Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Spaima Soselelor

Recommended Posts

Pentru cine nu stie, e vorba de emisiunea asta, in fiecare joi la ora 20:00 pe Prima.

 

Ce impresie va face ? Pe mine ma uimesc 2 lucruri: nonsalanta respectivilor (pe modul "ei da, n-am dat prioritate, si ce"), si numarul de specimene similare care s-or mai afla la volan pe drumurile patriei, fara sa mai apara la TV.

Share this post


Link to post

Pai, sa o luam sistematic.

1. Specimene d-astea sunt cu duiumul. Unele chiar si mai rele, altele aparent mai inocente, dar cu... potential. Si am impresia ca vor fi din ce in ce mai multe.

2. "Nonsalanta" (sora buna cu tupeul) e cu siguranta o conditie de baza pentru asemenea specimene.

3. Impertinenta cea mai mare este insa a televiziunii respective care transforma niste inconstienti in vedete.

Habar n-am cum va evolua, dar inceputul e tipic de "scandal". O sa ajungem sa vedem emisiuni-concurs despre care a bagat mai multi in spital, cine-si baga picioarele mai cu spor in orice regula... mi-e atat de sila incat nici nu mai scriu :(

Share this post


Link to post

Emisiunea este la ora 9:00 :D

Ei bine concluzia mea e ca eu stiu sa conduc mai bine ca ei si incep sa regret ca nu m-am inscris  <img src= )">

 

Cat despre necunoasterea "soferilor" un lucru e clar, mai bine ar lasa teoria si ar pune accent pe practica la examenele de luat permise ca uite ce specimene ies pe strazi! :spumelagura:

 

Oare mai fac si seria a 2-a? :-?

Share this post


Link to post

Daca s-ar face un examen psihiatric corect, jumatate din actualii posesori ar pierde carnetele. S-ar rezolva circulatia din Bucuresti fara vigneta.

Share this post


Link to post

Eu am vazut un promo la emisiune. Si m-am cam lamurit in legatura cu "actiunea" show-ului. Nu pot spune ce cred de redactorii televiziunii cu pricina ca mi-as lua warn sau ban pt limbaj indecent. Dar nu stiu de ce ca va mai mica. Big Brother cine l-a adus in Romania? Aventurile familiei Vijelie pe ce post au fost difuzate? Deci...

 

O sa ma uit si eu la emisiune si o sa comentez mai mult dupa, ca sa nu fiu acuzat ca vorbesc in necunostinta de cauza.

Share this post


Link to post

da, da, de acord cu examenul psihiatric. Si eu am ajuns la concluzia ca multi soferi sunt cu capul si ar trebui lasati pietoni. O alta categorie ar fi batranii; zic eu ca de la o varsta ar trebui sa dea de permis din nou ca nu toti mai prezinta aptitudini in ale sofatului. Iar un real pericol ar fi cei care refuza sa poarte ochelari la volan cand stau prost cu vederea.

Share this post


Link to post

e comica emisiunea dar mi se pare ca e cam regizata. blonda cu mini viseaza la un peugeot 206 :) )

iar moldoveanu este cel mai tare...face show-ul. dupa comportamentul participantilor mi se pare emisiunea regizata: moldoveanu rupe harta,unu mai are putin si o bate pe nevasta-sa...etc

Share this post


Link to post

N-are nimeni un TVrip sa-l puna pe un rapidshare ceva sa vada si ochiu meu despre ce vorbiti. Eu, saracul de mine, nu prea ma uit la teveu decat dupa ora 0:00 si numai de Discovery.

Hai sariti si voi cu un TVrip sa comentam mai multi.

Share this post


Link to post

Si eu cred la fel ca e regizat, ca ltfel inseamna ca eu sunt chiar prost ca nu incep sa urlu la volan, sa tai calea la toti cand ma enerveaza, sai bruschez, sa... Ori politaiul ala care-i priveste ca am vazut ca eu unu mare, de ce nu le ia permisele la cei care nu dau prioritate? Am vazut si eu ieri parca, ultimii 3 soferi, si am ramas cu gura cascata cat de indiferenti erau, mai ales ala incepator, can era sa intre in 206-le ala, si apoi a zis, si ce daca? :wallbanger:

 

Bafta!!

Share this post


Link to post

am vazut azi adica ieri ca e trwecut de 12.

nu prea imi plac participantii... saunt prosti si iar prosti. ma mir ca au carnet.

am vazut cum o blonda (cea cu mini din emisiune) incepea sa isi bage si sa scata (injura) dacia x-( ca nu stia s-o bage in mansalier. poasta. a nascuto ma sa in mini. x-(

Edited by viorem87

Share this post


Link to post

Si cati din astia sunt prin Bucuresti ... cei din provincie poate ca au o scuza, ca nu cunosc orasul ... nu ma refer la scuza pt greseli in trafic, ci pentru harta, plimbat prin centru, etc. Oricum sunt multe catastrofe de genul asta in Bucuresti, se inmultesc rapid, iar emisiunea nu cred ca trebuia sa existe. Si cand ma gandesc ca, castigatorul o sa primeasca o masina noua ... :(

Share this post


Link to post

pacat de masinuta..  <img src= ("> nu fac astea si o emisiune cu soferi buni :D ?

Share this post


Link to post

Da corect, ar fi ceva extraordinar sa faca o emisiune cu soferi buni. Ca si sofer ... nu ti se pare nimic surprinzator sa vezi soferi extrem de prosti .. la o emisiune avand in vedere ca ii vezi zi de zi IN TRAFIC.

Share this post


Link to post

Asta imi aduce aminte de bancul acela: un tip mergea pe autostrada si se anunta la radio ca exista unul care merge pe contrasens, la care exclameaza, "cum unul, sunt sute !".

Share this post


Link to post

A mai urmarit cineva?!

Aseara au trebuit sa faca poligon pe noapte si in mod evident au fost varza!

 

Ce mi-a placut e ca se inventeaza verbe... "a slaloma".... :wallbanger:

Share this post


Link to post

bleah ce fite pe aia cu mini...de ce mortii masii nu a mers cu mini-ul sa il buseasca...parca a facut-o masa in mini...adevarul e ca i-a cam cautat...totusi sunt specimene rare

Share this post


Link to post

Si tu chiar crezi ca fazele alea sunt pe bune. E totul regizat. Nu contest ca nu sunt astfel de specimene si pe drumurile patriei ca pana la urma nu cred sa existe cineva care sa nu se fi intalnit cu un astfel de sofer macar o data.

 

Eu am avut proasta inspiratie sa ma duc la Ciao Darwin si totul era o mare teapa regizata pana in cel mai mic detaliu. ce m-a amuzat e ca punea publicul sa voteze. Din nou teapa. In public nu erau nici 120 de oameni (dintre care doar cei din fata aveau aparate din alea si care naiba stie daca erau cuplate la ceva) dar cu toate astea erau 200 de voturi. Sa nu mai zic ca la proba aia cu intoarcerea in timp, alora li se spunea sa faca pe prostii, ca e show, sa rada lumea, bla-bla-uri din astea. Publicul nici macar nu aplauda. Ii inregistrau inainte (ii puneau sa tipe si sa aplaude pret de vreo ora inainte sa inceapa filmarile pt emisiunea propriu-zisa) dupa care la montaj bagau secvente cu publicul aplaudand frenetic.

 

Asa ca eu m-am lamurit cam cum sta treaba cu emisiunile astea. Totul e regizat.

Share this post


Link to post

superi soferi. am facut si cateva capturi :) fugiti de masina albastra !

post-1682-1140727637_thumb.jpg

post-1682-1140727834_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Aseara am prins si eu un pic din "emisiune"...imi vine sa vars...

Pe cuvantul meu...cata prostie...si politistii prezenti in emisiune nu fac nimic...

Pana acum ar fi trebuit ca la toti cei prezenti in emisiune sa le fie ridicate carnetele...numai la cate reguli de circulatie au incalcat...si sunt filmate...si tot ar fi trebuit sa le ia la toti carnetele...  <img src= (">

 

Chiar ca suntem o natie de prosti!

Share this post


Link to post

Si eu cred ca emisiunea respectiva e regizata. Va pot spune ca eu am mers in buc. pe cand eram incepator, si tot m-am descurcat fara sa lovesc masina sau sa injur, sau mai stiu eu ce...

Este greu intr-adevar, dar nu imposibil...Daca mai ceri ajutorul celor de pe strada te descurci...

Share this post


Link to post

Era inainte pe Tvr "Reflectii rutiere".

NU inteleg de ce nu se mai face emisiunea aia..

Probabil ca i-a luat locul "Stirile Protv", care e plina doar crimaciuni si accidente. Ah si de Iesca despuita.. te umfla rasul..

Cei de la prima erau foarte mandri ca buhaii aia din iasi s-au luat la ciomageala..

Emisiunea asta se vrea o alta versiune.. "Big brother pe scaunul din dreapta?"

sau "Fanii lui Vijelie Revine"?

Share this post


Link to post

@Tommy. "Stirile Protv" = "stirile groazei" :D am facut captura cu buhaii din iasi.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...