Jump to content
Sign in to follow this  
Frankie_Carbone

Povestiri Din Trafic

Recommended Posts

Cand eram eu copil la mine la bloc se practica dechiderea usii si apriderea farurilor pe faza lunga. Pe vremea aia erau numai dacii si stim cu totii cum se descuie.

Share this post


Link to post
Ai o urgenta adevarata si nu poti sa scoti masina din parcare? Foarte bine! sparge-i un geam lateral, scoate-i masina din viteza si impinge-o de-acolo. Nu vad de ce trebuie sa te apuci sa-i infunzi usile sau mai stiu eu ce ...

...si maine vine el si iti sparge geamul... :P

Share this post


Link to post

@Satori - si daca e parcata paralel cu a ta? cum o impingi? :D

 

Geamul se inlocuieste usor si nu raman urme, pe cand tabla ...

Share this post


Link to post

@LYM - Si parca geamul nu e tot vadalism !?!??!?!?!? Ideea e ca tot e pus pe drumuri...in plus poate mai dai si cu subsemnatul la politie...ce ai cautat tu in masina lui si ce ai facut cu diplomatul in care avea 500 000 de euroi???????

Edited by BH ZNS

Share this post


Link to post

Mdea.. la diplomat nu ma gandisem.

 

PS: Care imi sparge si mie geamul?  <img src= ">

Share this post


Link to post

Cu voi n-am scapare ... :D

 

La fel ca si cand i-ai infunda usa, cand ii spargi geamul nu cred ca te lasi vazut

 

@BH ZNS - tot vandalism este, desigur; dar cand ai o urgenta nu cred ca mai stai pe ganduri. Oricum, dupa cum spuneam, cred ca e mai bine un geam decat o usa.

Edited by LYM

Share this post


Link to post
Care imi sparge si mie geamul?

Eu unul sigur nu...dar daca dau un pont...facem jumi-juma??? > :) :tongue:

Share this post


Link to post

Eu am patit o chestie similara cu diplomatu'. Nu ati vrea sa stiti cat de complicata ajunge...

Share this post


Link to post
@BH ZNS - tot vandalism este, desigur; dar cand ai o urgenta nu cred ca mai stai pe ganduri. Oricum, dupa cum spuneam, cred ca e mai bine un geam decat o usa.

Mda...dar daca tot scoatem implicatiile ulterioare la inaintare...cum ramane cu diplomatul?? Tabla se poate infunda "din greseala" si pe partea cealalta, dupa care...prinde orbu', scoate-i ochii. Corect?? :)

Cea mai buna solutie cred ca ramane bicicleta :lavolan:

@alx - Am vazut si eu chestii de genul asta...doar nu vorbeam aiurea :) Din fericire nu au fost complicatii prea mari

Edited by BH ZNS

Share this post


Link to post

Faza de milioane, dupa parerea mea, petrecuta ieri pe seara. E85, ziua se ingana cu seara, in jur de 7.30... La un sens giratoriu de la Castelul de Apa ( pentru cunoscatori) dau sa intru in intersectie dar pun frana in ultima secunda din cauza unui Land Rover Defender ( sau cam asa ceva) nou-nout, cu numere de Salaj, rosii. Nefericitul s-a napustit in intersectie fara sa se asigure si si-a continuat nepasator drumul cu viteza foarte mare, in acelasi sens de mers cu al meu. Am apucat sa vad ca erau trei calugari barbosi dar destul de tineri inauntru, cu strai preotesc, cu tot tacamul. Ma iau dupa ei sa-i apostrofez macar prin semne, ceva... Calugaru` ma vede si accelereaza nebuneste, la maxim. Pe la 160 simt ca Land Roverul nu mai poate si incerc sa il depasesc prin dreapta, caci nu se dadea la o parte deloc. Din senin, imi apare pe banda mea de mers o caruta...ufff...incetinesc, il pierd iar pe calugar in departare. Ma iau iar dupa el, de data asta il ajung mult mai repede, aveam a 4-a la 150, schimb a 5-a la 160, dau flashuri cat cuprinde sa se dea la o parte, si surpriza de proportii : calugaru` a vazut ca nu-i poate masina peste 160 si ce credeti ca face? in timp ce-l depaseam, fara ca el sa se dea pe banda dreapta, omul trage STANGA de volan, sa intre in mine !!! am piscat frana si din nou dupa el. Cand vedea ca ma apropii, nebunul tragea de volan pe mijlocul europenei si facea slalom ca sa nu-l depasesc !!! In 12 ani de cand sunt sofer nu am putut sa cred ca exista asa ceva ! Evident ca omul voia sa intre in mine, doar sa nu-l depasesc. Si asta in joia din saptamana mare, el fiind calugar !!!

L-am urmat pana la intrarea in Roman unde nu am putut sa ma mai tin dupa el, mergea ca inconstientul, avea prin oras in jur de 120-130 km/ h !!! E drept ca E85 traverseaza Romanul si este impecabila ca stare dar sa mergi cu viteza aia printre masini...nu va zic ca omul ma vedea in oglinda dupa el si depasea ca dementul tot, pana l-am lasat in pace, ca tin la viata si la permisul meu...

In spiritul Pastelui, imi doresc ca Dumnezeu sa-si ajute servitorii ca nu prea stiu ce fac...

Share this post


Link to post

Poate erau ...undercover! =))

Share this post


Link to post

Sau poate nu era ortodox sau nici macar catolic sa fie in saptamana mare... Nebuni in orice caz si el, dar si tu, insa mie imi pare ca fugea de... frica, adica considera ca daca il depasesti il vei opri si... Asa am avut eu impresia din ce am citit.

Share this post


Link to post

Eu stiu de ce mergea asa nebunu` ? Ce frica, erau ditamai zdrahonii din cat le-am vazut siluetele . Dar mai stii... oricum, mare e gradina... Da` stai putin, bre, eu de ce-s nebun? :scarpin: Ca am vrut sa-l depasesc si sa-i arat semnul bine stiut? :D

Share this post


Link to post

Daca aia erau calugari, eu sunt popa.

Share this post


Link to post

O fi fost vreun var de-al lui Schumi deghizat! Nu va mai puneti mintea cu toti nebunii ca sunt pomi suficienti pt. ei... Bine ca n-ati patit nimic, nici tu nici el... ca la ce ai povestit  <img src= S"> !

Share this post


Link to post

Fara prea multe comentarii, in duminca de Paste pe A2:

post-182-1176203887_thumb.jpgpost-182-1176203900_thumb.jpgpost-182-1176203911_thumb.jpg

 

Cred ca face parte din decorul autostrazii cu ocazia Pastelui.

Share this post


Link to post

Nu, de la Rutiera mai degraba, operator pe radar...

Share this post


Link to post

Sau, fiind de la rutiera, cauta intersectia sa fluidizeze traficul!

Share this post


Link to post

Din ciclul nu faceti ca mine. Hmm...pana acum am tot dat-o cu ce au facut altii in trafic. Sa va spun ce am facut eu :wallbanger: (nu e lauda...pur si simplu s-a intamplat)- cica is sofer de 11 ani :D Deci faza a avut loc anul trecut in vara in Oradea, pe strada Seleusului, la semaforul din intersectia cu Clujului (catre podul CFR, strada cu sens unic). Semaforul rosu, banda1 ocupata, banda 2 ocupata.Eu mai smecher ma bag pe banda 3, normal bucuros ca sunt primul la semafor.La un moment dat, asteptand sa se faca verde ma uit in dreapta si vad pe banda 1 un logan al politiei.Normal ca am hotarat sa nu ma bag tare si sa tai fata celorlalti, asa ca asteptam linistit sa se faca verde...cand deodata ca in poveste de dupa colt incep sa apara masini.Mirat ma uit in dreapta, ma uit in stanga , in fata , in spate si incerc sa ma dumiresc ce cauta aia pe banda mea...cand bursc realizez ca defapt banda3 era pe contrasens. :wallbanger: Am bagat avariile, mi-am cerut scuze fata de cei care veneau din fata si am dat cu spatele urgent pe o straduta laterala. De apreciat gestul celor care de fapt circulau regulamentar ca nu au dat claxoane ci chiar au schitat un zambet cand si-au dat seama ce prostie am facut. Norocul meu ca intre mine si masina politiei a fost un papuc care m-a acoperit.

edit. Nu va mai spun ca seful meu care era in masina cu mine era cam nedumerit si el in legatura cu ce se intampla.Ulterior i-am explicat ce s-a intamplat si a inceput sa rada...normal ca alaturi de mine. :D

Edited by BH ZNS

Share this post


Link to post
Fara prea multe comentarii, in duminca de Paste pe A2:

080420071407.jpg

Isi cauta mielul sigur!

Share this post


Link to post

Sunt oile lu Jiji, au fugit din ghencea dupa meciu de sambata. =))

Share this post


Link to post

Asta seara mi s-a confirmat cat de rau poate sa fie in trafic, uneori.

Veneam dinspre Casin inspre Arc si urma sa ma indrept spre Dorobanti. La stop la Casin eram pe prima banda, pe banda a doua un Megane, primele masini. Am plecat destul de tare de la stop, ma grabeam. Meganeul initial a luat-o in fata dupa care am recuperat. Pentru cine nu stie intersectia, este vorba despre un rond. De pe ultima banda, cea pe care era Meganul poti sa faci rondul sau sa mergi drept, spre Dorobanti. De pe banda mea, cam la fel, desi stanga, sa faci rondul, este putin fortata. Ok, deci ajungem langa Arc, depasesc Meganul cu jumatate de masina si acesta, foarte brusc, taie linia intre benzile noastre si se indreapta direct catre portiera mea.

Ok, alt tampit care a uitat ca voia sa o ia dreapta spre Victoriei, ma gandesc, si franez. Il las sa treaca in fata si, culmea, dupa aceea face din nou stanga, se recincadreaza pe banda si o ia spre Dorobanti.

What a fac was that??? Un gest ostentativ, asa l-am perceput, total gratuit! What a fac??? Sunt obisnuit cu vite la volan, dar nu cu dobitoci de genul asta, ce vor sa faca rau intentionat! Ia sa ma duc sa imi exprim furia, nu e bine sa tin in mine! :) )

Bun... trec pe langa el si il intreb ce naiba a vrut sa faca prin gesturi. Nu am inteles gestul lui, nu a fost unul neprietenos, dar nu l-am inteles. Si cum ma grabeam, am calcat-o dar tot am prins stopul la Dorobanti. L-am vazut ca vine din spate si am deschis geamul.

Eu: De ce ai facut asta? Ce iti facusem?

El: Dar ce am facut?

Eu: Ai schimbat banda aiurea, era sa intri in mine!

El: Nu am schimbat banda, eu faceam rondul!

Eu: Haide, las-o... cat de mare crezi ca e banda!

El: Tu de pe banda aia trebuia sa faci pe ... (nu imi amintesc strada) spre Victoriei!

Eu: Omule, sunt vreo 5 benzi in acea zona si si eu eram pe 4, tu pe 5. Cum naiba sa fac dreapta????

El: Ce conteaza? Oricum, tu, fiind in dreapta ai vizibilitate mai buna! Trebuia sa te asiguri!!!

Eu: :o :o (ma uit mai bine la el, nu imi venea sa cred ca a spus, si imi dau seama ca era Oreste, fosta vedeta... blablabla)

El: (batand obrazul) Zi ca nu e asa!!!

Eu: Nu este! Ai schimbat banda aiurea. Frate, daca eram pe motor, ma omorai!!!

El: Lasa ca si eu am prieteni motociclisti!!!

Eu: :scarpin: (ok, ce legatura au merele cu perele?) Eu zic sa fii mai atent, nu e bine ce faci! Ai mai multa grija!

El: Ok, o sa am. (vorbea serios, culmea!)

 

Cuvintele nu sunt exacte, este ce imi amintesc. Oricum, sunt destul de exacte.

Discutia s-a terminat destul de ok. Oricum, nu aveam ce sa argumente sa ii mai dau, paleau in fata logicii sale de fier.

Am povestit asta nu pentru ca era Oreste (a trebuit sa caut pe google, habar nu aveam daca se scrie cu 2 de t sau cu 1) ci pentru ca e prima data cand o chestie de genul asta se sondeaza cu o discutie mai mult sau mai putin calma si se termina, sa zicem, prieteneste.

Pe drum, stateam si ma gandeam de ce naiba a facut chestia asta si, singura explicatie pe care am reusit sa mi-o dau, e ca o fi crezut ca il urmaresc sau ceva de genul asta. Ceva gen paparazzi.

Oricum, e destul de clar: Megane albastru HB cu B85969... conduce precum abtibildul de pe masina: un rinocer =))

Share this post


Link to post

Ce papa rata sa umble dupa el ? Sa fim serios, noi nu avem vedete, loco, cine a reusit, e pe afara, nu face naveta intre Antena2 si Antena3. Astia care lucreaza pe sticla sau in spatele ei cred ca-s Very Important Papagal (vorba unui clasic in viata) si ca toata lumea trebuie sa se dea la o parte. In realitate, chiar trebuie sa te dai intr-o parte pentru ca, in inconstienta lor, sunt pericol public.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...