Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Se Cauta Diverse Chestii

Recommended Posts

Pe citi i-or fi ajuns mirarea ca nici impinsa nu porneste ...

 

De soclu nu s-au legat ca ar fi problema ?

 

Acum pricep si secretu' sondei lambda in rucsac ... :) )

Share this post


Link to post

Caut metoda anti-viespi, ca mi-au infiletat citeva ace. Pare a fi invazie...

 

 

L. E.

Zig-zag, face toti banii. Doboara aerienele cit ai clipi. In trecut am luat ceva produse de care i-o durut la basca da' asta ... m-o surprins ce iute-i rezolva.

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

Va e cunoscuta aewoo-FSO_Polonez_Truck_1.9D.jpg" rel="external nofollow">rijnita in cauza ? Bietu' diesel, tractor in toata regula. Latra, tremura, fruntas la rugina ... "Un vecin" e in cau_area unei troaste similare ca si constructie, joasa si incapatoare, motor de ~ 1.5 indiferent de e diesel ori benzinar. Ce se recomanda?

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

dacia papuc

post-8639-0-21984100-1509690320_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Multam, papie. Cred ca ar face fata cerintelor (in scopul intrebuintarii) insa achizitionarea modelului in cauza ar fi oarecum problematic in zona, cum de-altfel intretinerea unde de-altfel ar da cu virgula la capitolul piese de schimb. Se cauta un SH in conditii f.foarte bune. Ma gindeam la un Volkswagen, Ford, Toyota, Opel ... Tot casc ochii pe ulita poate zaresc ceva si pe placul ochiului (amu, nu va fuga mintea la craci si tricouri cu perne de aer ... :lol: ).

Share this post


Link to post

Bai nene, caut si eu ceva. Pistol de vopsit cu rezervorul sus, cu posibilitatea de a avea un rezervor de schimb.

 

Pistolul trebuie sa poata urmatoarele chestii: duza de 2-2,5 mm si sa suporte 3,5-4 bar. Ideea e ca majoritatea de pe piata se opres la duze de 1,5mm si se pare ca totusi marimea conteaza :)

 

Buget maxim: 200 lei.

 

Ah da, vreau sa-l cumpar din Romanica, de pe net. Nu sa ma complic cu ebay, allienexpress sau mai stiu eu ce :D

 

Ce misto e cand ajungi sa te citezi singur :) ))

 

Asa, deci, am cumparat de la Arabesque al mai ieftin pistol de vopsit, facut de unii MTX (made in Germany scrie pe cutie... ), cu duze interschimbabile. Pistol + duza de schimb + 5 m de furtun de aer au costat vreo 100 de lei. Rezultatul a fost peste asteptari. Practic isi face treaba perfect ptr ce imi trebuie mie :D

 

@Viktor: Exista Caddy pick-up doar ca e mult mai mica decat o Dacie Papuc.

Share this post


Link to post

Multam, Mike.

 

Am bagat un ochi printre pick-up-uri si bag seama ca au diverse variatii, si mai mici si mai mari ... Spre ex. R32 ii chiar foarte mic, in schimb GTI-ul ii agreabil, chiar foarte bun ca si platforma.

Share this post


Link to post

Ai citit si primul comentariu? :)

Share this post


Link to post

Fireste ca am citit. Dupa ce ai amintit. Nu mai e la mare ca_tare ariciu' !

 

Banuiam ca odata zdremtuite o sa scada durata folosirii, da' nici in halu' asta ... De ar tine macar vreo doi ani ar fi super ideea, vreun an folosite (anvelopele) dupa cum au venit de la mama lor iar dupa usor improspatate.

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

Vinde cineva chestiile astea? 96571281, 96571282, 96571285, 96571286, 96340311, 96340312

Share this post


Link to post

Mie-mi plac ornamentele gen si chiar alergam in trecut dupa asa ceva insa, dat fiind nu am prins niciunde, m-am lasat lipsit.

Share this post


Link to post

Ce-s alea? Eu vad doar niste coduri

Share this post


Link to post

Sub ce alta denumire se regasesc, Ionele? Pe linga acele coduri. Am bagat un ochi la cautari si nu- prea-mi iese pasenta. Ori nu prea stiu ce caut ...

 

 

Inca un rind de coduri pe aceleasi produse. Poate-s cu mai mult succes.

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

Poate cineva sa recomande un produs pentru curatat pielea/vinilinul auto? :)

Share this post


Link to post

Recunosc, la lapte demachiant nu m-am gandit, nu e chiar domeniul meu :mrgreen: O sa incerc sa gasesc ceva de la MaFra prin magazine. Multumesc!

Share this post


Link to post

Am fost prin magazine. Mi-a luat 10 min sa gasesc lapte demachiant pe raft la Selgros. Raionul l-am nimerit, raftul la fel, mai departe... :lol:

 

Observatie generala: Nici la Selgros nici la Carrefour nu am gasit produse dedicata tapiseriilor din piele la raionul de chimicale, acolo unde e Pronto.

 

La raionul auto in Selgros am gasit diverse dar nu mi-a inspirat nimic incredere. In carrefour la chimicale (raionul auto nu se pune la capitolul asta) am gasit crema ptr curatat si ingrijit pielea, de la Sano, ptr incaltaminte. Mi-am adus aminte ca produsul asta e bun de folosit, de pe vremea cand purtam pantofi si cravata :)

Share this post


Link to post

Am luat ptr duba scaun si banchete bej. Ptr partea textila am solutie. Dar la partea de jos, pe spate si tetierele sunt imbracate in vinilin. Zone pe care vreau sa le curat inainte sa le montez pe masina. Am vazut in Selgros spray-ul ala de la Mafra, doar ca pare o solutie oarecum de uz general. Cred ca am timp diseara sa fac niste poze la ceea ce vreau sa curat. Am incercat deja pe o tetiera cu produsul de la Sano si un burete de bucatarie si rezultatele sunt ok. Oricum, orice as folosi, am de frecat mult si bine :) ))))

Share this post


Link to post

Pt tapiterie textila ce recomanzi? Si pt plasticele interioare? Pininul e prafuit si murdar rau la interior...

La Scaune si bancheta ma gandeam sa le dau jos si sa le curat in cada cu dusul, dar am nevoie si de o solutie buna... biocarpet isi face treaba, dar parca as incerca si ceva mai bun.

Share this post


Link to post

Mocheta de cauciuc am spalat-o cu pasta de curatat mainile murdare + spray ProX ptr plastice/interior/bord + spray Prox ptr luciu. Rezultat, arata ca noua. Solutia asta nu a functionat si la tetiere, prin urmare am cumparat sticla de la Sano.

 

Ptr partea textila de la scaune folosesc spuma de curatat la spray de la Lidl. E un tub cu mov si cu verde. Mi se pare ca are un raport bun calitate/pret.

 

Am atasat poze cu mocheta dupa ce am spalat-o. Ca idee, inainte batea mai mult spre gri :mrgreen:

 

post-64-0-48797600-1518513308_thumb.jpg

post-64-0-35448700-1518513318_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...