Jump to content
Sign in to follow this  
mytouche

Hotie Pe Fatza!

Recommended Posts

Acum o saptamina, mai exact lunea trecuta, am dus masina in service Radacini de pe Iuliu Maniu la un "mecanic" ce consideram ca il cunosc ... problema pornea de la axa cu came si tot ceea ce afecteaza ea (culbutori, cuzineti, vibrochen, etc) nu ma pricep prea bine la asa ceva ... dar cu informatiile adunate de ici de colo, am aflat cam ceea ce are.

Ei bine, duc masina la "mesterul" CIUCA cu mentiunea CLARA ca daca reparatia face mai mult de 15 milioane nu o mai repar, asta era luni (6-2-2006) pe la ora 13, ei bine ma suna omul nostru luni pe seara sa imi spuna ca a desfacut motorul si ca trebuie refacuta kiulasa si blocul motor ... si ca totul o sa ma coste cam 20 milioane ... ii zic omului, fie DAR SA NU SARA DE 20 ca nu o fac ... apoi ma suna joi dimineata sa imi zica ca este gata masina si ca am de plata 35 milioane TREIZECISICINCIMILIOANE LEI VEKI

Evident ca mi'a cazut fata si moralul la auzul aceste sume ... Va rog pe dvs. sa imi dati un sfat ... sau kiar mai multe, CE POT SA FAC?? eu suma aceea nu o am si nici nu vreau sa o platesc, repet, nu m'au sunat sa imi spuna cit face reparatia finala si ca eu le;am dat indicatii clare, ca daca sare de 20 milioane eu nu o mai repar.

Ce pot face?

Unde ma pot plinge?

Share this post


Link to post

La OPC. la banii astia se gasea motor complet de cielo.

Share this post


Link to post

da asa e...deci e super scump..nu se poate asa ceva... o segmentare e 12 milioane pe factura cu tot tacamul

Share this post


Link to post

Daca i-a schimbat si vibrochen,alezaj cilindri,pistoane si tot tacimul,l-a umflat si la mana de lucru,cred ca dublu,s-a ajuns la suma asta,oricum e hotie pe fata.Da la OPC trebuie mers.

Share this post


Link to post

OPC. Stiu din experienta unor colegi care au facut practica la radacini in Iuliu Maniu o chestie funny:O doamna cu un tico a venit sa schimbe caseta de directie ca mergea nasol rau.Aia au luat caseta de sus de la magazie si un ucenic a scapat-o de acolo direct pe beton,jos in service.Va dati seama ca bine n-a fost.Au montat ei caseta "noua" pe Tico si stupoare...vira in trepte,parca suferea de "spasmofilie " .Femeia nestiutoare n-a zis nimik si a plecat nedumerita acasa,probabil intrebandu-se daca nu are un junghi de masina. :wallbanger:

Share this post


Link to post

Si mie mi se pare foarte mare devizul dar,depinde ce a inlocuit.Eu unul as fi stat mai mult pe langa masina sa vad si eu ce schimba!

Ca o comparatie:i-mi aduc aminte ca,la arabii de la Podul Europa,un motor complet de Executiv costa 11 mil. cu garantie si montaj!(asta prin toamna)

In acelasi sens cred ca o varianta mai sigura si profesionista este cu d-nul Nicu Barbu care,din cate stiu, vinde motoare si cutii de viteze!

Sper,ca nu am suparat pe cineva cu ideile mele dar,pe viitor este bine de stiut!

Share this post


Link to post
Si mie mi se pare foarte mare devizul dar,depinde ce a inlocuit.Eu unul as fi stat mai mult pe langa masina sa vad si eu ce schimba!

Ca o comparatie:i-mi aduc aminte ca,la arabii de la Podul Europa,un motor complet de Executiv costa 11 mil. cu garantie si montaj!(asta prin toamna)

In acelasi sens cred ca o varianta mai sigura si profesionista este cu d-nul Nicu Barbu care,din cate stiu, vinde motoare si cutii de viteze!

Sper,ca nu am suparat pe cineva cu ideile mele dar,pe viitor este bine de stiut!

 

 

Din nefericire, numai faptul ca am fost pus in tema ca lucrarea putea sa dureze si o saptamina, imi era absolut imposibil sa plec de la munca atita timp sa stau linga mecanic.

Chiar daca prin absurd, presupunem ca lucrarea face 35 de milioane, devreme ce clientul spune in mod expres "daca costa mai mult de 20 milioane, nu o mai repar" ... mi se parea corect din partea lor sa ma intrebe intii daca o mai repara la un deviz de 35 milioane, nu sa ma puna in fata faptului implinit.

Eu miine am sa merg peste ei cu un inspector OPC si un bun prieten, ziarist sa'mi explice ei cum si cu ce a ajuns devizul la 35 milioane si de ce nu am fost intrebat daca o mai repar la banii acestia.

 

Daca mai aveti alte sfaturi, va rog sa mi le impartasiti.

 

Cu stima pt. toata lumea!

Share this post


Link to post

bafta! "rupe-i" si tzine-ne la curent pls!!!!

Share this post


Link to post

Si eu am avut probleme cu Radacini Plevnei, cu amandoua. Niste idioti si hoti. Nu recomand. Culmea ca le merge bine afacerea.

Rog fara warn, ca mai plastic nu ma duce capul sa scriu de Radacini.

Share this post


Link to post

Eu am avut mari probleme cu Radacini, am mai scris pe-aici, mi-au tinut 3 luni masina timp in care au lucrat cateva zile la ea (ca nu era mai mult de lucru) insa nu si-au dat interesul de nici unele. M-am gandit si eu mult la OPC, pana la urma nu stiu cum ma puteau ajuta...

 

Chiar sunt curios daca apelezi la ei ce pot sa faca, daca au competenta juridica adica pot face un raport care sa uti foloseasca daca ii dai in judecata. Sau nu platesti banii pana OPC-ul spune ca nu-i drept ce ti-au facut si astepti sa reduca suma ?...

 

Eu am "grabit" lucrurile altfel (nu ca as fi castigat cine stie ce timp, poate doar cateva zile la sfarsit) : am sunat la radacini motors (413 81 82) si am vorbit cu Dan Ene care este director tehnic. El a intervenit un pic, dupa care m-a pus in legatura cu un tip care este responsabil de relatii cu clientii. Acesta mi-a dat intalnire la service sa ii arat ce nemultumiri am. Din pacate eu nu am fost disponibil insa s-a dus a 2-a zi singur si mi-a dat dreptate (culmea !).

 

Nu zic ca vei rezolva sigur ceva, insa poti sa dai un telefon sa incerci...

 

Asta asa, ca mai vroiai niste sfaturi...

 

Succese depline !

 

PS. eu am avut si cosmaruri noaptea din cauza lor...

Share this post


Link to post

Fratilor, aveti grija sa nu va intepati !!!

Din informatiile mele, service-ul din Bd. Iuliu Maniu nu este al firmei Radacini. Eu am fost o singura data acolo vara trecuta sa-mi incarc aerul conditionat. Pe factura era o stampila cu numele Romseki SRL. Am intrebat daca acolo nu e Radacini si mi-au zis ca nu si ca firma de sus a ramas de vreo cativa ani si ca acolo a avut si Radacini service pe vremuri.

Nici macar dealer Daewoo nu e, asa ca aveti grija ! :shock:

Share this post


Link to post

Cu ceva timp in urma va povesteam despre ce am patit eu cu al meu Cielo dus intr'un service unde nu trebuie sa ajunga nici o masina.

Pe scurt:

Avind un zgomot mai mult decit suparator la motor, iar masina nu mai avea nici un pic de "nerv" am dus'o intr'un service ce credeam ca il stiu pe un anume mecanic de acolo. Duc masina, o las mecanicului, cu mentiunea expresa ca daca la constatare de ajunge la concluzia ca reparatia face mai mult de 15 milioane, eu nu o mai repar, asta era intr'o luni la prinz.

Seara, ma suna mecanicul, imi spune o serie intreaga de probleme, ca apoi sa ma anunte ca o repara, skimbind tot ce trebuie la ea si ma va costa 20 de milioane ... ii spun, okay ... DAR SA NU FACA MAI MULT DE 20 milioane.

Joi dimineata ma suna sa imi iau masina ca este gata ... si ... surpriza, cost final 32 milioane ... sa imi cada telefonul din mina, nu am reusit sa scot nici un cuvint.

Evident ca incep sa intreb in stinga si in dreapta, inclusiv pe acest forum am postat acest subiect.

Sfatuit sa merg cu cei de las OPC, avind in vedere ca au facut o reparatie cu mult peste costurile initiale, fara ca sa fiu anuntat.

Ei bine, fac rost de cele 20 milioane, cu care eu am fost de acord sa fac reparatia si merg la ei.

De la "birouri" sint trimis la "mecanic" ... apoi astept ceva vreme si sint invitat de catre patronul acelui service ... si incepe sa imi explice, ca reparatia a facut atita ca ... bla bla bla, eu o tin pe a mea ... "atita timp cit nu ati avut acceptul meu pentru aceasta suma, eu nu platesc decit 20 mil" ... ia omul nostru devizul final si imi spune, "uite, am scazut manopera, imi dai doar 26 milioane" ... eu nimic, "20 milioane, altfel vin cu OPC'ul" ... dupa lungi explicatii, ca motorul este nou, ca totul a fost skimbat la el, ca a fost segmentat, ca a fost planat ...etc etc.

Intr'un final, oarecum afectat de incapatzinarea mea, zice "bine domnule, facem asa, imi dati 20 mil. si imi mai aduceti pina la 26 milioane, cind considerati dvs." ... kiar am fost impresionat de decizie, gindind la un moment dat, ca poate oamenii kiar si'au facut treaba ... si atit costa reparatia.

 

EI BINE, ACUM INCEPE ...

 

Tzinetzi minte, trebuia sa platesc 32 de milioane ... asigurat fiind ca totul este skimbat si nou noutz la motor ... cuzinetzi, taketzi, culbutori, semeringuri, axa cu came ...etc etc

La nici 4 zile, bataia la motor a reaparut ... apoi, cam la 2 sapt. mi s'a aprins becul de la ulei ... masor uleiul ... nici virful de la joja nu ajungea la ulei ... ma uit sub masina, evident ... pica ulei de zor ... mai ales cu motorul pornit ... si cum evident, asemenea situatii de intimpla simbata seara si undeva in provincie la rude, intr'o zona absolut izolata .. am facut cu kiu cu vai rost de 2 litri de ulei "vai mama lui" cu gindul sa ajung la o benzinarie sa ma aprovizionez cu ulei de motor pina ajung in bucuresti ... si de acolo, luni la un service.

Nici o clipa nu am fost tentat sa merg in acelasi service, stiind bine ca or sa zica ca avea ceva ce nu putea fi evitat.

Ajung luni dimineatza la un service de la mine din zona, urca masina pe platforma ... si aflu ca semeringul de la pompa de ulei, a cedat ... mentionez "semering, cica nou" ... deci, cost total ... 800000 mii manopera + 350000 semering + 900000 lei ulei de motor + 250000 lei filtru ulei + 650000 curea distributie (cea veke fiind imbicsita cu ulei si am fost sfatuit sa o inlocuiesc) + uleiul ce trebuia completat, cind se pierdea, cam inca 500000 lei ... .

Concluzie finala SERVICE ROMSEKI de pe Iuliu Maniu din zona politehnicii, trebuie evitat neaparat, daca tineti la masina dvs.

Trebuia sa platesc 32 milioane, pentru un motor ce bate din nou, dupa nici 4 zile de la "reparatie" ... un semering veki ce a cedat, ce in deviz aparea ca skimbat, fum ce iese de undeva de la motor, ce in stationare intra tot in masina ... aceasta este marea reparatie de 32 milioane cu "totul nou" ... nici nu vreau sa stiu ce o fi in realitate la motor.

ROMSEKI de pe Iuliu Maniu, trebuie EVITAT cu orice pret.

Edited by mytouche

Share this post


Link to post

1. watch out the mirc

2. parca ai mai pus acest post mai demult...

Share this post


Link to post

Ce naiba se intampla? Ba e Radacini, ba Romseki, si scriu aici numai cei cu 3-4- posturi??? E antireclama sau cum?

Share this post


Link to post

NU e radacini, desi au un banner mare pe care scrie radacini.

Patronul e un arab.

Nu mai tii minte, vipere, ca si eu am patit-o urat de tot cu ei, iarna trecuta?

 

http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2795

 

Shenck: adaugat link

Edited by Shenck

Share this post


Link to post

Aha, asa e, scuze. Dar mi se paruse ciudat...

Share this post


Link to post

Nici cel de pe Negrutzi nu mai este Daewoo. Este Bosch.

Pe factura scrie Arian Motors SRL.

Nu mai fac garantii Daewoo. (doar revizii! how convenient)

 

Lista cu service-uri autorizate Judetul ILFOV

 

AUTOCENTER

STR. GRIGORE ALEXANDRESCU,NR.59 SECT 1, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3128871;021/4340931;021/3128873 Fax: 021/3128873;021/3111299

 

AUTOMEC 99 SRL

SOS. PANTELIMON NR.266, SECT.2, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/2557535;021/2557536;021/2557537 Fax: 021/2557535;021/2557536

 

AUTONET

SOS. GIULESTI NR.125, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/2219139;021/2219138 Fax: 021/2207874;021/2219139

 

CITY CENTER I SRL

CL. DOROBANTILOR NR.31-33, SECT.1, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/2103676 Fax: 021/2103676

 

CITY CENTER II SRL

B-DUL POLIGRAFIEI NR.1 SECT. 1, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/2244637 Fax: 021/2244637

 

EUROSERVICE OTOPENI

SOS. BUCURESTI-PLOIESTI 165 -169, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3190631;021/3190642 Fax: 021/3190635

 

EUROSERVICE UNIREA

STR. RADU VODÃ NR.14 SECT. 4, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3304196;021/3306128;021/3303999 Fax: 021/3303999;021/3306128;021/3304196

 

GRAND GARAGE

STR. VALEA CASCADELOR NR.3-5 SECT. 6, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/4934450;021/4934451 Fax: 021/4934450;021/4934451;021/4934493

 

RADACINI FERDINAND

BD-UL FERDINAND I, NR.111-113, SECT. 2, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/2528154;021-2522027 Fax: 021/2522027

 

RADACINI GIURGIULUI

SOS. GIURGIULUI NR.52-54, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3373965;021/3373966 Fax: 021/3373965

 

RADACINI LEASING SRL

STR. CALEA VITAN NR. 112, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3231670;021/3222147 Fax: 021/3231670;021/3222147

 

RADACINI SRL

CALEA PLEVNEI NR.226 SECT. 6, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3174881;021/3196770 Fax: 021/3174881;021/3196770;021/3186770

 

SEBASTIAN

STR. ÎMPÃRATUL TRAIAN 32 SECT. 4, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3322852;021/3322009 Fax: 021/3322009;021/3322852;021/3324304

 

SERVICE CICLOP

BD. MAGHERU NR.6-8 SECT. 1, BUCURESTI, jud. ILFOV

Telefon: 021/3137989;021/2119171;021/3154905 Fax: 021/3157105;021/3150976

 

date de pe www.daewoo.ro

Share this post


Link to post

@mytouche este total nedrept si ticalos ce ti-au facut aia X( dar, daca tot ai intrat in hora, eu zic sa mergi pana la capat, sa te duci cu OPC-ul la ei (presupun ca ai factura si deviz pentru ce ti-au "prestat"). Lasandu-i in pace nu faci altceva decat sa-i incurajezi sa prolifereze aceste practici si sa-si bata joc de alti oameni, la nesfarsit...este pacat de banii, timpul si nervii tai sa ii lasi nepedepsiti. :) >-

Edited by ronin

Share this post


Link to post
1. watch out the mirc

2. parca ai mai pus acest post mai demult...

 

Daca se citeste cu atentie, se vede cu okiul liber ca este o continuare a "aventurii" ... am crezut ca o sa fie un topic nou, de aceea am facut o scurta trecere in revista a ceea ce a fost ... continuarea este menita sa previna si pe alti posesori de autovehicule, sa nu ajunga in acel service ROMSEKI si daca este posibil, ar fi bine sa fie postat mesajul pe prima pagina a forumului.

Cu multumiri admin'ului! :osanale:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...