Jump to content
Sign in to follow this  
i93mid

Service versus forumuri

Recommended Posts

stai linistit ... am pus asta acolo pt a te impresiona pe tine. Oricum ... nu am nimic cu tine si nu apelez la chestii din astea ieftine pt a face senzatie, dar am ceva cunostiinte pe la avia.

P.S.: de ce ti-ai dat demisia? te angajeaza Basescu consilier pe probleme electrice? :D

 

glumeam ...

Edited by Mad MAX

Share this post


Link to post

Se pare ca aud vaiete de orgoli ranite.Ok duceti-va la service cum credeti voi , face-ti tambalau ca nu va trateaza ca in indepartatul occident cu toate ca voi sinteti impecabili iar occidentali au multe de invatat de la voi.

Tolinule vrei sa-ti trimit un PM cu ce am facut ilegal ,poate ma urmaresti penal si pe mine.Ai grija ca incepi sa devi "penal" :) )

Share this post


Link to post

nini.. tu chiar crezi ca vei ajunge departe cu atitudinea asta?

crezi ca vei ajunge sef de service?

sau macar un sefulet?

tu vezi cati oameni de pe cate forumuri ti-au zis ca nu e in regula atitudinea ta?

 

toti sunt tampiti?

 

pai daca tot il stiu ai tai pe basescu.. inseamna ca te-o angaja sa speli puntea

Share this post


Link to post

Nu NINI, tu n-ai facut ceva ilegal acolo, tu ai raspuns la nivelul tau si omul acela (clientul) a vazut asta, ca nu trebuie sa stii mare meserie sa intelegi ca 6 porniri consecutive la demaror fara pauzele necesare descarca bateria. Omul acela (clientul) nu te-a acuzat de nepricepere, ci de act deliberat. Modul in care i-ai raspuns pe forumul vwforum a lamurit pe toata lumea. Scuteste efortul de a scrie PM-uri catre mine, sunt inutile, lumile noastre nu se intersecteaza.

Share this post


Link to post
Nu NINI, tu n-ai facut ceva ilegal acolo, tu ai raspuns la nivelul tau si omul acela (clientul) a vazut asta, ca nu trebuie sa stii mare meserie sa intelegi ca 6 porniri consecutive la demaror fara pauzele necesare descarca bateria. Omul acela (clientul) nu te-a acuzat de nepricepere, ci de act deliberat. Modul in care i-ai raspuns pe forumul vwforum a lamurit pe toata lumea. Scuteste efortul de a scrie PM-uri catre mine, sunt inutile, lumile noastre nu se intersecteaza.

Incearca la masina ta tratamentul .Dupa ce ai rulat cu masina nu da 6 chei dai 10 si cu toate ca are numai 35Ah bateria ,daca este in regula te asigur ca o sa fie OK. Pe undeva pe aici ziceam ceva de experienta  <img src= S"> .Deja ce ai scris anterior ti se potriveste(postul 16) >ai si tu experienta la ceva dar din pacate nu la masini.

Sef nu am de gind sa devin, ma dezgusta faptul ca trebuie sa pup in c pt asta. Vas mai zice eu multe dar va las .Eu nu o sa va schimb pe voi dar nici voi pe mine.

"pai daca tot il stiu ai tai pe basescu.. inseamna ca te-o angaja sa speli puntea" Gresit. Ma angajeaza la motoare ca doar am pila mare =))

Share this post


Link to post

in cazul asta, poate te angajeaza sa freci luleaua.. peste tot se cauta oameni cu experienta =))

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Ce-i aici dom'le, bar de negri ?

 

In privinta warn-urilor: asta e forumul, asa l-am facut, avem un pe care il respecta toata lumea. Dupa cum (cred ca) spuneam si prin alte mesaje: nu va plac regulile ? nu va tine aici nimeni cu forta.

 

Nu, nu e "forumul lui Pruteanu", dar asta nu inseamna ca trebuie sa scriem in bataie de joc pentru timpul celor care vor citi mesajul. Nu pretinde nimeni constructii artistice elevate si cu figuri de stil prin mesaje, dar majuscule, fraze cu cap/coada si semne de punctuatie ... cam trebuie.

 

Ca sa tragem o concluzie la aceasta discutie haotica ... care e de fapt problema si ce se disputa aici ? Exista nemultumiri cu privire la ceva din ? se trimite mesaj privat/mail catre un administrator; exista o nelamurire cu privire la motivul unui avertisment ? se discuta TOT PRIN MESAJ PRIVAT cu moderatorul/adminul care a dat avertismentul.

Share this post


Link to post

of ce abarmbuerala pe acia, ce aveti fratilor cu mecanicii? ca tot venii vorba de serviceuri, si chiar de Arow din cta, unde sunt/eram client fidel, desi nu mi-au rezolvat o problema destul de mare, si mi-au facut si o greseala costisitoare, eu inteleg ce e aia sa fii om, si i-am lasat desi puteam sa-i ard urat. Asa ca ar trebuii ca si voi sa-i lasati in pace pe cei care sunt pe aici si care stiu cate ceva despre o masina acolo, nu de alta, dar chiar ma gandeam ca sunt muulti pe forumul asta, si sa nu credeti ca am ceva cu ei, care au spus ca Espero are PCV, si am aflat ca de fapt nu are. are sau nu? si nu intreb mecanicii. Desi mi-ar prinde bine un raspuns de la ei, ca sunt in ceatza rau, desi nu mai am espero chiar sunt curios, e sau nu PCV la Espero. Daca raspundea NINI si spunea ca are stie el ce stie, dar cum au spus N useri ca are si de fapt nu are, eu ce sa cred? are sau nu? dar mai bine datile ban si gata, ca prea va streseaza.

Pis man (Pace man).

 

primele cuvinte au fost in semn de protest pt. faptul ca eu desi am gresit de multe ori gramatical nu am primit nici un Warn, iar altii il iau pt. gramatica desi motivul este cu totul altu.

 

Bafta!!

Share this post


Link to post

@test_driver: aici se discuta despre atitudine... Cum iti explici faptul ca Pepinno este respectat si apreciat de toti? Stie sa deschida gura, nu sa tipe pentru a se da in spectacol. Oamenii care tipa si se dau in spectacol, cum bine a spus cineva mai devreme, au probleme...

Share this post


Link to post

@test_driver : "of ce abarmbuerala pe acia, ce aveti fratilor cu mecanicii? ca tot venii vorba de serviceuri, si chiar de Arow din cta, unde sunt/eram client fidel, desi nu mi-au rezolvat o problema destul de mare, si mi-au facut si o greseala costisitoare, eu inteleg ce e aia sa fii om, si i-am lasat desi puteam sa-i ard urat. Asa ca ar trebuii ca si voi sa-i lasati in pace pe cei care sunt pe aici si care stiu cate ceva despre o masina acolo, nu de alta,"

 

stimabile, daca ai o placere atat de organica sa iei ţepe, e problema ta, unora nu le place.

pe banii mei sunt om cand vreau eu, nu cand gafeaza sau vor altii.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Fara sa intentionez sa jignesc pe cineva, masina mea este intotdeauna curata, atat la interior cat si la exterior. Am fost cu ea la Radacini Plevnei si au pus husa pe scaun si atat! Mi-au murdarit mocheta cu ulei ars, mi-au murdarit volanul, pedalele si tapiteria de la usa! Mi-au lovit usa de cadrul elevatorului! Asta apropos de curatenia din service!

Apo, relativ la calitatea lucrarilor... Mi-au schimbat parbrizul la matiz... au pus Pilkington, ca-l schimbau pe CASCO si era 5 milioane... au bagat ledul de la alarma de la baza ornamentul de pe stalp sub bord... Aveam probleme cu un stop in care intra apa... l-au dat jos si l-au etanseizat cu lipici de parbriz... inutil sa zic ca intra apa in continuare in el nu?

Am avut probleme cu directia la Nubira... s-au oferit sa-mi schimbe pompa de servo, contra modicei sume de vreo 20 de milioane, cand de fapt trebuia curatat si gresat cardanul...Asa ca...sa nu mai vorbim de calitatea serviciilor din service-uri (care servicii oare...)

Share this post


Link to post
... Mi-au murdarit mocheta cu ulei ars, mi-au murdarit volanul, pedalele si tapiteria de la usa! ...

Pai vezi? Normal ca se murdareste domnul mecanic cind se urca in cotetul tau!

Share this post


Link to post

Eu nu vreau sa iau apararea nimanui dar la Radacini ( cel de pe BD Timisoara) mi-au umblat cu "manusi" adica masina am luat-o curata in interior si la motor .

Share this post


Link to post

Pe mine ma enerveaza ca atunci cand baga masina in service baga piciorul in ea sa vada ei "daca se duce" ! Le-as da cu ceva in cap! Am fost la CVS Craiova si era un mosulica acolo care a facut asa si l-am facut cu ou si cu otet. Sa talpuiasca masinile lor nu "cotetele" noastre,da? :spumelagura:

Share this post


Link to post

Ha, chestia asta am facut-o eu la RAR Voluntari. Dupa ce am facut scandal am asteptat fix 2 ore sa-mi vina actele la ghiseu... am ajuns pana la seful de tura...

Share this post


Link to post
A fost vorba de 2 (doua) saptamini si nu o luna jumatate.IAC-ul pe care ti l-am pus era nou nout (dupa cum ai observat si tu) asa ca dupa 1 1/2 luni cui crezi tu ca il mai puteam da? IAC Nubira este identic cu IAC Cielo , de fapt este aceiasi piesa (pt cultura voastra generala). De imbogatit in nici un caz nu ma imbogatesc cu bani luati de la voi cei care sinteti "specialisti" si le stiti pe toate , va bagati in toate si intr-un final sfirsiti la service. Spor la mesterit si bintuit pe forumuri . Bafta

 

O fi fost vorba de doua saptamani dar tu mi-ai spus ca in urmatoarele 3 saptamani te duceai in concediu.iar la telefon nu ai mai raspuns.deci... las-o balta cu vrajala asta ieftina.si inca ceva:daca vei consulta manualul de reparatii vei vedea ca IAC-ul de cielo este DIFERIT de IAC-ul de nubira.Dar probabil tu te conduci dupa principiul 'LAS CA MERGE SI ASA' sau 'IA BANII SI FUGI''.Nu sunt eu specialist dar macar pot sa-mi dau seama daca ma uit intr-un manual de reparatii...spre deosebire de tine care te dai mare "specialist" dar de fapt vrei sa faci si tu un ban de o ciorba,pe aici pe forum...Sa-ti stea in gat banii aia pe care i-ai luat de la mine!! :rambo:

Crezi ca daca pui un scanner pe masina te pricepi...nici macar nu stii sa citesti in engleza parametrii aia pe care ii afisaza scanneru' ala...mai pune mana pe carte!!

P.S. IAC-ul pe care mi l-ai dat nu era nou noutz.ARe un semn facut cu carioca pe el.Era un IAC intr-o cutie.Probabil l-ai ciordit de la cineva caruia i-ai spus ca e defect ,omu l-a inlocuit, iar pe ala "defect" care de fapt e bun il plasezi si tu pe unde poti.

Spor la "ciorba"!!

Edited by i93mid

Share this post


Link to post

Spre surprinderea ta, nu o sa-ti fac deliciul si sa ma lansez intr-o disputa cu tine.N-are rost.Totusi tin sa mentionez ca bani tai nu mi-au stat in git, asa cum iti doresti atit de tare si ca IAC de nubira identic cu cel de Cielo si chiar Matiz dar cu deosebirea ca difera forma geometrica a "cuiului" de dozare aer (singurul deosebit este cel de DOHC 16V si numai la pozitia mufei fata de prindere).

PS Semne eu le dau pt ca sa le pot recunoaste in caz de litigiu. Din pacate nu sint nici mai bogat dar nici mai sarac cu milionul tau.Sa stii ca adevaratii bani nu vin de la voi cei care bintuiti pe forumuri ci de la cei care , dupa ce si-au cumparat masina , nu maninca unt pe piine fiindca au ramas lefteri :) )(o sa ziceti ca sint prosti si numai voi sinteti dotati cu inteligenta) .Cit despre engleza ma bucur cind vad alti mult mai "beton" ca mine :D .Incerc continuu sa ma perfectionez .

Hai pa si sper ca bani pe care ti-am luat eu nu te-au facut sa ramiii si fara untul de pe piine.

PS 2.Esti de fapt al-II-lea client "racolat" de pe forum si ultimul (Wincoder a fost primul si intreaba-l citi bani i-am luat pt demontare , de 2 ori, a alternatorului si reparare)

Cred ca o sa primesc 100% Warm si nu o sa mai pot posta pe forum asa ca iti ofer placerea sa ai ultimul cuvint si sicer imi pare rau ca nu am reusit sa rezolv problema masini tale dar este foarte greu (pt mine :( ) sa gasesc un defect atunci cind nu se manifesta.Nu zic ca mai sint o gramada de defecte care au drept cauza pe cel care se afla in spatele volanului.

PS 3 Traiasca Ovi_jer care da cu Warm in cei carora i-ar putea face concurenta pe forum :dizzy: .Il inteleg, asa cum cineva imi spunea si mie, fiecare au frustrarile lor iar un forum este cea mai buna cale de a scapa de ele la umbra unui user anonim.

Pa si :lavolan: cu grija!

Share this post


Link to post

Domnule electrician NINI,

1. Pe acest forum se scrie in limba romana si rareori intr-un colt al lui in engleza.Pentru nerespectarea regulamentului ai fost sanctionat cu warn nu cu warm.

2. Eu pe acest forum sant o persoana publica nu sant un anonim si nu fac concurenta nimanui.

3. Esti un simplu electrician si te dai ceea ce nu esti.Cand ai fost cautat de useri de pe forum pentru alte probleme decit electrice nu ai avut bunul simt sa le raspunzi.De ce? pentru ca nu stii.Cea ce stii in afara de electrice ai vazut in service la ceilalti mecanici.Tu practic nu esti in stare sa le rezolvi.

4.Faptul ca ai recunoscut ca i93mid nu avea nici o problema si i-ai schimbat IAC-ul si luat banii degeaba denota ca esti un HOT.Faci parte din cea mai joasa speta a celor care lucreaza doar pentru bani nu pentru a rezolva problemele clientilor sau repara masinile lor.

Vezi-ti de alternatoarele si elecromotoarele tale si lasa explicatiile care te depasesc .

Share this post


Link to post

Eu eram susnumitul Wincoder cu alternatorul, manopera a fost de 500 de mii, mi s-a parut foarte putin la cata munca a fost acolo, mai ales ca m-a scapat de schimbat alternatorul complet. Si eu sunt unul din aia vinovati cu motorul foarte murdar (de la pompa de servo care arunca ulei) imi cer sincer scuze si de acum voi merge intai la spalat motorul inainte de a veni in service.

Eu sunt de parere ca @NINI stie ce face si tin sa-i multumesc inca odata pentru ajutor.

Share this post


Link to post

Da' rau esti! :shock: Initial aveam o impresie foarte buna despre Domnia Ta! Pacat.

 

Mancam unt pe paine? Si care-i problema dvs? Normal ca nu traiti de pe urma astora de forumuri, pt ca nu mai venim la service pt toate prostiile, ca sa se ia Domnia Sa mecanicul cu mainile de cap dupa ce abia a ridicat capota si sa zica "Pai shefu, avem o problema mare de tot...".

Da' ma rog, astea-s alte probleme si am inteles ca nu va incadrati in aceasta categorie. Da' macar pe untul ala putem sa presaram si niste sare? :rolleyes:

 

Cit despre engleza ma bucur cind vad alti mult mai "beton" ca mine .

[...]

imi pare rau ca nu am reusit sa rezolv problema masini tale...

Da' despre romana tot asa te bucuri?

 

 

Incerc continuu sa ma perfectionez .

[...]

Cred ca o sa primesc 100% Warm ...

Observ...

Share this post


Link to post

merge si asta : "fiecare au frustrarile lor "

Share this post


Link to post
NINI ia manualul de reparatii si studiaza la pagina 265 din la cielo si apoi mai stam de vorba.

De unde stii ca programelul acela functioneaza 100% si de cine anume e testat ?

De tine ??? Nu cred.Nu poti face diagnosticare numai cu datele seriale de pe M si masa A.Aici trebuie sa vii cu informatii clare despre care tip de ECM merge programul adica merge pe ECM IEFI-S sau IEFI-6 nu cielo sau espero sau altceva.Daca dadeai o in topicul acesta si altele de pe acest forum gaseai mai multe informatii in legatura cu pinii din mufa aldl pe care trebuie facuta diagnosticarea.

Nu mai veniti cu informatii auzite, netestate si fara exactitate pentru ca ECM-ul nu e jucarie care sa te joci la ea.In momentul in care vi cu afirmatia ca functioneaza 100% trebuie sa si demonstrezi acest fapt nu sa arunci niste informatii aici de dragul de a scrie.

Cum este Domnul "baron local" si in plus persoana publica(tu stii ce inseamna termenul asta si ce presupune el?)?Merge sau nu merge acest program?Sint sigur ca il folosesti in activitatea ta de diagnosticare pt care iti faci, pe undeva pe forum, reclama.L-ai "potcovit " si pe Tyranus cu Warn( tu ai cel putin idee cit a lucrat el la MyALDL si dupa l-a oferit gratis? S-a scirbit , nu i-a mai rezolvat eventualele bug-uri si nici nu l-a mai continuat) .Ce stil ai  <img src= ("> de ai indeparta pe uni care consideri tu ca te-ar putea eclipsa. Sper sa se sezizeze un administrator al forumului si sa-ti mai taie din elan. Dupa parerea mea asta ar trebui sa fie un forum si nu un domeniu pe care uni sa-si faca de cap. Din partea mea stai linistit imi vad de electromotoarele si alternatoarele mele deci nu ma considera un pericol pt pozitia ta de "baron local" (departe de mine gindul ca te-as putea detrona si nici nu indraznesc macar sa gindesc asa ceva).Salut si toate cele bune!

P.S. Dracie , nu m-am putut abtine :D .Imi recunosc greseala si sint deacord cu warn % la %. Forumul asta a capatat si el connotatie financiara.Este foarte eftin sa achiti host-area lui pe un server si in schimb ai reclama "cit cuprinde".Probabil ca modelul a fost inspirat de vwforum

P.S.2 Daca ai cumva impresia ca am spus baliverne in acest post nu-l sterge si lasa sa citeasca toti useri, sa judece ei ( asta daca ai si curajul)

Edited by NINI

Share this post


Link to post

Nu-s admin, dar ii tai elanul cu prima ocazie! Ma ajuta cineva? Am auzit ca e cam naravas, nu de alta...

"Sper sa se sezizeze un administrator al forumului si sa-ti mai taie din elan" contravine cu

2.6 Se interzice şi se sancţionează conform punctului 6.1 introducerea mesajelor care conţin:

- mesaje ce au scop de a atrage atenţia moderatorilor asupra unor mesaje din forum (aceste notificări se trimit către un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT)

...caz in care esti bun de 100% ;)

Sa zicem ca te iert daca promiti ca lasi elanul omului in pace.

 

Si gata cu offtopicul. Reveniti la sentimente mai bune.

Share this post


Link to post

De cand nu mai lucrezi la daewoo sau mai exact de cand ai fost dat afara ai ajuns popa? sau calugar de confesiuni?tyranus a fost avertizat pentru altceva si nu e problema ta asta.

Tu ai fost cel mai interesat ca cineva de pe acest forum sa faca un soft de diagnosticare daewoo pentru ca stiai ca nu ai viata lunga acolo unde ai lucrat si totodata acces la scanerul service-ului dupa ce nu mai erai acolo.Nesansa ta a fost ca ai fost dat afara mai devreme decit te asteptai si inca nu se finalizase nici un soft perfect pentru diagnosticare.Eeehh... poate data viitoare ai mai mult noroc.Mai ai ceva piese daewoo sh de vandut? iac-uri,alternatoare,etc de mai intrii pe forum sau doar de a iti apara imaginea de electrician ''sarac'' si cinstit?

Cat priveste softurile eu nu beneficiez de ele in nici un fel pentru ca detin scaner profesional pentru asa ceva.Dar ce conteaza la tine o diagnoza corecta si cinstita cand defapt tu stii defectul inainte de a face asta?Cea ce este defect la masina omului se afla intotdeauna la tine in buzunar pe stoc piesa care defapt o ai de la alt client anterior pe care l-ai pus sa isi ia alta noua pentru ca vezi doamne cea dupa masina lui nu mai este buna.

Din pacate nu ne inspiram de la nimeni.Greu de crezut pentru tine nu? Normal pentru ca pierzi clienti unul cate unul din cauza noastra,vwforum,etc.

 

P.S Ai grija cu baietii de pe vwforum in privinta noului tau loc de munca.Majoritatea se pricep la masini si nu inghit asa repede diagnozele tale cu softuri piratate folosite in scop comercial.

Share this post


Link to post

Nu o sa-ti fac deliciul si sa continui discutia in maniera ta(am mai facut lucrul asta si intr-un topic anterior).Iti dorec numai bine si la cit mai multe sfaturi pt useri, cu pdf-ul deschis in background. Numai bine!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...