Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Se Cauta Diverse Chestii

Recommended Posts

Caut o solutie prin care sa ma conectez la un cablu multifilar fara sa-l tai sau sa-l dezizolez. Cablul poate sa aiba diametre diferite, undeva intre 2 mm si 4 mm.

Multumesc anticipat!

 

Share this post


Link to post

Caut bicicleta de apartament de imprumut, pentru o luna-doua. Nu prea imi vine sa cumpar una, stiu sigur ca va ajunge cuier la un moment dat.

Share this post


Link to post

Se cauta un magnet de ciclocomputer vechi. Cel care se prinde de spite.

Share this post


Link to post

Caut un hard similar pentru partea electronica, am date de recuperat.

post-615-0-20587800-1397038719_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Sunt fan al fotbalului nemtesc si brazilian, stie cineva un program de meciuri si rezultate pe net, undeva?? Sper sa fie pe aici cineva care se pricepe si urmareste campionatul mondial 2014.

Share this post


Link to post

Ai auzit de google? Ia intreaba-l ce vrei...

Share this post


Link to post

Cautam oameni care stiu cele mai bune surse, ca mai degraba te uiti peste ceva recomandat de cineva inaintea ta decat sa faci d ecapul tau. Recomandarile merg in ziua de azi, deci nu ma incred numai in google, de obicei. ;) Asadar, mi-a fost recomandat https://www.facebook.com/cupamondiala/app_659736500749082 si din cate am vazut exista si aplicatie pentru mobil tot aici. Cine este interesat cred ca e rapid si merita instalat gratuit.

Share this post


Link to post

Salutare colegi forumisti,

 

Am nevoie de un produs pe care nu il gasesc pe meleaguri romanesti. Produsul este cel din link si imi trebuie pentru fixarea a doua rezistente electrice intr-un corp de cupru. Temperatura uzuala la care opereaza ansamblul astfel format este situata in jurul a 200 grade celsius.

 

Daca ma puteti ajuta cu o sursa de unde sa pot cumpara produsul sau ceva echivalent pe care sa-l pot folosi, v-as fi recunoscator.

 

Multumesc mult si spor in ceea ce faceti!

Share this post


Link to post

La distribuitorii lor din Romania http://www.isrom.net/ ai incercat sa-l comanzi?

Share this post


Link to post

Se cauta un sfat in urmatoarea problema.

Se da un teren cu doi propietari, roluri diferite dar neimpartit, este ceva de genul fiecare are jumatate din jumatate. Unul dintre ei construieste o casuta (trecuta in acte ca anexa gospodareasca) o secretara de la primarie il ajuta cu intocmirea hartogariei si surpriza... la ridicarea autorizatiei de construire constata ca sunt trecuti ambii propietari. Telefon rapid, raspuns rapid:"Nu se poate decat asa avand in vedere ca terenul are doi propietari".

Acum intrebare: NU exista nici o varianta ca virgula casuta sa aibe un singur propietar, sau ceva gen drept de folosinta, sau macar niste acte aditionale unde sa se sublinieze pe banii cui s-a construit cabana?

Share this post


Link to post

Nu, pentru ca in actul de proprietate, proprietarii sunt coproprietari, deci impart totul (taxe, impozite, costuri de intretinere). Trebuia inainte de a depune documentele la primarie sa se faca o impartire a terenului si atunci proprietarul X ar fi detinut suprafata A si proprietarul Y ar fi detinut suprafata B.

 

Acum, o modalitate de rezolvare ar fi sa mergeti la notar si persoana care nu a investit in construirea anexei sa dea o declaratie ca renunta la dreptul proprietate ce-i revine si investitorul are drepturi depline de administrare/vanzare/inchiriere.

Share this post


Link to post

Eu inteleg ca sunt copropietari, dar,... numai pe teren, e ca si cum daca bag masina la cineva in curte acesta devine implicit propietarul masinii. Pai daca poate renunta ulterior de ce nu se poate porni direct cu actele de la inceput? Ce sens are sa o fac cu 2 propietari ca apoi sa renunte/vanda unul dintre ei?

Share this post


Link to post

Paralela cu masina nu e corecta. In actul de proprietate se mentioneaza ca sunteti coproprietari, eventual cu procente din cota parte. Dar din actul de proprietate NU reiese care parte exacta a terenului este a ta sau a celuilalt. Din moment ce esti coproprietar pe un teren, esti co proprietar si pe o posibila constructie pe acel teren.

 

Alt exemplu atunci cand doi oameni casatoriti depun documentatia pentru autorizatia de construire, pe autorizatie va scrie Ionescu Gheorghe si Elena, asta pentru ca sunt coproprietari si din cauza casatoriei dar si din cauza actului de proprietate al terenului

 

S-ar fi putut de la inceput intocmi documentatia pe un singur nume dar tot cu o declaratie notariala din partea celuilalt cum ca-si da acordul si ca nu are si nu avea pretentii, detalii de genul asta.

 

Vorbeste cu un notar si vezi ce zice :)

Share this post


Link to post

Eu cred ca se poate sa fie proprietari diferiti la teren si cladirea construita pe teren. Am intalnit cazuri in business-ul in care activez unde pe un teren detinut de cineva construieste altcineva o cladire având autorizatie pe numele lui si un acord cu proprietarul terenului gen asociere sau altceva. La receptia cladirii s-a intabulat pe numele constructorului cu autorizatia avand drept de superficie de la proprietarul terenului. Sugerez consultarea unui avocat eventual.

Share this post


Link to post

Am gasit ceva: "dreptul de superficie" se pare ca reglementeaza exact situatia descrisa de mine

Share this post


Link to post

Domnu' injiner Mike! Sa lasam pe cei licentiati in drept sa isi dea cu parerea, iar noi inginerii sa maincam painea pe care o stim.

 

Raspunsul cel mai apropiat de adevar e al lui Dan, referitor la dreptul de superficie. In plus se poate face in faza asta si indreptare de eroare materiala asupra documentului emis de primarie. Mikeule cele afirmate in fraza anterioara stii din partea cui vin...

Share this post


Link to post

Stai usor ca nu am zis ca detin vreun adevar absolut, am raspuns la o problema din punctul meu de vedere si avand in vedere cate documente am vazut pana acum pe tema asta. Tocmai pentru ca stiu ca nu le stiu pe toate, l-am sfatuit pe Papie sa mearga la un notar. Asa cum si Dan_m l-a sfatuit sa apeleze la un avocat, sfat ce mi se pare foarte bun.

 

Interesant ar fi ca Papie sa posteze si rezolvarea problemei, pentru a ajuta si alti membrii ai forumului pe viitor.

 

 

Share this post


Link to post

Am sa va tin la curent, poate ajung saptamana asta pe la primaria cu pricina sa vad ce solutii au.

Share this post


Link to post

N-am gasit topic dedicat, asa ca bag aici...

 

Vreau sa pun folie pe geamuri la o masina... sau chiar la doua. FUMURIE + ANTIEFRACTIE !!! Imi poate recomanda cineva ceva? Binenteles, cu certificare RAR, sa n-am pb. cu politia.

Multumesc.

Share this post


Link to post

Daca tot esti pus pe montat folii, exista o folie pentru parbriz care atenueaza farurile noaptea si ajuta de dezaburire se pare. Am vazut la un fost coleg de munca si cel putin partea cu farurile chiar se intampla :D

Share this post


Link to post

Aham, ok, multzam, o sa intreb si de chestia asta. Pana una alta, mi i-a recomandat Dj-ul p-astia: http://www.folieautollumar.ro/. O sa-i sun dupa minivacanta asta.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...