Jump to content
Sign in to follow this  
kristi

Lacetti: Sunet Si Vibratie Puternica!

Recommended Posts

S-a intamplat intr-o dimineatza... dupa ce am scos masina din garaj m-am intors pana in casa pt ca uitasem ceva .. la intoarcere am pornit si masina si a inceput masina sa se zgaltaie, motorul scotea un sunet anormal ca un diesel de vreo 20 ani si schimbatoru trepida in ritm cu motorul. M-am uitat la motor am crezut ca vrea sa iasa de sub capota :) ... pe teava ieseau tot jeturi de fum ca si cum ar fi ceva infundat...nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat ... masina a stat in garaj unde sunt peste 10 grade deci nu avea ce sa inghete... se aprinse si acel bec care sugereaza defectiune la motor... oricum dupa vreo 10 min si cateva porniri repetate si-a revenit si mi-am putut vedea de drum.

 

S-a mai intalnit cineva cu acest fenomen?? Un prieten a patit la fel cu un clio la semafor si nici el nu stie care e problema... ma gandesc ca e de la benzina (eu folosesc numai MOL 98... la fel si prietenul cu clio)

Share this post


Link to post

mersi satori!

 

desi nici cei de acolo nu i-au dat de cap eu cred ca benzina din romania e de vina. am bagat omv 95 acum si a mers bine... voi baga numai omv 100 ca nu e mare diferenta de pret de la mol98 la omv100 si la prima ocazie cand mai patesc o duc in service oricum se apropie revizia

Share this post


Link to post

Check Engine s-a aprins? De cand ai masina?

Share this post


Link to post

da, cat timp s-a zguduit era aprins si "engine check" apoi totul a revenit la normal... masina are 3500 km si 10 luni

Share this post


Link to post

Automobilele mai noi sunt dotate cu o vană de recirculare a gazelor de evacuare. Este posibil ca această vană să fi rămas deschisă iar o cantitate de gaze mai mare să fi pătruns în admisie ducând la funcţionare necorespunzătoare. Este cel mai sigur fapt. O altă soluţie foarte rar intâlnită (aproape imposibilă este alinierea segmenţilor dar asta nu cred.

Share this post


Link to post

Dap, EGR se pare ca a fost de vina si in cazul lui vb.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...