale automobilului fiind comune cu cele ale altor modele Renault.

 

În plus, potrivit unor surse din cadrul grupului Renault citate de The Scotsman, forţa de muncă românească este ieftină, Logan, de exemplu, fiind vopsit manual de "românce tinere". ( :lollol: )

Share this post


Link to post

se vede ca si la frantuzi se practica hmm cum sa-i spun..SPAGA :) pe romaneste...dacia golan NU ar avea ce cauta acolo...

f surprins de unii dobitoci...

Share this post


Link to post

Hehe! NEW ENTRY!

Am citit pe undeva ca BMW 1serie se bate cu PGT 407 pe primul loc la "Car of the Year - 2005"!

Share this post


Link to post

may, de cate ori sa va amai spun: 407 va castiga ca asa spun eu.

seria 1 e oribila.

long live 407!!!

nici nu e scump... pe la vreo 14-15000 fara taxe...

Share this post


Link to post

mai curand 16000 fara taxe, dar da, asta este castigatorul, cel putin dupa parerea mea.

Share this post


Link to post

corectie... e 18124 ddp cea mai ieftina...

dar ati vazut breakul... e si mai si.

Share this post


Link to post

Maşina anului 2005 a ieşit Mitsubishi Colt. Logan s-a situat pe locul 4.

Share this post


Link to post

Ia sa vedem cine o sa fie Masina anului 2005 la Romania dintre:

 

Cele 10 finaliste sunt: Citroen C4, Dacia Logan, Fiat Idea, Hyundai Tucson, Kia Picanto, Mitsubishi Colt, Opel Astra, Peugeot

 

http://www.bloombiz.ro/articol_48186.html

Share this post


Link to post

Mitsubishi Colt a iesit masina anului in Romania, logan a iesit pe 4...a zis vaxxi mai sus

Share this post


Link to post

In legatura cu acest concurs, am vazut un mic rezumat la tv si ziceau cei din juriu ca au votat si Logan, asa, din sentimentalism. Penibil. Macar taceau dreq din gura !!! :aloooecineva: :spume: :maso:

Share this post


Link to post
Mitsubishi Colt a iesit masina anului in Romania, logan a iesit pe 4...a zis vaxxi mai sus

 

Sheet! Nu am vazut!

Alta chestie e ca atunci trebuia sa specifice unde! :) Subiectul asta e pt. masina anului 2005, DAR NU IN ROMINIA! Poti sa te uiti la primul post de pe subiect! :)

Share this post


Link to post

Se zice "s_h_i_t" nu "sheet" :-D sheet inseamna pagina ...

Masina anului in Europa s-a stabilit de vreo luna si mai bine, la ordinea zilei era masina anului in Romania...Oricum interesanta alegerea juriului...

Share this post


Link to post

Mai, domnu' profesor de engleza, am zis special 'sheet' din doua motive:

1. 'Sheet' e mult mai usor de scris decit 's_h_i_t'. Ia incearca sa vezi de curiozitate.

2. Scriind 'sheet' in loc de 's_h_i_t' am respectat si regulamentul, in sensul ca nu am postat nici un cuvint urit, ceea ce de fapt am urmarit.

 

In al doilea rind, poti sa ma corectezi numai daca ai 12 ani petrecuti printre englezi, zi de zi ca mine. In rest, 'shat da fak up'.

Share this post


Link to post

Am multi ani de engleza in spate, dar nu despre asta era vorba...Ti-am atras atentia in gluma, daca nu ai priceput inseamna ca ai petrecut totusi prea multi ani printre englezi...Stiu ca nu ti-ar fi afisat cuvantul, pe unii i-am vazut folosind alti "inlocuitori"...ma rog, daca te-am ofensat, scuze...si las-o mai moale cu adrese ca cea din finalul postului tau...acele cuvinte ne doare...

Share this post


Link to post

Hai sa ne linistim putin! Spuneti-mi ce parere aveti despre Mitubishi Colt?

Share this post


Link to post

eu am o parere buna. este un fel de mini MPV, motorizarile sunt nice... nu prea imi place cum arata dar este o familiala foarte practica.

Share this post


Link to post

Imi plac motoarele, mai ales dieselul...reusita masina per total si la un pret interesant!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...